💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Beni düşündüğün için sağol güzelim

Tatlım diyetisyen sana liste vermişmiydi
Onu yapmıyon heralde

Emelim kaçamakda alışkanlık haline dönüşünce uymak zor oluyor
Bak ben 6 ay hiç yapmamıştım
Canımda istemiyordu, çok rahattım
Bi kere bozunca arkası geliyor
İnsan beynini, ne olursa olsun cıss yemicem diye şartlandırsa
Yada belli bi kiloya ininceye kadar diye
Kilo vermek hem sabır hemde disiplin işi
Tabi bu söylediklerimi şimdi kendimde uygulayamıyorum

Kahvaltiyi yetstremedm abla ya muzu ble arabda yedim. Cikolataciklwr tbiki olmadi ama cnm cok ckmisti:)

Kahvaltiyi yetstremedm abla ya muzu ble arabda yedim. Cikolataciklwr tbiki olmadi ama cnm cok ckmisti:)
Bugün sabah benim de canim cok cekmisti cikolata ama yemedim.sonra noldu offf saat 9 cigkofte yedim bol acili (cigkofte,ceviz.uzum.tarhana karistirdim) hic iyi olmadi. Esim in israri olmasa disari hic cikmam.

Katiliyorum soylediklerine 1 ay ne guzel baya dikkat ediyodum simdi hergun kacamak iyi bi disipline ihtiyacim var

Bügün bir garıp içimdekı sıkıntı kendımı şişmiş gibi hissediyorım ben tas kırdım yarım saat once yesıl cay demledım annemın bana aldıgıı cam demlık vardı kardesım kendıne su alırken onu kırdı benmı cektım negatıfı yoksa gercekten nazarmı sakar degılım kardeesınde bıse kırdıgını bılmem nazarlık bir durumunda yok offf en ıyısı yatıyım yarın bıızn kuzuya ben bakıcam enerjı lazım bana

Güzelim diyet yapıyorum demesene
Sağlıklı besleniyorum de
kayınvalideme oyle dedim başta gene anlamadi abla abur cuburu biraktm dedm bol su iiciyoruw dedm boyle daha cok yiyoruw dediw sutum daha cok oluyo dedim hatta ilk gun yedklerimi saydm cok yemissin ben sabhtan beri hc bisey yemedim dedi

Sağolasın şekercim

Takım listesini hazırlama işini dedim cnm
Gerçi bizde bazıları yüzdesinide hesaplamıyor

Eski Kilo -yeni Kilo
Fark :eski Kilo
*100
Teşekkürler zuhalcim not aldım.
Mefkurem ablaaa ben seni yeni gördüm daha resmini ne kadar güzelsin ve çoookkkk kilo vermişsin bayıldımmmmm en sonki halin hangisi abla peki
Bi bana bakmadin asya küstüm..

Bugün bende menümü yazayım bari

10.00 __4 y.zeytin, salata, yumurta salatası

12.30 __1 bar ayran

16.30 __ 1 bar.ayran

18.30 __ 1 bar.ayran

Belki sonra 1 bar daha içerim

Su 2 lt
Bu ağır bir ceza olmuş arkadaşım.
İyi akşamlar tebrık ederım canım bende cumaya gore -300. Ama garıp bir şişkinlık var ıns cumaya daha cok cok verırız :)
Tatlım stresten o şişkinlik, yoksa menulerin cok iyi. Ya kıskanıyorlar niye anlamiyonuz? Catlasinlar gülüm takmayın.
menumu yazip gecmise bakayim

sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
biraz peynir
domates

aksam 4 kasik bulgur pilavi
1 haslanmis baget
havuc ve turp salatasi
Senin menude harika, sanirim geç kalktin öğle yok.
En büyük hatan diyetteyim demek olmuş. Ben zayifladigim belli olana kadar kimseye söylemedim. Yemek durumu olunca ya AC değilim diyorum, ya disim ya kıdem agriyor diyodum. Atlatiyodum yani. Takmayın konuşsunlar dursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…