💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende menümü yazayım, akşam ne yiceğim belli nasılsa..
7.30 3 dilim (ince tost ekmeklerinden) yağsız kızarmış ekmek/ 2 yumurta/ 1 çorba kaşığı tahin pekmez/ 1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
13,30 3 yumurtada ve yarım kk peynirden omlet
Az önce kahvenin yanında 1 kare bitter
19,00 azıcık (3-4) kaşık tavuk sote/salata/2 kaşık yoğurt
Su 2 litre olur
Spor 1.5 saat yürüyüş

ya enerji depoladım kızlar sohbet baya iyi geldi tek eksikolan sporum yarım kaldı onuda akşam eşim müsade ederse yaparım etmezsede yarın telafi ederim Allahın izniyleee vallahi ikramda baya baya yasaklar vardı pasta kek börek çörek ama yedimmi tabiki hayırrrrr sadece çay ve 1 armut yedim böreklere el bile sürmedimm millet hapur hupur götürdü vallahi

O halde ben de menümü bildireyim
Sabah
Limonlu ılık su ile güne başladım
2 dilim tam buğday ekmeği bir yumurta yağsız omlet 3 zeytin bir dilim peynir ve ıhlamur
Ara bir kase yoğurt
Öğlen bir kase çorba
Ardından bir fincan sütlü şekersiz nescafe
Arada bir avuç pirinç gevreği abur cubur niyetine :))
Az önce bir bardak yeşil çaylı soda
Akşama da fırında ızgara 2 parça tavuk ve birkaç dilim patates olacak haaa bir de salata yaparım yanına
3 mil yüründü 40 yarım mekik 50 squat :))

Helal sana valla. Bende bugün çocuklara börek ve patates kızartması yaptım ama YE-ME-DİM.

Listeye bakınca amma yemişim akşamki tavuğu iptal mi etsem nasıl olsa daha yemedim

Helal sana valla. Bende bugün çocuklara börek ve patates kızartması yaptım ama YE-ME-DİM.
HARİKASINIZ

Benim de oturmam vardi ve ben goturdum.isten cikip girrim cok aciktim birde emzirince cok acikiyor insan

Amannn beee ya eski emel yok artik kizlzlar nolcak benim.bu halimm
emziriyosun canımcım keşke yeseydinde ufak tefek abartmasıydın belki de abartmamışsındır emzirmemiş olsan çemkirirdim ama

Benim de oturmam vardi ve ben goturdum.isten cikip girrim cok aciktim birde emzirince cok acikiyor insan

Amannn beee ya eski emel yok artik kizlzlar nolcak benim.bu halimm
Aynen ya yine gündüz bişeyler yiyosun da gece emzirmeleri acayip acıktırıyooo o zaman da dayanıyorum suya sonra koş wc ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…