💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benimkide yeni ya 1.5 yillkk falan ama cok kaliteli bisey diil ya

Bana gore benımkı ıyı bır marka ben hatta spor salonunda daha az cıkınca pıllerı degıstım bızım evde pek duz zemın yok yerını oynatıyolar benımde nevrom donuyor kımse ben yaptım demıyor 10 kıloluk su sısesı tarta tarta buluyorum yerını

Ben haftada 4 gun spora gıdıyorum 70 80 dk kardıo aletler de dambılla falan en az 30 dk en az 2 saat duruyorum yıne yavas yıne yavas :) galıba benjm tartıda benı tanıyor ustune bana gıcık galıba

Valla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım
Ben hiç kullanmadim bilemiyorum.
ben spro yapamıyorum yüryüş yapmak istiyrm ama zamn yok
Fırsat yarat, eve dönerken falan yürümeye caslis yolun birazını.

Meraba kizlar ben kizimi okuldan aldim baya tempolu yolumu uzatarak gittim geldim 1 saat kadar les le sporumu yapicam bu arada ben aksam izgara kofte yiycem o yuzden ogle yemegini salatalik ve yogurtla gecistirdim metebolizmam yavaslamaz di mi spor da yapicam ya aksam yemekten sonra da 1 saat bisiklet surucem

Valla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım
Ben arada yiyorum ama faydası varmı çok test etmedim

Ablacim benim nacizane fikrim kabizlikla ilgili bi sorununuz varsa bu dogusun misir puskulu form cayini tavsiye ederim cook ise yariyo ben cok memnunum

Sanmam, çok az yemeseydın bolca yiyebilirsin onları biliyorsun..
malesef servis kapıdan alıyo kapıda bırakıyo
O zaman sözüm yok. Yavaş veriyorum diye sıkıntıya sokma kendini madem spor yok=hızlı verme yok..
Hımmm en azından yogurt yemıs olurum dımı:)
Dene bizede söylersin işe yarıyomu yaramıyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…