yok ablacım o konuda farkındalığım yüksek ara ara yiyorum ki meto çalışsın diye o hataya asla düşmem yoksa kat kat geri alınıyor kilolarInşallah oda olacak güzelim
Ama dedimya herşeyin bi vakti saati var
Sakın daha çabuk vereyim diye aç kalmayı düşünme
Ben bu hatayı eskiden çok yaptım
Anladım ki aç kalarak Kilo verilmiyor
Sadece metabolizmayı mahvediyoruz
Vücudun yağı yakmak için doğru enerjiye ihtiyacı var -ki işini yapabilsin
Aynı arabaya koyduğumuz benzin misali
Ben daha hedefe ulaşınca neyi nasıl yaparım bilemiyorumayy çok teşekkür ederim canımcım inşallah bu kiloları koruyabilirim kilo korumak diyet yapmaktan daha zormuş aslında diyet yaparken dikkatli besleniyorsun kilo korurken şunu da yesem nolacak ki filan diyorsun ve kendini iyice salarsan kilo almaya başlıyorsun bunu anladım tabiki sizde istediğiniz kiloya ulaşacaksınız buna yürekten inanıyorum
.Neee banita 32 yasinda miiiii ciddi mi hic gostermiosunnn
Abla calsnca daha cok acikiormÇalış seninde olsun güzellik
Ne güzel hepimiz çok bilinçliyizyok ablacım o konuda farkındalığım yüksek ara ara yiyorum ki meto çalışsın diye o hataya asla düşmem yoksa kat kat geri alınıyor kilolarinş bu kez köklü çözümm
Ben daha hedefe ulaşınca neyi nasıl yaparım bilemiyorum
Düşüncem 65 é inip 68 I sınır koymak
O kiloya gelirsem alarma geçmek
Sen çok güzel başarıyosun cnm
Vücudun bi süre alışsın bu kiloya eminim geri alman daha zorlaşır
Ama ben senden daha fazla pis boğaz olabiliyorum
He kuzum gecmisi okumadan yazmistm da okuyunca gorsm msjini. Gecms olsun, serum iyi gelio hemencik:)ayıptır soylemesı asırı kanamayla beraber ıshal oldm.. serum dedı yattm valla cok bılmıyorum kı hıcte sevmem zaten hastanelerı.
Sen böylede verebiliyon ya, biraz o yüzden esneksin heraldeAbla calsnca daha cok acikiormSaka bi yana kacamaksiz menum olmadi resmen yaa:)) belki az kacamakli olmstr:))
Bgn midem doysa da gozum doymadi iyi ki vaktm yoktu eni konunyemek yemege zihal abla vok sey goturebilrsm yoksa:))Günü yarım dil kekle atlatmışın cnm
Bence buda bişey
Diğer öğünlerin güzel
Gir gir hakediyon güzellik.
Evet nısanda 33 olcam ayy fena havaya girdimmm
Evet tbiki bunye meselesi brz da. Ya da emzirdigm icn torpil gecio bana vucudm. Bn gerci onceki zatiflama maceramda da pizzalarla nuggetlarla 15 kilo filan vermistm ama o aralar her gn spor yapiodum tbiki 1 saat kadar. Smdi spor hak getireSen böylede verebiliyon ya, biraz o yüzden esneksin heralde
Demekki bide yapmasan 2 misli hızla verecen
Ama bana bak en ufak kaçamakla hemen artı oluyom
Kuzum ne oldu anlat hele BiKizlar bittim bugün asirdimmmm(( aglamak istiyorum
Kizlar bittim bugün asirdimmmm(( aglamak istiyorum
Kız sakın bu saatten sonra bişey götürme bakBgn midem doysa da gozum doymadi iyi ki vaktm yoktu eni konunyemek yemege zihal abla vok sey goturebilrsm yoksa:))
kızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
Abla su an tedrgn oldgn icn oyle gelio ama zamanla o kdr takilmicak gozun tartiya. Snra aradan yillar gecicek Ayni kilodasin: bn bndan 5-6 sene once 83lerden iste 69lara geldim. Ve verdgm kilolari hc geri almadim cok sukur. Ta ki hamilelikte isin suyunu cikarana kadar:)) smdi 5-6 sene once baslagm yerdeyim, bi kac ayda cozmustm o zaman isi. Smdi de oyle olcak insallah. Snn gbi korumaya gectgmz gnler yakindr umarim:)ayy çok teşekkür ederim canımcım inşallah bu kiloları koruyabilirim kilo korumak diyet yapmaktan daha zormuş aslında diyet yaparken dikkatli besleniyorsun kilo korurken şunu da yesem nolacak ki filan diyorsun ve kendini iyice salarsan kilo almaya başlıyorsun bunu anladım tabiki sizde istediğiniz kiloya ulaşacaksınız buna yürekten inanıyorum
kız iki kere yorum yapmışım sana da kafam karıştı iyicemaaşallah Allah nazarlardan saklasın
Dun hepsni okuyamadm ki zatenn:)) arada gozdn kacrdgm onemli msjlar vardiysa affola canlarim yetistiremiorm :)Bugün o kadar değil kızz
Dün daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?