💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

muska77 şu an en sonki halin hangisi şu boydan mavi kotvar üstünde ayy orda ne kadar zayıflamışsın inş şimdiki halin o dur o değilsede eminim en kısa zamanda dönersin o haline incecik olmuşsun orda bravo

mrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa

Evet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)
Günaydın kızlar
Gnaydın...
Ses çıkarabiliyormu? Çok zormus ses cikarmak die duydum insallah gecerim ya bide daha bu stresi cekemem :-(
Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.

Hoşgeldin canım ben defne.. 2 oglu var 12 ve 13 yaşlarında tabiiki verirsin, düzenli katılırsan bizde destek oluruz..
Başlangıcı yamışsın devamı gelir inşallah. sende biraz kendini tanıtırmısın? (Zuhal kızmıon dimi? atladım gene..)

Geçmiş olsun tatlım ama nacizane fikrim yürüteç çok da sağlıklı ve emniyetli değil. Bununla geçmiş olsun
:)

Gunaydin canim hos geldin ben Husna 24 yasindayim 2 cocugum var umarim istedigin kiloya en yakin zamanda kavusursun

Evet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)

Gnaydın...

Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.
ne zorlası canımcım ya hemen çıkmam gerekiyordur öylede unutmuşumdur ama bravo ne kadar çok vermişsin zaten kaç kilon kaldı ki vermen gereken

Gecmis olsun canim gunun geri kalani istedigin gibi gecer insallah...

24 yaşındayım canm kilo 96 3 yıllık evliyim özel sektörde muhasebede çalışıyorum kilolarım herzamn başıma belaydı ama ben bu kadr kilolu olmamştım spor yapamıyorum ama elimden geldiğince harekt etmey çalışıyorum 3 gündr lahana suyu içiorm sabjhları aç onun yıllar önce faydasını görmüştüm sizlerden de tavsiyeler almk istyrm çok şükr şeker tiroid kilonun verdiği bi hormn bozukluğm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…