Veriyorum ama 2 gundur tarti gr oynamiyo moralim sifir tartiyi degistirelim dedim esime oda tartinin ne kabahati vat r dioVerirsin tabi.. Öncelikler vericem değil veriyorum diyeceksin beyni doğru kodla yani...
canım kaynanla kaç yıldır oturuyorsun nedenkayınvalideme oyle dedim başta gene anlamadi abla abur cuburu biraktm dedm bol su iiciyoruw dedm boyle daha cok yiyoruw dediw sutum daha cok oluyo dedim hatta ilk gun yedklerimi saydm cok yemissin ben sabhtan beri hc bisey yemedim dedi
bende lahana suyu içiyorum diyee başlayalı 10 gün oldu boyum 160...lahana suyunu ne zaman içiyorsunuz ve ne kadar bunu deneyip te fayda gören var mı çevrenizde bende evliliğimde 5 .yılıma başaladım çocuk özlemim çok var ama bu kiloyla asla hamilelik düşünmüyorum .zaten öğrenciyim okulum haziranda bitecek yaklaşık 15 ay sonra anne olmak isityorum öyle karar aldım tabi rabbim in izniyle ..sizde kilolarınızı muhakak vermelisiniz aksi taktirde bence daha çok zorlanırsınızmrb kızlar enbüyük derdim bu aralar kilolarım çünkü 100 e çok az kaldı kendmden nefret ediyorum 3 gündr yemeklerde ekmek yemiyorum lahana suyu içiyorum suyu bol içmeye çalışıyorumm benide aranıza alırmısınız bebiş istyrm ama bu kiloyla mahvolurum yaaa
Veriyorum ama 2 gundur tarti gr oynamiyo moralim sifir tartiyi degistirelim dedim esime oda tartinin ne kabahati vat r diokaldirdim gozumun onunden cumaya kadar tartilmicam
merhaba büşra ben asya RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ''EY RABBİM BANA SALİH OLANLARINDAN BİR EVLAT NASİP ET'' canım benim bebiş yok polikistik overliyim 6 ay önce düşüğüm oldu şimdi yine istiyorum ama olmuyor dr zayıflarsan doğal yolla kalabilirsin dedi bende paçaları sıvadımbüşra ben müge hnm :)
en son ki profil mesajm RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİYN di silindi sanırm :) şükür pco değilim doktrum gebeliğine engel degil sadce daha iyi olur dedi benmde tam 6 ay önce düşüğüm oldu nasipp inaşllh kilolar hemn gider bebiş gelirmerhaba büşra ben asya RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ''EY RABBİM BANA SALİH OLANLARINDAN BİR EVLAT NASİP ET'' canım benim bebiş yok polikistik overliyim 6 ay önce düşüğüm oldu şimdi yine istiyorum ama olmuyor dr zayıflarsan doğal yolla kalabilirsin dedi bende paçaları sıvadım
şu an hala profilinde canım neredeyse aynıyız folikasit verdi gönderdi benide inş zayıflayıncada şifamızı bulur bebeklerimize kavuşuruzen son ki profil mesajm RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİYN di silindi sanırm :) şükür pco değilim doktrum gebeliğine engel degil sadce daha iyi olur dedi benmde tam 6 ay önce düşüğüm oldu nasipp inaşllh kilolar hemn gider bebiş gelir
Büşracım hoşgeldin cnmöğlen yemeğinden geldim ekmek hiç yemedm ama pilav yedim((( karnıyarık pilav cacık tı menü çok yedim sanki
9.takım ne oluyor biraz yabancıyım sanırım evt pilav yememm gerekyoduBüşracım hoşgeldin cnm
Bende Zühal 44 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Eğer daha disiplinli olmak adına cuma yarışmalarına katılmak istersen ben 9.takımdayım gelebilirsin
ArtIK mümkün olduğunca tatlı hamurişi pirinç Pilavı makarna kızartma yemiyoruz cnm
Bunları yasak olduğu için değil hedefe ulaşmak için yemek istemiyoruz
Özlemcim Kimilerinde stress çok rol oynarBende kaldirdim sabah dun 68,700 bu sabah 70 .400 ben sok bayilcaktim bende yeni bir tattimi alsam diyorum ama buda daha 1 senelik falandir dunden beri migdem karnim sis cumaya kadar tartilmiycam 2 gunde yogurt meyve dusubuyorum
Sayfanın üstünde diyet sağlıklı beslenme bölümüne gir ordan diyet gruplarına9.takım ne oluyor biraz yabancıyım sanırım evt pilav yememm gerekyodu
Özlemcim Kimilerinde stress çok rol oynar
Çünkü o zaman vücut Stress hormonu salgılıyor buda Kilo vermeye engel oluyor
Bugün Spor yapabilirsen rahatlarsın heralde
Dünkü menün hatırımda değil belki bişeyler ödem yapmışta olabilir
Rahatladim ben 90 da iki hafta kaldım inmedi 89 a bi turlu vücutta direniyor.Veriyorum ama 2 gundur tarti gr oynamiyo moralim sifir tartiyi degistirelim dedim esime oda tartinin ne kabahati vat r diokaldirdim gozumun onunden cumaya kadar tartilmicam
Bu ne ya. Herkes şiş. Noluyo kizlar?Kizlar isallah Cumaya kadar regl gorurum tarti oynamiyo ve cok sistim
Canım ekmek yemediği iyi olmuş ama pilavı pek yemiyoruz çok canın çekerse 1-2 kaşık.öğlen yemeğinden geldim ekmek hiç yemedm ama pilav yedim((( karnıyarık pilav cacık tı menü çok yedim sanki
Benimkide yeni ya 1.5 yillkk falan ama cok kaliteli bisey diil yaBende kaldirdim sabah dun 68,700 bu sabah 70 .400 ben sok bayilcaktim bende yeni bir tattimi alsam diyorum ama buda daha 1 senelik falandir dunden beri migdem karnim sis cumaya kadar tartilmiycam 2 gunde yogurt meyve dusubuyorum
Ben de size katıldığımdan beri tartılmıyorum çünkü bir süredir kendimce spor yapmama rağmen sanki tartı beni tanıyor ve kişomu sabitlemiş ben çıkınca hep aynı rakamı gösteriyor sinir oluyorummm.Bende kaldirdim sabah dun 68,700 bu sabah 70 .400 ben sok bayilcaktim bende yeni bir tattimi alsam diyorum ama buda daha 1 senelik falandir dunden beri migdem karnim sis cumaya kadar tartilmiycam 2 gunde yogurt meyve dusubuyorum
Kıyamam. Rabbim en uygun zamanda bebişine kavuştursun.merhaba büşra ben asya RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN ''EY RABBİM BANA SALİH OLANLARINDAN BİR EVLAT NASİP ET'' canım benim bebiş yok polikistik overliyim 6 ay önce düşüğüm oldu şimdi yine istiyorum ama olmuyor dr zayıflarsan doğal yolla kalabilirsin dedi bende paçaları sıvadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?