karampole gelmiştir o hemen bakıyorummmTeşekkürler zuhalcim not aldım.
Bi bana bakmadin asya küstüm..
Saol canimGeçmiş olsun cnm
İnşallah gecersin benim kardesimde ney çalmaya çalışıyor. :)Su an ben gayet huzurluyum kulağımda ney elimde yesil cay önümde ders notlarınbu ney beni benden aliyor eşim bu sinavi gecersem ne istersen yaparim dedi ney istiycem kursuyla beraber tabi inslah geçersem
Ses çıkarabiliyormu? Çok zormus ses cikarmak die duydum insallah gecerim ya bide daha bu stresi cekemem :-(İnşallah gecersin benim kardesimde ney çalmaya çalışıyor. :)
Gunaydin canlar
Günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir gün olsun
Günaydııın...Gunaydinnnn
Ayağını sızak tut canım geçmiş olsun..Karnim agriyor ya benim sisim çok usuttummu naptim :-(
Gnaydın , amiin.Günaydın kızlar gununuz güzel kacamaksiz gecsin inşallah
Evet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)muska77 şu an en sonki halin hangisi şu boydan mavi kotvar üstünde ayy orda ne kadar zayıflamışsın inş şimdiki halin o dur o değilsede eminim en kısa zamanda dönersin o haline incecik olmuşsun orda bravo
Gnaydın...Günaydın kızlar
Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.Ses çıkarabiliyormu? Çok zormus ses cikarmak die duydum insallah gecerim ya bide daha bu stresi cekemem :-(
Hoşgeldin canım ben defne.. 2 oglu var 12 ve 13 yaşlarında tabiiki verirsin, düzenli katılırsan bizde destek oluruz..mrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa
Geçmiş olsun tatlım ama nacizane fikrim yürüteç çok da sağlıklı ve emniyetli değil. Bununla geçmiş olsunMrb kizlar bugun kotu basladi sabah ta kahvaltiya oturacaktik ki oglum orumcekten dustu sukur bisey olmadi ama cok agladii yavrumm.
Haklisin zuhal ablam valla kacamaklarda aliskanligim oldu. Bugun dyt listesini uygulayip bakicam ona gorebyine konusuruz.
Gunaydin canim hos geldin ben Husna 24 yasindayim 2 cocugum var umarim istedigin kiloya en yakin zamanda kavusursunmrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa
ne zorlası canımcım ya hemen çıkmam gerekiyordur öylede unutmuşumdur ama bravo ne kadar çok vermişsin zaten kaç kilon kaldı ki vermen gerekenEvet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)
Gnaydın...
Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.
Gecmis olsun canim gunun geri kalani istedigin gibi gecer insallah...Mrb kizlar bugun kotu basladi sabah ta kahvaltiya oturacaktik ki oglum orumcekten dustu sukur bisey olmadi ama cok agladii yavrumm.
Haklisin zuhal ablam valla kacamaklarda aliskanligim oldu. Bugun dyt listesini uygulayip bakicam ona gorebyine konusuruz.
İnsallahhhEvet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)
Gnaydın...
Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.
Hosgdinnnnmrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?