💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende veriyim menumu
10:00 menemen
2 d cavdar ek
3 zeytin
Salatalık domates

12:00 aktivia
Uno kepekli grisini 5-6 tane

15:00 yesil mercimek yemeği
Ayran

18:00 ton balıklı salata

Su2 spor yok
Grisini biraz fazla olmuş cnm gerisi güzel

Selamun aleykum arkadaşlar oku oku anca yetştm benim net bitti btcek oyuzdn cok katilamadm araniza bugun oruc tuttm dun aksamki iki muzdan snra sahur yapmadm
Akßamki menum
2kucuk etli biber dolmasi
Bol salata
Aksam bide patates kizarmştm 5 tanecik ondan aldm
250 kez ip atladm 2 ltre su ictim yesil cay simdi ve bugun kaçamak yapmamaya soz vermştim ama kocm cezerye almiş cok severim ona ragmen yemek istemedm ve kocama ayirip kalanini yukariya gnderdm kocam zorla 1 tanedn bişey olmaz die yedirmeye çalişti ama ben sadece yarımini aldm bide iki gundur bi şişlik vardi ve regl olmusum kacamagda ona saydm :) ve bugun yogur pulbiber limon kurune basliycam deneyen varsa yorum bekliyorum

Diyet yapip zayıfldkça laf duyan arkadaşlarm inanin bu ucuncu haftam kayınvalidmn kurnazliklari hergun canimi sıkıyo diyete bşladm dedm ya ogundn beri eşimin adı ahmet tuttrdu ahmet cok zayiflamş oysa zayiflamadi eltimde diyet yapiyor dedimki kimşeye soyleme hemen celebilermn icinde demiş eltminde yaptgni duyunca şiz birbirnzemi uyuyosunuz die tuttrdu bugun eşimin halasi gelms oruc olunca halszdm hemen diyette yapyo dedi snra onu gecirdi geldikucuk gorumcem cok kizmiş cocuk var ne diyeti die dedmki sen nie herkese soyluyosun hemen snra biz senin iyilign icin diyoz die kizdi bna neymiş goren millet onlarda suclu buluyomuş bişey yapmişlar gbi ki beni kendi ailem ve bugun dişnda goren olmadi awan aman kiloda vermedm dişarida cıkmam goren olsa sadce hevesimi kirmak icin yapyo daha once kilomla ilgli bi kaç laf diyen o zaten yutarmym ben o numaralari hem zayflama dio dunde anemgle gttk orda kardşnn gelinini anlatyo dugune gttk oda sadç olmuş bide guzel olmuş zayfca citi piti bugun evlilik programina bkiyo bi kiz cıktı ayni gene teyzemin gelne benzetti bende gozu biraz benziyo dediydim gozvnu bilmemde zaxiflgı duruşu benzio dedi yani bu diyette tek destekcm kendi ailem siz ve eltilerm eltilermle aram cok iyi 4 tane eltm var

Bugün bende menümü yazayım bari

10.00 __4 y.zeytin, salata, yumurta salatası

12.30 __1 bar ayran

16.30 __ 1 bar.ayran

18.30 __ 1 bar.ayran

Belki sonra 1 bar daha içerim

Su 2 lt

Maşallah detoksmu bu :)

H helennur03 kaynanan gorumcelerın nıye karısıyor anlamadım bızımde gelın var bız hıc bızir zaman karısmadık annemde karısmaz asla dogum yaptı spora yazıldı koca varken onlara neyse valla ınsanlar ne keyıf alırlar moral bozmaya karısmaya anlamıyorum

Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar die

Şişmanlık sankı ıyı bıse sen saglıgını bozmada guzelce zayıfla hepımızın onune boyle engeller cıkıyor bende her denılene uZuldum agladım bıle bugun baska şehlerden dolayı streslıyım ınan karnım nasıl şış nasıl rahatsız edıyor bılmezdımm stresın bu kadar etkıledıgını cunku yerdım yerdım sıserdım ona baglardım zor ama sen duymamaya calıs

Zuhal abla kurban olayimm nne yedin sennn hani yemekkkk.

Ablam.bu kadar da kendini zorlama detoks metokss yapma can.ablammm

Bu arada kizlar ben.diyetisyene artikk.gitmiyorum. en son ki listesi 1650 kalorilik bu haftavonu uygulayacagim artik sacmalamaya basladim bakalim bu jadar ani acikip gup diye yemelerim ortadan kalkacak miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…