💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

yok ablacım o konuda farkındalığım yüksek ara ara yiyorum ki meto çalışsın diye o hataya asla düşmem yoksa kat kat geri alınıyor kilolar inş bu kez köklü çözümm

Ben daha hedefe ulaşınca neyi nasıl yaparım bilemiyorum
Düşüncem 65 é inip 68 I sınır koymak
O kiloya gelirsem alarma geçmek

Sen çok güzel başarıyosun cnm
Vücudun bi süre alışsın bu kiloya eminim geri alman daha zorlaşır
Ama ben senden daha fazla pis boğaz olabiliyorum

yok ablacım o konuda farkındalığım yüksek ara ara yiyorum ki meto çalışsın diye o hataya asla düşmem yoksa kat kat geri alınıyor kilolar inş bu kez köklü çözümm
Ne güzel hepimiz çok bilinçliyiz
Eminim burdaki herkesin bidaha Kilo problemi olmıcak
Tabi benim gibi almaya müsait olanlar her zaman kontrol altında tutmak zorunda
Tv de bi dr söylemişti
Midenin küçülmesi 2 seneyi bulabiliyomuş

teşekkür ederim estağfirullah canımcım

Abla calsnca daha cok acikiorm Saka bi yana kacamaksiz menum olmadi resmen yaa:)) belki az kacamakli olmstr:))
Sen böylede verebiliyon ya, biraz o yüzden esneksin heralde
Demekki bide yapmasan 2 misli hızla verecen
Ama bana bak en ufak kaçamakla hemen artı oluyom

Sen böylede verebiliyon ya, biraz o yüzden esneksin heralde
Demekki bide yapmasan 2 misli hızla verecen
Ama bana bak en ufak kaçamakla hemen artı oluyom
Evet tbiki bunye meselesi brz da. Ya da emzirdigm icn torpil gecio bana vucudm. Bn gerci onceki zatiflama maceramda da pizzalarla nuggetlarla 15 kilo filan vermistm ama o aralar her gn spor yapiodum tbiki 1 saat kadar. Smdi spor hak getire

Abla su an tedrgn oldgn icn oyle gelio ama zamanla o kdr takilmicak gozun tartiya. Snra aradan yillar gecicek Ayni kilodasin: bn bndan 5-6 sene once 83lerden iste 69lara geldim. Ve verdgm kilolari hc geri almadim cok sukur. Ta ki hamilelikte isin suyunu cikarana kadar:)) smdi 5-6 sene once baslagm yerdeyim, bi kac ayda cozmustm o zaman isi. Smdi de oyle olcak insallah. Snn gbi korumaya gectgmz gnler yakindr umarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…