Boyun kac canim ? Ben 30 yasindayim 1 oglum var 2.5 yaşında ben ona 93 le hamiline kaldim doğum sonrasi 100 dum normal doğum yaptim hemde ama emzirmeyi biraktiktan sonra 105 e kadar ciktim şimdi ogunlerimi beslenmemi duzene koyup kilo vermeye calisiyorum24 yaşındayım canm kilo 96 3 yıllık evliyim özel sektörde muhasebede çalışıyorum kilolarım herzamn başıma belaydı ama ben bu kadr kilolu olmamştım spor yapamıyorum ama elimden geldiğince harekt etmey çalışıyorum 3 gündr lahana suyu içiorm sabjhları aç onun yıllar önce faydasını görmüştüm sizlerden de tavsiyeler almk istyrm çok şükr şeker tiroid kilonun verdiği bi hormn bozukluğm yok
Ben müge senin ismin neydi24 yaşındayım canm kilo 96 3 yıllık evliyim özel sektörde muhasebede çalışıyorum kilolarım herzamn başıma belaydı ama ben bu kadr kilolu olmamştım spor yapamıyorum ama elimden geldiğince harekt etmey çalışıyorum 3 gündr lahana suyu içiorm sabjhları aç onun yıllar önce faydasını görmüştüm sizlerden de tavsiyeler almk istyrm çok şükr şeker tiroid kilonun verdiği bi hormn bozukluğm yok
14 kaldı 60a bakarsın 55 isterim60 oluncane zorlası canımcım ya hemen çıkmam gerekiyordur öylede unutmuşumdur ama bravo ne kadar çok vermişsin zaten kaç kilon kaldı ki vermen gereken
Öyle bi bozukluk yoksa kolay diyetle hallolur. Şimdiden kolay gelsin.24 yaşındayım canm kilo 96 3 yıllık evliyim özel sektörde muhasebede çalışıyorum kilolarım herzamn başıma belaydı ama ben bu kadr kilolu olmamştım spor yapamıyorum ama elimden geldiğince harekt etmey çalışıyorum 3 gündr lahana suyu içiorm sabjhları aç onun yıllar önce faydasını görmüştüm sizlerden de tavsiyeler almk istyrm çok şükr şeker tiroid kilonun verdiği bi hormn bozukluğm yok
Geçmiş olsun canım.İns canimmm
Zaten yurutece sadece 10 dk bindiriyorummm aman iste oldu ama bidaha olmaz insallh
Gecmis olsun emelMrb kizlar bugun kotu basladi sabah ta kahvaltiya oturacaktik ki oglum orumcekten dustu sukur bisey olmadi ama cok agladii yavrumm.
Haklisin zuhal ablam valla kacamaklarda aliskanligim oldu. Bugun dyt listesini uygulayip bakicam ona gorebyine konusuruz.
NasiL bu kadar hizli kilo verdin abla ya 7-8 ayda 40 kg offff puf nontasi varsa solermisin14 kaldı 60a bakarsın 55 isterim60 olunca
Öyle bi bozukluk yoksa kolay diyetle hallolur. Şimdiden kolay gelsin.
Geçmiş olsun canım.
Tabi söylerim. Bi kere sindirim problemin olmaması lazım onun için her yemekten önce 2 bardak su içiceksin. hema az yersin böylece.. Kahvaltın doyurucu olacak tatlı ihtiyacını kahvaltıda karşılıcaksınkı gün boyunca iyi hissedesin. kaçamak yapmayasın. Ögle yemeğin sebze+yogurtNas
NasiL bu kadar hizli kilo verdin abla ya 7-8 ayda 40 kg offff puf nontasi varsa solermisin
Hosgeldin canm katilabilirsn tabiki duznli paylasm yaparsan senin için iyi olur bende kendimi tantym ismim esra 2.5 senelik evliyim 23 yasndaym 7aylik erkek bebisim var istanbuldaym 88le hamile kaldm 110 la dogum yaptm suan 90.6 hergün yediklerimizi yazyoruz pazertesi ve cuma tarti gunumuz cuma gunu bir liste yapyomrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa
büşra ben müge hnm :)B
Ben müge senin ismin neydi
Tmm ablacim insallah bende veririm supersin bende insaallah inerimTabi söylerim. Bi kere sindirim problemin olmaması lazım onun için her yemekten önce 2 bardak su içiceksin. hema az yersin böylece.. Kahvaltın doyurucu olacak tatlı ihtiyacını kahvaltıda karşılıcaksınkı gün boyunca iyi hissedesin. kaçamak yapmayasın. Ögle yemeğin sebze+yogurt
Akşam yemeğin protein yogurt salata olursa rahat ve hızlı kilo verirsin. Kahvaltıdan başka öğünde ekmek yasak tabii
Verirsin tabi.. Öncelikler vericem değil veriyorum diyeceksin beyni doğru kodla yani...Tmm ablacim insallah bende veririm supersin bende insaallah inerim
Kolay gelsin.Selamlar kızlar
Sizi okudum ama cevap yazamıyorum işe gitmem lazım
Sonra görüşürüz
Evet canım hayatı paylaşıyoruz aslında.. cuma günleri tartı günü.. Pazarteside kontrol amaçlı tartılıyoruz h.sonu napmışız diye..günlük neler yiyip nlere yaptığmızı mı yazıyorz kızlar .) ???
İnşallah canım ben gidiyorum görşürüz öğleden sonra...bende hergün tartılmayayım da cuma sabh tartılaym baklm inşallh vermşmdr gramda olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?