Amiiiiin, kızlar hep dua ediyorum size..Kıyamam. Rabbim en uygun zamanda bebişine kavuştursun.
Sayfada bebek isteyen tüm arkadaşlarıma Allah sağlıkla nasip etsin.
Benimkide yeni ya 1.5 yillkk falan ama cok kaliteli bisey diil ya
Ben de size katıldığımdan beri tartılmıyorum çünkü bir süredir kendimce spor yapmama rağmen sanki tartı beni tanıyor ve kişomu sabitlemiş ben çıkınca hep aynı rakamı gösteriyor sinir oluyorummm.
Ben hiç kullanmadim bilemiyorum.Valla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım
Fırsat yarat, eve dönerken falan yürümeye caslis yolun birazını.ben spro yapamıyorum yüryüş yapmak istiyrm ama zamn yok
ben spro yapamıyorum yüryüş yapmak istiyrm ama zamn yok
sabh 6.30 da evden çıkyrm akşm 6da eve gidyrm malesf evime vakt ayıramıyrmBen hiç kullanmadim bilemiyorum.
Fırsat yarat, eve dönerken falan yürümeye caslis yolun birazını.
Peki, işine toplu taşıma ilemi gidiyorsun?sabh 6.30 da evden çıkyrm akşm 6da eve gidyrm malesf evime vakt ayıramıyrm
Ben arada yiyorum ama faydası varmı çok test etmedimValla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım
malesef servis kapıdan alıyo kapıda bırakıyoPeki, işine toplu taşıma ilemi gidiyorsun?
Ben arada yiyorum ama faydası varmı çok test etmedim
Ablacim benim nacizane fikrim kabizlikla ilgili bi sorununuz varsa bu dogusun misir puskulu form cayini tavsiye ederim cook ise yariyo ben cok memnunumValla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım
Ayaklarni sicak tut cnm gcms olsnKarnim agriyor ya benim sisim çok usuttummu naptim :-(
Sanmam, çok az yemeseydın bolca yiyebilirsin onları biliyorsun..Meraba kizlar ben kizimi okuldan aldim baya tempolu yolumu uzatarak gittim geldim 1 saat kadar les le sporumu yapicam bu arada ben aksam izgara kofte yiycem o yuzden ogle yemegini salatalik ve yogurtla gecistirdim metebolizmam yavaslamaz di mi spor da yapicam ya aksam yemekten sonra da 1 saat bisiklet surucem
O zaman sözüm yok. Yavaş veriyorum diye sıkıntıya sokma kendini madem spor yok=hızlı verme yok..malesef servis kapıdan alıyo kapıda bırakıyo
Dene bizede söylersin işe yarıyomu yaramıyomu?Hımmm en azından yogurt yemıs olurum dımı:)
Ablacim benim nacizane fikrim kabizlikla ilgili bi sorununuz varsa bu dogusun misir puskulu form cayini tavsiye ederim cook ise yariyo ben cok memnunum
Nasıl farketti? Sindirimdemi?Ben hergün bir kase ev yapımı yoğurt yiyorum bende farketti :))
Evet. Ben normalde çok rahat tuvalete çıkamazken şimdi hergün mutlaka bazen iki kere nile tuvalete çıkıyorum.Nasıl farketti? Sindirimdemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?