💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Boyun kac canim ? Ben 30 yasindayim 1 oglum var 2.5 yaşında ben ona 93 le hamiline kaldim doğum sonrasi 100 dum normal doğum yaptim hemde ama emzirmeyi biraktiktan sonra 105 e kadar ciktim şimdi ogunlerimi beslenmemi duzene koyup kilo vermeye calisiyorum

B
Ben müge senin ismin neydi

ne zorlası canımcım ya hemen çıkmam gerekiyordur öylede unutmuşumdur ama bravo ne kadar çok vermişsin zaten kaç kilon kaldı ki vermen gereken
14 kaldı 60a bakarsın 55 isterim60 olunca
Öyle bi bozukluk yoksa kolay diyetle hallolur. Şimdiden kolay gelsin.
İns canimmm

Zaten yurutece sadece 10 dk bindiriyorummm aman iste oldu ama bidaha olmaz insallh
Geçmiş olsun canım.

Gecmis olsun emel du kiz benim oğlan 4 aylık ken kanepeden yuvarlandi ve ondan sonra bilfiil her gün düşüyor dudağı kac kere patladi kafasi kac kere sisti hatırlamıyorum allah beterinden korusun ama çocuk bole büyüyor kapak ayyy cok korkunç oluyor her seferinde ama

Nas

NasiL bu kadar hizli kilo verdin abla ya 7-8 ayda 40 kg offff puf nontasi varsa solermisin
Tabi söylerim. Bi kere sindirim problemin olmaması lazım onun için her yemekten önce 2 bardak su içiceksin. hema az yersin böylece.. Kahvaltın doyurucu olacak tatlı ihtiyacını kahvaltıda karşılıcaksınkı gün boyunca iyi hissedesin. kaçamak yapmayasın. Ögle yemeğin sebze+yogurt
Akşam yemeğin protein yogurt salata olursa rahat ve hızlı kilo verirsin. Kahvaltıdan başka öğünde ekmek yasak tabii

Hosgeldin canm katilabilirsn tabiki duznli paylasm yaparsan senin için iyi olur bende kendimi tantym ismim esra 2.5 senelik evliyim 23 yasndaym 7aylik erkek bebisim var istanbuldaym 88le hamile kaldm 110 la dogum yaptm suan 90.6 hergün yediklerimizi yazyoruz pazertesi ve cuma tarti gunumuz cuma gunu bir liste yapyo Mefkurem zuhal abla 1. Yi belirliyo en cok kilo kim verdiyse

Tmm ablacim insallah bende veririm supersin bende insaallah inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…