Dmk ki cok begendin ablakız iki kere yorum yapmışım sana da kafam karıştı iyice
Heralde cnmAyyy kımse bıse yemesın bakın ben yemıyorum az sonra karsımda makarna yıcek ama bır çatal dahı almam
Aaaaa ben okumazsam çatlarım meraktanDun hepsni okuyamadm ki zatenn:)) arada gozdn kacrdgm onemli msjlar vardiysa affola canlarim yetistiremiorm :)
Ben bittim bugün misafirim geldi uzum tarhana sucuk ceviz 1 tane de kurabiye gitti midem e hem de aksam yemegi mide guzel yedim. ImdatttttttNe asırdın benımde kız kardesım makarna yapıyor ama asırmam bugun cok duzenıme döndüm bozamam 1 saat once 2 greyfurt sıktım içtim
Heralde cnm
Bu saatten sonra yicek kadar iradesiz değiliz
Dimii kızlarrrr
Yiyen ne olsun
Sut iceblr mym acep sole kahveli tarcnli sicakKız sakın bu saatten sonra bişey götürme bak
Nihayet geçmişi bitirdim
Ne güzel herkes Kilo vermiş
Hepinize kocamaaaaan tebrikler
Topigin yüz karası kendimi ilan ediyorum
Şimdi Yüzdeleri hesaplayıp listeyi yaparım fıstıklar
Kuzum tüm gün menünü yazsana görelimBen bittim bugün misafirim geldi uzum tarhana sucuk ceviz 1 tane de kurabiye gitti midem e hem de aksam yemegi mide guzel yedim. Imdattttttt
Heralde cnm
Bu saatten sonra yicek kadar iradesiz değiliz
Dimii kızlarrrr
Yiyen ne olsun
Iste yetstiremiorm ki dun zatn uyuyaklamsm esim zor uyandrdi pijamalrni giyn die:)) bgn de bgnkuleri zor okuorm:) cok cocuklu olmak zor zanaat:)Aaaaa ben okumazsam çatlarım meraktan
Kim ne demiş diye
kendı kalene gol atmıssın be canımBen bittim bugün misafirim geldi uzum tarhana sucuk ceviz 1 tane de kurabiye gitti midem e hem de aksam yemegi mide guzel yedim. Imdattttttt
Sut iceblr mym acep sole kahveli tarcnli sicak
Sağolasın cnmkendine haksızlık etme canım bu hafta babaanne oldun koşuşturmadan dikkat edememiş olabilirsin ama sen azimlisin başarırsın
Fusun abla gecen gece senin fotoları da gördüm.yazamamistim.sen bildiin citir olmussun yaa.
evet canım haklısın ben pazartesiyle karıştırmışım@EMELinEMELi
Emelcim geçen haftaki kilon 79.3 olarak yazılmış
mimoza1974
Füsunum senin kilonda geçen haftaki listede
54.9 olarak yazılmıştı
Kuzum öncelikle kahvaltını daha kuvvetli yapman lazımArkadaşlar internetm bitti bitçek ama aksamlari eşimin teldn fırsat buldukca yazicm size bu arada valla listelerinzı kiskaniyorum ya ben aclık krizlerine griyorum ama dayanamiyorum bugunde aynıxdm tabiki
Sabh 7de 2incir
Kahvalti tost
Oglen 1 salatalik domates
Ara 1 orta armut 1kucuk elma 1 yarım mandaline açlik kriz anında 2 zeytn 1tatk.tahnpekmez 1 ıncir bir patates
Akşam 4 lahana sarmasi ama ufak biraz yogurt ve 6 kasik taze fasukye ara bir avuc findik yesilcy ve tarçnli su
Selam ev hanimiyim tatliya cok duskunum gece kalkıp yemelerim çok fazla sinirlenince aşırı derecede cok yiyorum spor salonu akapuntur diyet yapmadığım hiç bişi kalmadı bunalıma girdim
Ben sana menumu anlatam ve zararli madeleineKuzum ne oldu anlat hele Bi
Haklisin abla ya ben bu işi pek beceremiyorum aklim cok karişiyoKuzum öncelikle kahvaltını daha kuvvetli yapman lazım
Yumurta peynir zeytin bol yeşillik domates salatalık 2 dil tb
Öğlen doğru dürüst yemediğin için açlık krizine girip saldırmışın
Her öğünün dolu ama doğru şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?