💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aynen ya yine gündüz bişeyler yiyosun da gece emzirmeleri acayip acıktırıyooo o zaman da dayanıyorum suya sonra koş wc ye :)
İyidir iyiii toksin atarsın. Çok acıkırsan gece peynir at ağzına üstünede su..
Ayy masallah iradenize.sinifa velim asure getirmis hayir diyemedim.ya ben napiim kendimi.
kendimi dövesim var
Banada komşu getirmiş duruyo mutfakta

Yazayim menumu

İSTE MENUMMM

KAHVALTİ 06.20 1 h.yumurta 5 zeytin 1 tb ekmegi yarimşar domates biber 1kkb.peynir 1 sb sut

SAAT 10.00 1 kahve

OGLE 14.30 2 ev yapimi puaca ceviz buyuklugu revani gibi bi tatliydi ve ceviz buyuklugu kek 6 y.sarma aci sos

AKSAM ac degilim yemicem acikirsam (musli yerim)

SU 2 lt

Ayy masallah iradenize.sinifa velim asure getirmis hayir diyemedim.ya ben napiim kendimi.
kendimi dövesim var
inan ne aşuresi envay çeşit pasta börek çörek çikolatalı çeşit çeşit elimi attıysam elim kırılsın sadece çay içtim yanına bişey almadım bence tutmamız lazım kızlar ama ben bu haftadn umutlu değilimm bayanlar cumartesi adet günüm normalde ödemden dolayı fazla çıkar yada yerinde sayarsa ona bişey diyemem sonra toplarım ama adet bitiminde geçer heralde bu ödem

kek olmayaymış iyiymiş bari ama neyse artık çaresine bak akşama acıkırsan dediğin gibi hafif geçiştirirsin

Benım keyfım dıyet yada kılodan degıl ozel can sıkanlarla ugrastıgım için biliyorım degmez ama uzuluyorum ıste bugun verımsız bır gun ruhum hasta gıbı spora bıle gıtmedım

O kadarda fena değil sanki akşam acıkırsan salata ye bence..
Sırf bu yüzden bu sene aşure yapmadık yoksa koca tencerenin yarısını ben yerdim
Ben yaptım millete dağıtacam diye bir çay kaşığı tadına baktım.
Gider takma kafanı...
Ne demek bitanem sorun yok no problem..
Iyi diyelim iyi olsun cnm[/QUOTE]Sende çok kasma canım allah dermansız dert vermesin..

Benım keyfım dıyet yada kılodan degıl ozel can sıkanlarla ugrastıgım için biliyorım degmez ama uzuluyorum ıste bugun verımsız bır gun ruhum hasta gıbı spora bıle gıtmedım
ya gülüm geçende konuştuk senle bunları bak millet mahsus söylüyor ya ben bugün misafirliğe giderken iki dirhem bir çekirdek giyindim ev hali olunca insan ne bulsa çekiyor bazen üstüne tam çıktım gidiyorum 4 çocuk doğurmuş kadın yengem olur kendisi abimin eşi bak severimde ama bu konularda çok kıskançtır bir kendi göbeğine bakıyor bir bana süzüyor böyle beni ama nasıl her zamanki gibi durup durup bluzunu çekiştiriyor absürt hareketler bide neden zayıfladığımı da biliyor insanlar BÖYLE takılma sen inadına kilo ver inadına bak bugün gittiğim grupta kıskanç bir kaç tip var illa bana gelmek istediler davet etmek zorunda kaldım eşimin tarafı 2 haftaya çağıracam 2 haftaya şok etmek istiyorum onları şokk

Herkes menusunu yazmis bende yaziyim bari
Sabah yarim demet maydonoz 2 tane haslanmis yumurta 1 salatalik yesil cay

Oglede tavuk gogsu yagsiz tuzsuz izgara kucucuk bi dolu tabak yesil salata

Aksami birazdan yiycem 2 ufak etli biber dolmasi 1 kase yogurt

Ama kizlar bende de bi inat var 6 dan sonra acliktan olsemde azima bisey surmem, bi su bide form misir puskulu cayimi icerim tabi 1 saat bisiklet surme duruyo cocuk uyuyunca o artik yazarken cok geldi neler yemisim ben ya

Son düzenleme:

Ben artık kılo olayına takılmjyorum bır daha kendıne bakmadan dusunmeden konusan bır sonrakı sanslı agır bır cevap alıcak benden kılonun tamamen dısında bır olay neyse mınık yıgenım gelıyor onla oynarım bıraz keyfım gelır :)edersın bence şok zaten gram versen farkederler oyle ıncelıyorlarkı farketmemelerı mumkun olmaz kem gozler sınır oluyorum bır ınsan neden baska bır ınsanın motıvasyonunu bozar benım kılolu arkadasım kılo verse ben destek olurum gaz verırım bıseler ogrenmeye calısırım

boşveeerrrrrr kim ne derse desin biz kendimize bakalım herşeyden önemlisi sağlıklı beslenelim canım benim bir gözü kör bir kulağı sağır etmek lazımm

Ya kizlar kilolu olan bizler artik zayif olmaya karar verdik tabiki cekemiycekler ama biz herseye ragmen yapicaz herkes motivasyonumuzu dusurmeye calisacak ama biz onlarin oyununa gelmiycez ben zayiflamaya karar verdigim icin kimleri karsima aldim bilemezsiniz benim 80 yasinda dedem evime geldi bu grevi birak dedi cok cirkinlestin dediler ama bu sefer duymuycam kimseyi hayat benim hayatim beden benim bedenim kimseyi karistirmiycam bu kilolar gidecek

aynen öyle canım bravoo

Yakışır Zuhalime 65...

Ayyy çokmersiiii, onore oldumm

Kız biz kendimiz yapıyoz hesaplamayı, ama ben unuttum yüzde hesaplamayı nasıldı?
Sağolasın şekercim

Takım listesini hazırlama işini dedim cnm
Gerçi bizde bazıları yüzdesinide hesaplamıyor

Eski Kilo -yeni Kilo
Fark :eski Kilo
*100

Menu verıyım

Sabah çavdar ekmegınden peynılı tost

Oglen 2 yemek kaşıgı yogurt,5tane bulgurlu lahana dolma

Akşam oglenın aynısı bulgur oldugu ıcın yedım bu sefer daha çok yogurtla

Kalorısıne baktım bulgur sıkıntı yok

Spor yok

15 mekık 20 sguat 3836 adım attım tempolu yuruyus

Valla sıkıntıdan galıba doymamıs gıbıyım ama yemem çunku bellı sıkıntıdan ıstıyor canım cunku sevmedıfım seyler bıle gelıyor aklıma zaten gozlerı Zor acık tutuyorum basımın arkası agrıyor

1,5 lt su ıcıldı yarım lıtre daha ıcerım 2 yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…