Inşallah yazamadığın dönemde de iyi gştmişindir cnmSlm kzlar telefonum bozuldu oyüzden yazamadm cok şükür yaptrdm geriye donuk bakamadm bayaa dolmuş sayfaöpüyorum hepinizi iyi geceler :-*
Biraz öyle oldu
Yok cnm ceza
Bugün pek zor olmadıNasıl dayandın
Seninki psikolojik şişlik:) bende kaçamak yapmadım ama ceza veresım var sankı dunya yedım sıkıntıdan şiştim:)
Beni düşündüğün için sağol güzelimZuhal abla kurban olayimm nne yedin sennn hani yemekkkk.
Ablam.bu kadar da kendini zorlama detoks metokss yapma can.ablammm
Bu arada kizlar ben.diyetisyene artikk.gitmiyorum. en son ki listesi 1650 kalorilik bu haftavonu uygulayacagim artik sacmalamaya basladim bakalim bu jadar ani acikip gup diye yemelerim ortadan kalkacak miii
Seninki psikolojik şişlik
Kendini rahat bırak relaks ol biraz
Kahvaltiyi yetstremedm abla ya muzu ble arabda yedim. Cikolataciklwr tbiki olmadi ama cnm cok ckmisti:)çok iyi gidiyorun canım sporunda mükemmel
menün güzel canım güzel de spor yapmışsın
öğleni akşam telafi etmişsin canım
gayet sağlıklı bir menü olmuş canım
her zamanki gibi dikkatli ve sağlıklı bir menü canım
maşallah canım
çikolatayı yemeseymişsin iyiymiş ama olmuş artık bir kere onun dışında menün gayet iyi canım sporunda öyle
fazla yememişsin canım gayet normal
grissiniler orada sanki biraz fazla durmuş canım
menün az gözüktü canım gözüme
bugün detoks yapmışsın canım iyi dayanmışsın
sabah çok az yemişsin canım akşam çikolatalar olmamış
Bugün sabah benim de canim cok cekmisti cikolata ama yemedim.sonra noldu offf saat 9 cigkofte yedim bol acili (cigkofte,ceviz.uzum.tarhana karistirdim) hic iyi olmadi. Esim in israri olmasa disari hic cikmam.Kahvaltiyi yetstremedm abla ya muzu ble arabda yedim. Cikolataciklwr tbiki olmadi ama cnm cok ckmisti:)
Katiliyorum soylediklerine 1 ay ne guzel baya dikkat ediyodum simdi hergun kacamak iyi bi disipline ihtiyacim varBeni düşündüğün için sağol güzelim
Tatlım diyetisyen sana liste vermişmiydi
Onu yapmıyon heralde
Emelim kaçamakda alışkanlık haline dönüşünce uymak zor oluyor
Bak ben 6 ay hiç yapmamıştım
Canımda istemiyordu, çok rahattım
Bi kere bozunca arkası geliyor
İnsan beynini, ne olursa olsun cıss yemicem diye şartlandırsa
Yada belli bi kiloya ininceye kadar diye
Kilo vermek hem sabır hemde disiplin işi
Tabi bu söylediklerimi şimdi kendimde uygulayamıyorum
kayınvalideme oyle dedim başta gene anlamadi abla abur cuburu biraktm dedm bol su iiciyoruw dedm boyle daha cok yiyoruw dediw sutum daha cok oluyo dedim hatta ilk gun yedklerimi saydm cok yemissin ben sabhtan beri hc bisey yemedim dediGüzelim diyet yapıyorum demesene
Sağlıklı besleniyorum de
Günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir gün olsunGunaydin canlar
Duzensiz oldu abla yaa gecen hafta bana +olarak yansmsti zatn ama cok sukur duzene girdi tekrardan evide bitirdik rahatladım simdi eksilere devam inşallahInşallah yazamadığın dönemde de iyi gştmişindir cnm
Geçmiş olsun cnmKarnim agriyor ya benim sisim çok usuttummu naptim :-(
Teşekkürler zuhalcim not aldım.Sağolasın şekercim
Takım listesini hazırlama işini dedim cnm
Gerçi bizde bazıları yüzdesinide hesaplamıyor
Eski Kilo -yeni Kilo
Fark :eski Kilo
*100
Bi bana bakmadin asya küstüm..Mefkurem ablaaa ben seni yeni gördüm daha resmini ne kadar güzelsin ve çoookkkk kilo vermişsin bayıldımmmmm en sonki halin hangisi abla peki
Bu ağır bir ceza olmuş arkadaşım.Bugün bende menümü yazayım bari
10.00 __4 y.zeytin, salata, yumurta salatası
12.30 __1 bar ayran
16.30 __ 1 bar.ayran
18.30 __ 1 bar.ayran
Belki sonra 1 bar daha içerim
Su 2 lt
Tatlım stresten o şişkinlik, yoksa menulerin cok iyi. Ya kıskanıyorlar niye anlamiyonuz? Catlasinlar gülüm takmayın.İyi akşamlar tebrık ederım canım bende cumaya gore -300. Ama garıp bir şişkinlık var ıns cumaya daha cok cok verırız :)
Senin menude harika, sanirim geç kalktin öğle yok.menumu yazip gecmise bakayim
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
biraz peynir
domates
aksam 4 kasik bulgur pilavi
1 haslanmis baget
havuc ve turp salatasi
En büyük hatan diyetteyim demek olmuş. Ben zayifladigim belli olana kadar kimseye söylemedim. Yemek durumu olunca ya AC değilim diyorum, ya disim ya kıdem agriyor diyodum. Atlatiyodum yani. Takmayın konuşsunlar dursunlar.Bayılır can sıkmaya sorsana iyiliğimi düşünür hadi görümcem az cok biliyorum o cocuk için demiştir ama kayınvalidem yeri geldi kiloma laf dedi oyüzden samimi bulmuyorum onun tek düşündüğü etraf zayıflarsam belki onu suçlarlar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?