Özlemcim eğer paylaşmak istersen biliyosun burdayız güzelimBen artık kılo olayına takılmjyorum bır daha kendıne bakmadan dusunmeden konusan bır sonrakı sanslı agır bır cevap alıcak benden kılonun tamamen dısında bır olay neyse mınık yıgenım gelıyor onla oynarım bıraz keyfım gelır :)edersın bence şok zaten gram versen farkederler oyle ıncelıyorlarkı farketmemelerı mumkun olmaz kem gozler sınır oluyorum bır ınsan neden baska bır ınsanın motıvasyonunu bozar benım kılolu arkadasım kılo verse ben destek olurum gaz verırım bıseler ogrenmeye calısırım
Tşk ederim cnmMefkurem ablaaa ben seni yeni gördüm daha resmini ne kadar güzelsin ve çoookkkk kilo vermişsin bayıldımmmmm en sonki halin hangisi abla peki
Özlemcim eğer paylaşmak istersen biliyosun burdayız güzelim
Dertler paylaştıkça azalırmış
abla süpersinnnnn yepyeni bir sen olmuşsun harikasınnnnTşk ederim cnm
Elimde tlf olan resim en yakın olan
Öncelikle seni kutlarım cnmBırıne ınanırsın deger verırsın ama yıllar sonra buyuk bır kazık yersın oyle ben uzuluyorum bazen sınırımden kotu bıse soylesem bılemem ne yapsam telafı etsem dıye dusunurum ne bılıyım ıcım ıcımı yer ama bazı ınsanlar acımasız kalpsız hayatımda ılk defa bırıne beddua edıyorum bılıyorum gunah ama edıyorum edıcemde gorunce helak olmus ıcım rahatlıycam ben bu yaşıma kadar kımseyı tanımamısım bıde ınsan yoruluyor beden yorgunlundan agır ruh yorgunlugu bır kaç gune toplarım bıde ıyı tarafından bakalım aklıma neler geldı yemek ve ben mutfaga gırıp yapmadım dısarı cıktım ama yogurt aldım eve geldım kendımı dızgınledım :)
Ohhh ne güzelMefkurem dogru soyluyosun gamsız olmak lazım ama benım malesef ımkansız gamsız olmam zaten uzntum gecınce adını anmam bılıyorum yapmamam laızm ama bu yaşıma kadarda yapmadım resmen enerjım dustu uyudm guzelce ama yıne esnemekten kendıme dua okuyorum oda kesmıyor ama soz versım kaçamak yok yarın daha duzenlı yerım 1,5 yasında yıgenım var bızde kalıcak ben bakıcam 2 gun onla oynarım ıns hava guzel olur gezerız kafam dagılır
Zaten sızler varsınız bugun sadece aklımı veremedım kusura bakmayın yıne okumaya calısıyorum bır nebze ıyı gelıyor bırazdan ıcerım kahvemı yıkarım bol suyla yuzmu malum cocuk gelıyor :)
Güzelim doğru şeyleri doyuncaya kadar yekiMenüm şöyle::
Sabah 73 dilim tb ekmek ..1 tabak melemen
Ara11:1 muz ve mahlesef nefsime yenilip cocostar 1 tane yedim yani çikolata ama ayın 5 ine kadar ywmin ettim regl olucam onun etkisi var tatlı isteği
Öğle14.00yarım tabak pırasa
2 yk yoğurt
Ara16.30:yarım yeşil elma
1 bardak yeşilçay
Akşam:yarım tabak pırasa ..2 yemek kş yoğurt ..öğlenle aynı
Spor:1 saat eliptik
Su:2 lt ye tamamlanacak
Inşallah tutabilirsem cnmAralık 5 e kadar Yemin ettim çikolata yememek için
O tasla beraber bütün negatifler gitmiş demekkiKızlar nasıl becerdım bılmıyorum ama tencere elımden kaydı çorba tası parcalandı bugun mutfaktan uzak durmakla en ıyısını yapmısım :)
O tasla beraber bütün negatifler gitmiş demekki
Geçmiş olsunBen ınanıyorum bazen duser ama kırılmazya kıraarım bazen annem sakın kırma der ama ınan nasıl becerdım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?