- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Zuhal abla tutamazsam 3 gün oruç tutmak zorundayım ..☺abla çok iyi fikir korkmadan sebzeler falan kalorisi düşük her şeyi doyasıya kadar yiyeceğimInşallah tutabilirsem cnm
Zuhal abla tutamazsam 3 gün oruç tutmak zorundayım ..☺abla çok iyi fikir korkmadan sebzeler falan kalorisi düşük her şeyi doyasıya kadar yiyeceğim
Grisini biraz fazla olmuş cnm gerisi güzelBende veriyim menumu
10:00 menemen
2 d cavdar ek
3 zeytin
Salatalık domates
12:00 aktivia
Uno kepekli grisini 5-6 tane
15:00 yesil mercimek yemeği
Ayran
18:00 ton balıklı salata
Su2 spor yok
Hadi bakalım güzelim Allah muvakkat etsin inşallahZuhal abla tutamazsam 3 gün oruç tutmak zorundayım ..☺abla çok iyi fikir korkmadan sebzeler falan kalorisi düşük her şeyi doyasıya kadar yiyeceğim
Bugün bende menümü yazayım bari
10.00 __4 y.zeytin, salata, yumurta salatası
12.30 __1 bar ayran
16.30 __ 1 bar.ayran
18.30 __ 1 bar.ayran
Belki sonra 1 bar daha içerim
Su 2 lt
Bugün bende menümü yazayım bari
12.30 __1 bar ayran
16.30 __ 1 bar.ayran
18.30 __ 1 bar.ayran
Su 2 lt
Nasıl dayandınBugün bende menümü yazayım bari
12.30 __1 bar ayran
16.30 __ 1 bar.ayran
18.30 __ 1 bar.ayran
Su 2 lt
iyi aksamlar kizlar dun giremedim inanilmaz yogundum gunubirlik sehir disina gittim geldim dun sabah tartildim 55.3 ciktim cumaya gore 600 gram vermisim
İyi akşamlar tebrık ederım canım bende cumaya gore -300. Ama garıp bir şişkinlık var ıns cumaya daha cok cok verırız :)
hosgeldin canimMerhaba ben aramıza yeni katıldım.şuan 105 kiloyum kilo vermek istiyorum doktora gittim oda bana dioformin isimli bir ilaç verdi kilo vermeye yardımcı oluyomuş ne yapacam bilmiyorum.
Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar dieMaşallah detoksmu bu :)
H helennur03 kaynanan gorumcelerın nıye karısıyor anlamadım bızımde gelın var bız hıc bızir zaman karısmadık annemde karısmaz asla dogum yaptı spora yazıldı koca varken onlara neyse valla ınsanlar ne keyıf alırlar moral bozmaya karısmaya anlamıyorum
Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?