Karnimin ici agriyo migdem bile diil bir garipSuyu gün içine yayarak içiyorsan bi zararı olmaz cnm
Kasıkların ağrıyosa üşütmüş olabilirsin
Ayaklarını sıcak tut
Kızlar artık baya kalabalık olduk
Ben takip edemiyorum herkesi
Sizce sayımız yeterse artık yeni üye kabul etmeyelim
Siz ne dersiniz[/QUOT
Yudum yudum iç suyu yavaş yavaş ondanda olabilir...Karnimin ici agriyo migdem bile diil bir garipyarim lt suyu birden icebiliyorum Ben
Allah ikinize de hayirli evlatlar nasip eder insallahen son ki profil mesajm RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİYN di silindi sanırm :) şükür pco değilim doktrum gebeliğine engel degil sadce daha iyi olur dedi benmde tam 6 ay önce düşüğüm oldu nasipp inaşllh kilolar hemn gider bebiş gelir
Aminnn isteyen herkese.Allah ikinize de hayirli evlatlar nasip eder insallah
AminnnnAllah ikinize de hayirli evlatlar nasip eder insallah
Sodali yesilcaymi o nasil oluyorrBen bu arada menümü bildireyim akşamı hazır nasıl olsa
Sabah
Yine ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin iki küçük küp peynir 2 dilim tb ekmeği ıhlamur maydonoz
Ara
1 büyük kase yoğurt
Öğlen
Yağsız pişmiş iki küçük kanat
Akşama ızgara hamsi ama sanırım 10-15 olur ve bol yeşil salata
2 lt su
4 bardak sodalı yeşil çay
Akşam çayın yanına muhtemelen bir kase nesfit (tatlı niyetine )
Spor
3 mil yürüyüş 55 squat 50 yarım mekik
Daha ne olsun :))
Canm cok spor yaptgn icn vudun direnio olablr mi? Donusumlu yapablrsn. Bi gun yuruyus bi gun dabil snra ara ve kardio gibiBana gore benımkı ıyı bır marka ben hatta spor salonunda daha az cıkınca pıllerı degıstım bızım evde pek duz zemın yok yerını oynatıyolar benımde nevrom donuyor kımse ben yaptım demıyor 10 kıloluk su sısesı tarta tarta buluyorum yerını
Ben haftada 4 gun spora gıdıyorum 70 80 dk kardıo aletler de dambılla falan en az 30 dk en az 2 saat duruyorum yıne yavas yıne yavas :) galıba benjm tartıda benı tanıyor ustune bana gıcık galıba
Valla nesfitten vaz geçersen mükemmel menü..Ben bu arada menümü bildireyim akşamı hazır nasıl olsa
Sabah
Yine ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin iki küçük küp peynir 2 dilim tb ekmeği ıhlamur maydonoz
Ara
1 büyük kase yoğurt
Öğlen
Yağsız pişmiş iki küçük kanat
Akşama ızgara hamsi ama sanırım 10-15 olur ve bol yeşil salata
2 lt su
4 bardak sodalı yeşil çay
Akşam çayın yanına muhtemelen bir kase nesfit (tatlı niyetine )
Spor
3 mil yürüyüş 55 squat 50 yarım mekik
Daha ne olsun :))
Öyle de yoksa gece uyanıp çokokremli ekmek yiyorum. Bu en azından tatlı isteğimi kesiyor. Çayın ysnında aburcubur isteğimi de. Ama zamanla kesebilirim aslında :)Valla nesfitten vaz geçersen mükemmel menü..
4 bardak kaynamış suya 2 poşet yeşil çay bir limon kesip atıyorum. Kabuklu. 10-15 dk kaynayınca süzüp hemen içine 1 soda ekliyorum. Dinlendikten sonra içiyorum. Güne yayılaniliyor içimi. Çok leziz değil ama fena da değilS
Sodali yesilcaymi o nasil oluyorr
Ah be gülüm o yzden diyorum tatlı isteğini kahvaltıda köreltin diye..Öyle de yoksa gece uyanıp çokokremli ekmek yiyorum. Bu en azından tatlı isteğimi kesiyor. Çayın ysnında aburcubur isteğimi de. Ama zamanla kesebilirim aslında :)
HaklısınAh be gülüm o yzden diyorum tatlı isteğini kahvaltıda köreltin diye..Dinlemiyonuzki..
Bnce ev yogurdu cook daha lezzetli:) hazir yogurtlar plastij gbi:)Yaptıkça elin alışıyor. Bazen tutmadığı oluyor ama genelde oluyor.
Eskiden de yoğurt yerdim ama hiç böyle düzenli değildi :))
Ama sakın hazır yoğurtta alıştığınız tadı beklemeyin.
Haklısın(
Yemekten önce suyu unutma tatlım, frenler biraz.Bu arada menün çok iyi bence tabii dolmayı fazla kaçırmazsan..Bende menumu verıyım
Sabah yarım haşlama yumurta yarın kıbrıt kusu kaşar 1 dılım çavdar
Oglen orman meyveli actıvıa yarım saat sonra 1 kepçe tavuk çorbası ,1 dılım çavdar
Sade turk kahvesı
30 mekık
30 sguat
4 farklı bacak hareketı hepsınden 40'ar tane
4 farklı haraket dambılla hepsınden. 40'ar tane
30 yanlarım için haraket
1000 adım
Çeyrekten az muz 3 tane balık kraker
18;00 Akşam 3 kucuk kofte bulgurlu lahana dolması 4 yemek kaşıgı yogurt
Şuana kadar 2,5 lt su ıcıldı dahada ıcerın 3 kesın olur
Buyuk bardak karısık bıtkı çayı ,400 ml yeşil çay (çok az rezene koydum )
Çokmu yedım azmı yedım bılmıyorum ama daha aksamı yemedım ama ınanılmaz acım doymıycagım bır gun bellı bitse bir an once 2 gundur kendımde degılım hem şiş koca bır gobek hemde açımmm 1 buçuk aydır hıc boyle hıssetmemıstım
Evettttt. Ama zaten gün içinde ekmek arası yapan geceleri uyanıp kek ya da çokokrem yiyen ben anca disipline oluyorumOyyy kıyamam üzülme zamanla sende anlarsın akşamki tatlının artı getireceğini... Hem sen emziriyodun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?