💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ne asırdın benımde kız kardesım makarna yapıyor ama asırmam bugun cok duzenıme döndüm bozamam 1 saat once 2 greyfurt sıktım içtim
Ben bittim bugün misafirim geldi uzum tarhana sucuk ceviz 1 tane de kurabiye gitti midem e hem de aksam yemegi mide guzel yedim. Imdattttttt

Nihayet geçmişi bitirdim
Ne güzel herkes Kilo vermiş
Hepinize kocamaaaaan tebrikler
Topigin yüz karası kendimi ilan ediyorum
Şimdi Yüzdeleri hesaplayıp listeyi yaparım fıstıklar

kendine haksızlık etme canım bu hafta babaanne oldun koşuşturmadan dikkat edememiş olabilirsin ama sen azimlisin başarırsın

Arkadaşlar internetm bitti bitçek ama aksamlari eşimin teldn fırsat buldukca yazicm size bu arada valla listelerinzı kiskaniyorum ya ben aclık krizlerine griyorum ama dayanamiyorum bugunde aynıxdm tabiki
Sabh 7de 2incir
Kahvalti tost
Oglen 1 salatalik domates
Ara 1 orta armut 1kucuk elma 1 yarım mandaline açlik kriz anında 2 zeytn 1tatk.tahnpekmez 1 ıncir bir patates
Akşam 4 lahana sarmasi ama ufak biraz yogurt ve 6 kasik taze fasukye ara bir avuc findik yesilcy ve tarçnli su

kendine haksızlık etme canım bu hafta babaanne oldun koşuşturmadan dikkat edememiş olabilirsin ama sen azimlisin başarırsın
Sağolasın cnm
Bugün bende hırslandım
Ben izine ayrılırken aynı kiloda olduğum biri 69 a düşmüş
Ben aylardır yerimde sayıyorum yeter oyalandığım
Ay sonuna 69, ya görülecek ya görülecek

Kuzum öncelikle kahvaltını daha kuvvetli yapman lazım
Yumurta peynir zeytin bol yeşillik domates salatalık 2 dil tb
Öğlen doğru dürüst yemediğin için açlık krizine girip saldırmışın
Her öğünün dolu ama doğru şeyler olsun

Emineee gidecem bak birazdan menünü yazacanmı

Selam ev hanimiyim tatliya cok duskunum gece kalkıp yemelerim çok fazla sinirlenince aşırı derecede cok yiyorum spor salonu akapuntur diyet yapmadığım hiç bişi kalmadı bunalıma girdim

aramıza hoşgeldin canım

Kuzum ne oldu anlat hele Bi
Ben sana menumu anlatam ve zararli madeleine
Sabah ( hersey yolunda )
1 fincan kahve ve 6-7 tane kuru uzum ve 5 sari le blé bi
Oglen (yine hersey yolunda )
2 bardak cay (hic seker kullanmam )1 haslanmis yumurta ve yarim domates ve salatalik
Ara: 5 tane ceviz 1 kase yogurt
Ve aksammm

4 tane kofte, 1 kase yogurt,1 patlican ezmesi ,az salata
Ve misafirim geldi daha yeni gitttiler neler yedim neler hemde tok karnina 4-5 dis (ince ama) tarhana,ceviz,uzum,1 tane kurabiye.cay kasigi buyuklugunde 1 tane sucuk,10 tane yaz uzum ne edecem simdii yarin yemek yemek yasak bana offf

Haklisin abla ya ben bu işi pek beceremiyorum aklim cok karişiyo bebek cok emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…