💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günü yarım dil kekle atlatmışın cnm
Bence buda bişey
Diğer öğünlerin güzel

Fisun abla hayranim sana bi imza lutfen [/QUOTE]

hemen resmimin arkasını imzalayıp postayla gönderiyorum canım

Ayyyy... ne güzel moral veriyorsunuz. Şu anda 75-76 kg civarındayım. Hedefim en azından şimdilik 69, sonrasında da 63 :)) emzirdiğim için diyet yapamıyorum. Sizleri okudukça gaza geldim *)
Tatlım bizim gruba katılmakmı istiyorsun
Öyle bişey belirtmediğin için ben bişey demedim
Burda 7 lerde olan bikaç kişi var

Tatlım bizim gruba katılmakmı istiyorsun
Öyle bişey belirtmediğin için ben bişey demedim
Burda 7 lerde olan bikaç kişi var
İsterim ama evde ufaklık olunca çok takip edemiyorum interneti. Bir de emzirdiğim için diyet tapma şansım pek yok.

Canm menulern cok saglikli cok imreniyorm gercekten
elimden geldiğince dikkat ediyorum eşime tepsi tepsi börek yapıyorum ben salata yiyorum adam önümde oturuyor 2 paket çikolata yiyor çıt demiiyorum ben yoğurt yiyorum tutmak zorundayız kendimizi napalım bende uydurmaya çalışıyorumm

İsterim ama evde ufaklık olunca çok takip edemiyorum interneti. Bir de emzirdiğim için diyet tapma şansım pek yok.
Tmm cnm sen kafana göre takıl
İstediğin zaman gelip sohbet edebilirsin
Aklına takılan bişey olursada sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Burda baya emziren annelerimizde var

Gerçekten seni çok takdir ediyorum cnm
Hedefine öyle güzel odaklanmışınki başarmaman imkansız
Bence 2 hafta sonra 6 lardasın inşallah

kızlar biraz önce sadıçgilden geldik kadın öyle şaşırdıki kilo verdiğime geniş bluzun olursa bana ver dedi dedim bir süre geçsin daha da geniş gelen olursa vereyim çok samimiydi kadın 4 kilo gitti dedim o bile nasıl fark etmiş yüzünden bile belli dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama fark etmeseydide umursaamazdım yanii

Gerçekten seni çok takdir ediyorum cnm
Hedefine öyle güzel odaklanmışınki başarmaman imkansız
Bence 2 hafta sonra 6 lardasın inşallah

inşallah ablacım 6 lı rakamları bir görsem gerisi çorap söküğü gibi gelicek inşallah bazen yemeyeyim diyorum mesela öğünüm geliyor ama sonra tansiyonum düşmeye başlayınca yemek zorunda kalıyorum vucut yemek istiyor yani öyle olunca mecbur yiyorumm ama kafada bitirdim kiloyu ablacım geçende söylemiştim sana rabbim inş bir evlat nasip ederse planım sonrasında 55 e kadar düşmek yani

ayy çok teşekkür ederim canımcım inşallah bu kiloları koruyabilirim kilo korumak diyet yapmaktan daha zormuş aslında diyet yaparken dikkatli besleniyorsun kilo korurken şunu da yesem nolacak ki filan diyorsun ve kendini iyice salarsan kilo almaya başlıyorsun bunu anladım tabiki sizde istediğiniz kiloya ulaşacaksınız buna yürekten inanıyorum

Baya erken btrmissin yemegi canm. Nasi acikmiosunzz:)

Inşallah oda olacak güzelim
Ama dedimya herşeyin bi vakti saati var

Sakın daha çabuk vereyim diye aç kalmayı düşünme
Ben bu hatayı eskiden çok yaptım
Anladım ki aç kalarak Kilo verilmiyor
Sadece metabolizmayı mahvediyoruz
Vücudun yağı yakmak için doğru enerjiye ihtiyacı var -ki işini yapabilsin
Aynı arabaya koyduğumuz benzin misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…