Günü yarım dil kekle atlatmışın cnmMenum
Sabah
1 ceviz
Bi kac findik
Yarim muz
Bi bardak sut
Biraz da ekmek tirtikladim kenarlarmdan
Aksama kdr gne kostrmaca vardi sadece bi tane cevz atistirabldm bes tane de cig badem, doymaynca elim cisa gitti yarm dilim kek
Aksam
Firinda patlican biber
Iki kasik yogurt
Fisun abla hayranim sana bi imza lutfenbugün sen de benim gibi pek dikkat etmemişsin canım
menün sağlıklı ve güzel canım sporun da öyle
menünde kaymak dışında gözüme batan başka bir şey yok gayet iyi sporun da öyle canım
kaç gündür cıs yemiyorsun canım hadi bugün olsun bakalım :)
bugün gayet sağlıklı olmuş canım
menün güzel gözebatan bir şey yok canım
menün ve sporun gayet güzel canım
Çok geçmiş olsun.ayıptır soylemesı asırı kanamayla beraber ıshal oldm.. serum dedı yattm valla cok bılmıyorum kı hıcte sevmem zaten hastanelerı.
Allah razı olsun canım benim gibi gönülden isteyen herkese rabbim nasip etsinamin asya senin için dua edeceğim rabbim gönlüne göre versin
Tatlım bizim gruba katılmakmı istiyorsunAyyyy... ne güzel moral veriyorsunuz.Şu anda 75-76 kg civarındayım. Hedefim en azından şimdilik 69, sonrasında da 63 :)) emzirdiğim için diyet yapamıyorum. Sizleri okudukça gaza geldim *)
İsterim ama evde ufaklık olunca çok takip edemiyorum interneti. Bir de emzirdiğim için diyet tapma şansım pek yok.Tatlım bizim gruba katılmakmı istiyorsun
Öyle bişey belirtmediğin için ben bişey demedim
Burda 7 lerde olan bikaç kişi var
elimden geldiğince dikkat ediyorum eşime tepsi tepsi börek yapıyorum ben salata yiyorum adam önümde oturuyor 2 paket çikolata yiyor çıt demiiyorum ben yoğurt yiyorumCanm menulern cok saglikli cok imreniyorm gercekten
Tmm cnm sen kafana göre takılİsterim ama evde ufaklık olunca çok takip edemiyorum interneti. Bir de emzirdiğim için diyet tapma şansım pek yok.
Tmm cnm sen kafana göre takıl
İstediğin zaman gelip sohbet edebilirsin
Aklına takılan bişey olursada sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Burda baya emziren annelerimizde var
Gerçekten seni çok takdir ediyorum cnmelimden geldiğince dikkat ediyorum eşime tepsi tepsi börek yapıyorum ben salata yiyorum adam önümde oturuyor 2 paket çikolata yiyor çıt demiiyorum ben yoğurt yiyorumtutmak zorundayız kendimizi napalım bende uydurmaya çalışıyorumm
Gerçekten seni çok takdir ediyorum cnm
Hedefine öyle güzel odaklanmışınki başarmaman imkansız
Bence 2 hafta sonra 6 lardasın inşallah
Kızlarrr bugün listedemimoza1974 füsunun kilosunu gördünüzmü
İçimizde en zayıf olan o
Ve hedefine ulaştı 55 Kilo civarı
Hepimizden de çok daha dikkatli
Hedefe ulaşmasına rağmen hiç abartılı menüsü yok
İnşallah bizde öyle olabiliriz
Neee banita 32 yasinda miiiii ciddi mi hic gostermiosunnnOzlem 32 yas oldgndan emin misin :)
Masallah cok sekersin kizzz
Kizlar mb 100 kalmis grsrzzz
Baya erken btrmissin yemegi canm. Nasi acikmiosunzz:)Slm kzlar bugunku menum
08:30
Karsk bitki cayi
09:00
2dlm cavdar ekmegi
Domates
Salatalk
Pırasa
Maydanoz
2yumurta beyazi
1yumurta sarisi
1dlm b.peynir
5kucuk yesil zeytin
1fncan form çilek cayi
11:00
1bardak kahveli tarcnli süt
13:00
5yk mantar yemegi
Salata
1buyuk bardak ayran
07:30
1 büyük bardak ayran
2lt su
Ben gecmisi okuyorum abla oku oku btmio yaNe oldu millet dün çeneniz durmuyodu
Bugün yoruldunuz heralde
Kimseden gık çıkmıyor
Inşallah oda olacak güzeliminşallah ablacım 6 lı rakamları bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek inşallah bazen yemeyeyim diyorum mesela öğünüm geliyor ama sonra tansiyonum düşmeye başlayınca yemek zorunda kalıyorum vucut yemek istiyor yani öyle olunca mecbur yiyorumm ama kafada bitirdim kiloyu ablacım geçende söylemiştim sana rabbim inş bir evlat nasip ederse planım sonrasında 55 e kadar düşmek yani
Bugün o kadar değil kızzBen gecmisi okuyorum abla oku oku btmio ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?