Normal yogurttanda cok lezız bır tat almadıfım ıcın buyuk fark olmaz dıye dusunuyorum bıde bunu denıyım :)
Kesinlikle... ev yoğurduna aşışınca ev yoğurdu daha güzelBence ev yoğurdu daha lezzetli ve faydalı
Hazırlarda yoğurt tadı bile gelmiyor
En azından burdakilerde
Cnm bn de goremiom yaa resmlern tamamni sanrmEvet şimdiki halim mavikot elbise olan. sağol tatlım (zorla baktırdım ne çatlağım yaa)
Gnaydın...
Üflemekten başı döndü ama evet ses çkarmayı başardı... inşallah gecersin canım.
Sen her zaman diyosun ya insan kendi vücudunu tanımalı diye.. Ben anladım artık sabah yediğim cısslar beni etkilemiyo öğle ve akşam yersem cıss artı görüyorum tartıda.. mesela bu sabah börek yicektim korkmadan, tahin pekmeze dayanamadım ekmeğe döndüm..Güzelim bugün sabah işe gittim
Ordan Gelincede bi komşuya uğradım geçen hafta ameliyat olmuştu
Yeni eve geldim
Sen neler yaptın Tatlişim
Sen bu menülerle çok güzel verebildiğin için bişey diyemiyorum
Ama benim bünye en ufak cıssı kabul etmiyor
Artık görebilirsin canım..Cnm bn de goremiom yaa resmlern tamamni sanrm
Ole bir sizi denounce devam ediyor abla ya oglan uyuyo uzun aradan sonra ilk kes oglen uykusu 40 dk step yaptm ama devam sizi cok mu su iciyorum acaba ya :-(
Tabi güzelim doğrusuda buSen her zaman diyosun ya insan kendi vücudunu tanımalı diye.. Ben anladım artık sabah yediğim cısslar beni etkilemiyo öğle ve akşam yersem cıss artı görüyorum tartıda.. mesela bu sabah börek yicektim korkmadan, tahin pekmeze dayanamadım ekmeğe döndüm..
Hosgeldn cnm birgul ben de:)teşkrrler adım büşra haftanın 6 günü işte oldğumdan girebilirm düzenli olarak
bugnden başlayalm ozamn :)))
Suyu gün içine yayarak içiyorsan bi zararı olmaz cnmOle bir sizi denounce devam ediyor abla ya oglan uyuyo uzun aradan sonra ilk kes oglen uykusu 40 dk step yaptm ama devam sizi cok mu su iciyorum acaba ya :-(
Ay sevindim ne kadar eksi görmen gerekiyo listeye dönmekiçin?Tabi güzelim doğrusuda bu
Her bünye farklı olduğu için insan deneme yanılma yöntemiyle kendine neyin iyi, neyin kötü geldiğini bulabilir
Bu arada dün tartılmamıştım ne kadar artıydım bilmiyorum ama bugün sabit olmuşum
Bakalım yarına ne olacak
Ole bir sizi denounce devam ediyor abla ya oglan uyuyo uzun aradan sonra ilk kes oglen uykusu 40 dk step yaptm ama devam sizi cok mu su iciyorum acaba ya :-(
Liste heralde bu haftada kaldıAy sevindim ne kadar eksi görmen gerekiyo listeye dönmekiçin?
Kızlar artık baya kalabalık olduk
Ben takip edemiyorum herkesi
Sizce sayımız yeterse artık yeni üye kabul etmeyelim
Siz ne dersiniz
Neyse haftaya inşallah. Hem haftaya bizim kendi yarışımızda var kız....Liste heralde bu haftada kaldı
73.2 le çıkmıştım
Bugün 74.5
Ne biliiim? Gelene nasıl git dicez?Kızlar artık baya kalabalık olduk
Ben takip edemiyorum herkesi
Sizce sayımız yeterse artık yeni üye kabul etmeyelim
Siz ne dersiniz
Valla zor karar ne diyim sen bilirsin dicem çünkü yeni üye kabul etmiyoruz diye yazacak olan sensin sanırsam zannederim galiba.....Burda demokrasi var
Kararları beraber veririz kızlar
Birbirimizle yeterince ilgilenemeyincede pek faydamız olacağını düşünmüyorum
Gerçi bazı arkadaşlarımız pek görünmüyor
Bilemedim
Zuhaaal kız ben bu sabah 74.3çıktım 40 oldu tam verdiğim kilo..... Doğum günüme hedefimdi. TuttuListe heralde bu haftada kaldı
73.2 le çıkmıştım
Bugün 74.5
Zuhaaal kız ben bu sabah 74.3çıktım 40 oldu tam verdiğim kilo..... Doğum günüme hedefimdi. Tuttu
Zuhaaal kız ben bu sabah 74.3çıktım 40 oldu tam verdiğim kilo..... Doğum günüme hedefimdi. Tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?