- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ben hergün bir kase ev yapımı yoğurt yiyorum bende farketti :))
Evet. Ben normalde çok rahat tuvalete çıkamazken şimdi hergün mutlaka bazen iki kere nile tuvalete çıkıyorum.
E iyiymiş..Evet. Ben normalde çok rahat tuvalete çıkamazken şimdi hergün mutlaka bazen iki kere nile tuvalete çıkıyorum.
aminnnnKıyamam. Rabbim en uygun zamanda bebişine kavuştursun.
Sayfada bebek isteyen tüm arkadaşlarıma Allah sağlıkla nasip etsin.
Yaptıkça elin alışıyor. Bazen tutmadığı oluyor ama genelde oluyor.Bende bır arkadastan aldım tarıf denıycem becerebılırsem kendım yaparım :)
Ev yapımı yogurt oldugu ıcınmı yoksa farketmıyormu
Eskiden de yoğurt yerdim ama hiç böyle düzenli değildi :))E iyiymiş..
Bak ona da nette farklı bişey var sodayla. Ben denedim. Tadı alışılmışın dışında ama inşallah faydası oluryeşilçayımı aldım geldim kızlar hadi sizde alın karşılıklı içelim
senin şu tahin pekmezi reçeli napcazzKızlar akşama karar verdim, oyüzden menümü şimdiden yazabilirim..
7.30
3 dl.kız.ekmek/1çorba kaşığı tahin pekmez/2 çay kaş.reçel/1çay kaş.tereyağ/1 kk peynir.
13,30
3-4 dl sucuk/2yumurta
19.30
6-7 tane ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2 litre olur inşallah
Spor 1.5 saat yürüyüş
Hiç bişey yapmıcaz. Kahvaltıda tatlı yiyemezsem ben diyet yapamam. Srdürülebilir bişey yapıyorum ki devam edebileyim.senin şu tahin pekmezi reçeli napcazz
Bugün bizde de hamsi var :)Kızlar akşama karar verdim, oyüzden menümü şimdiden yazabilirim..
7.30
3 dl.kız.ekmek/1çorba kaşığı tahin pekmez/2 çay kaş.reçel/1çay kaş.tereyağ/1 kk peynir.
13,30
3-4 dl sucuk/2yumurta
19.30
6-7 tane ızgara hamsi/yeşil salata
Su 2 litre olur inşallah
Spor 1.5 saat yürüyüş
sürekli değilde haftada 3 gün yapsan bence daha fazla yağ yakarsın meto hızlanır ama tabi sen nasıl diyosan doğrudurHiç bişey yapmıcaz. Kahvaltıda tatlı yiyemezsem ben diyet yapamam. Srdürülebilir bişey yapıyorum ki devam edebileyim.
Hem ben bu menülerle 40 kilo verdim tatlişkom.
Afiyet olsun.Bugün bizde de hamsi var :)
sürekli değilde haftada 3 gün yapsan bence daha fazla yağ yakarsın meto hızlanır ama tabi sen nasıl diyosan doğrudur
Tabi güzelim gel 9.takımaZuhal ablacim su takima ben de giriyim diyorum ya nasil olcak
Yaptıkça elin alışıyor. Bazen tutmadığı oluyor ama genelde oluyor.
Eskiden de yoğurt yerdim ama hiç böyle düzenli değildi :))
Ama sakın hazır yoğurtta alıştığınız tadı beklemeyin.
Sen nerelerdein kaçak, bizi bıraktın kayıplara karıştın.. Arada ceee demesen telaş yapcam valla.Tabi güzelim gel 9.takıma
Nerde olduğunu yazmıştım bulamazsan tekrar yazarım
Güzelim bugün sabah işe gittimSen nerelerdein kaçak, bizi bıraktın kayıplara karıştın.. Arada ceee demesen telaş yapcam valla.
Bence ev yoğurdu daha lezzetli ve faydalıNormal yogurttanda cok lezız bır tat almadıfım ıcın buyuk fark olmaz dıye dusunuyorum bıde bunu denıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?