💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Özlemcim eğer paylaşmak istersen biliyosun burdayız güzelim
Dertler paylaştıkça azalırmış

Özlemcim eğer paylaşmak istersen biliyosun burdayız güzelim
Dertler paylaştıkça azalırmış

Bırıne ınanırsın deger verırsın ama yıllar sonra buyuk bır kazık yersın oyle ben uzuluyorum bazen sınırımden kotu bıse soylesem bılemem ne yapsam telafı etsem dıye dusunurum ne bılıyım ıcım ıcımı yer ama bazı ınsanlar acımasız kalpsız hayatımda ılk defa bırıne beddua edıyorum bılıyorum gunah ama edıyorum edıcemde gorunce helak olmus ıcım rahatlıycam ben bu yaşıma kadar kımseyı tanımamısım bıde ınsan yoruluyor beden yorgunlundan agır ruh yorgunlugu bır kaç gune toplarım bıde ıyı tarafından bakalım aklıma neler geldı yemek ve ben mutfaga gırıp yapmadım dısarı cıktım ama yogurt aldım eve geldım kendımı dızgınledım :)

menümü veriyorum kızlarr
sabah
3 yk müsli

ara
1 sade türk kahvesi

öğlen
2 yk pulbiberli yoğurt

ara
3 bardak şekersiz çay
1 armut

akşam
1 kepçe çorba
3 yk kabak
salata

su 2 lt
yürüyüş 20 dk yapabildim elektrik sağolsun

bugünlük böyle yani kızlar yatana kadar da bişey yemem daha

Öncelikle seni kutlarım cnm
Demekki artık sorun olunca yemeklerin arkasına saklanmamayı becerebilmişin

Hayatta o kadar fazla karakterde olan insan varki cnm
İşte her yaşadığımız olay bizi olgunlaştırıyor bize bişeyler katıyor
Yinede olaya iyi yönünden bakmaya çalış
Eğer bunu yaşamamış olsaydın karşıdakinin gerçek kişiliğini göremeyip güvenmeye devam edecektin
Bide ne kadar haklı olsan yada için yansada beddua etme cnm
Yapılan dua döner dolaşır seni bulur
O yüzden sadece Allah'a havale et
Zaten onun adaleti her yapılanı karşılıksız bırakmaz

Mefkurem dogru soyluyosun gamsız olmak lazım ama benım malesef ımkansız gamsız olmam zaten uzntum gecınce adını anmam bılıyorum yapmamam laızm ama bu yaşıma kadarda yapmadım resmen enerjım dustu uyudm guzelce ama yıne esnemekten kendıme dua okuyorum oda kesmıyor ama soz versım kaçamak yok yarın daha duzenlı yerım 1,5 yasında yıgenım var bızde kalıcak ben bakıcam 2 gun onla oynarım ıns hava guzel olur gezerız kafam dagılır

Zaten sızler varsınız bugun sadece aklımı veremedım kusura bakmayın yıne okumaya calısıyorum bır nebze ıyı gelıyor bırazdan ıcerım kahvemı yıkarım bol suyla yuzmu malum cocuk gelıyor :)

Menüm şöyle::
Sabah 73 dilim tb ekmek ..1 tabak melemen
Ara11:1 muz ve mahlesef nefsime yenilip cocostar 1 tane yedim yani çikolata ama ayın 5 ine kadar ywmin ettim regl olucam onun etkisi var tatlı isteği
Öğle14.00yarım tabak pırasa
2 yk yoğurt
Ara16.30:yarım yeşil elma
1 bardak yeşilçay
Akşam:yarım tabak pırasa ..2 yemek kş yoğurt ..öğlenle aynı
Spor:1 saat eliptik
Su:2 lt ye tamamlanacak

Ohhh ne güzel
Bıcırık alır senin stresini

Zaten modunun düşük olduğu belli oluyordu
Zaman herşeyin ilacı cnm

Güzelim doğru şeyleri doyuncaya kadar yeki
Açlık krizin olmasın
Mesela pırasayı niye yarım tabak yiyosun yada yoğurdu 2 kş
1 tabak pırasa 1 kâse yoğurt rahat rahat yiyebilirsin
Doymazsan menüne bol salata ekle

Arkadaslar ben simdiden menumu verim misafirlige gidecem
Sabah; 1 fincan kahve ,1 kase yogurt 1 avuc uzum (hergun ayni ama weviyorum)
Oglen; ceyrek yufka 1 yumurta,2 dilim peynir 6 zeytin domates salatalik biber ( 3 gun oldu Ogle yemeginde yalniz kalamiyorum fazla yedigimin farkindayim).3 4 bardak cay
Ara ;yarim elma
Aksam; yemeyecem
Sonra cayin yaninda ufaktan biseyler yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…