💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Allah ikinize de hayirli evlatlar nasip eder insallah

Ben bu arada menümü bildireyim akşamı hazır nasıl olsa
Sabah
Yine ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin iki küçük küp peynir 2 dilim tb ekmeği ıhlamur maydonoz
Ara
1 büyük kase yoğurt
Öğlen
Yağsız pişmiş iki küçük kanat
Akşama ızgara hamsi ama sanırım 10-15 olur ve bol yeşil salata
2 lt su
4 bardak sodalı yeşil çay
Akşam çayın yanına muhtemelen bir kase nesfit (tatlı niyetine )
Spor
3 mil yürüyüş 55 squat 50 yarım mekik

Daha ne olsun :))

S
Sodali yesilcaymi o nasil oluyorr

Canm cok spor yaptgn icn vudun direnio olablr mi? Donusumlu yapablrsn. Bi gun yuruyus bi gun dabil snra ara ve kardio gibi

Valla nesfitten vaz geçersen mükemmel menü..

S

Sodali yesilcaymi o nasil oluyorr
4 bardak kaynamış suya 2 poşet yeşil çay bir limon kesip atıyorum. Kabuklu. 10-15 dk kaynayınca süzüp hemen içine 1 soda ekliyorum. Dinlendikten sonra içiyorum. Güne yayılaniliyor içimi. Çok leziz değil ama fena da değil

Bende menumu verıyım
Sabah yarım haşlama yumurta yarın kıbrıt kusu kaşar 1 dılım çavdar

Oglen orman meyveli actıvıa yarım saat sonra 1 kepçe tavuk çorbası ,1 dılım çavdar

Sade turk kahvesı

30 mekık
30 sguat
4 farklı bacak hareketı hepsınden 40'ar tane
4 farklı haraket dambılla hepsınden. 40'ar tane
30 yanlarım için haraket
1000 adım

Çeyrekten az muz 3 tane balık kraker

18;00 Akşam 3 kucuk kofte bulgurlu lahana dolması 4 yemek kaşıgı yogurt

Şuana kadar 2,5 lt su ıcıldı dahada ıcerın 3 kesın olur

Buyuk bardak karısık bıtkı çayı ,400 ml yeşil çay (çok az rezene koydum )

Çokmu yedım azmı yedım bılmıyorum ama daha aksamı yemedım ama ınanılmaz acım doymıycagım bır gun bellı bitse bir an once 2 gundur kendımde degılım hem şiş koca bır gobek hemde açımmm 1 buçuk aydır hıc boyle hıssetmemıstım

Yemekten önce suyu unutma tatlım, frenler biraz.Bu arada menün çok iyi bence tabii dolmayı fazla kaçırmazsan..

Oyyy kıyamam üzülme zamanla sende anlarsın akşamki tatlının artı getireceğini... Hem sen emziriyodun dimi?
Evettttt. Ama zaten gün içinde ekmek arası yapan geceleri uyanıp kek ya da çokokrem yiyen ben anca disipline oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…