- 29 Ekim 2015
- 113
- 341
- 18
- 29
Selamun aleykum abla herkeese h.aksamlar ben teldn griyorum telimde arizali çok donuyo zor yazayorum valla bu sebepten herkese cvp yazamiyorum netimde az kaldi belki belli bi sayida olursak birbirmzi daha iyi tanirz aktif olabilirz ama tabi siz bilrsınzBurda demokrasi var
Kararları beraber veririz kızlar
Birbirimizle yeterince ilgilenemeyincede pek faydamız olacağını düşünmüyorum
Gerçi bazı arkadaşlarımız pek görünmüyor
Bilemedim
Ayni evmi canim ayni apart manmi bizde altli ustlu oturuyoruzBirbucuk yildr otruyorum canim
Altli ustlu ama kahvaltı yemek hep beraberAyni evmi canim ayni apart manmi bizde altli ustlu oturuyoruz
Bilmem ki deniyorummmm :))H
Himm ise yariyomu bari
Özlem abla bu mesaj karışmış haberin olsun kaynanla ne kadar oturuyorsun kısmı sana ai zaten senin çocuğun var ☺kalanı nı hijyenik adlı arkadaşa yazmıştımBirbucuk yildr otruyorum canim
Ben bikaç gün lahana çorbası yapmıştımOlabılır gercı bulgur benı bu zamana kadar hıc sıskınlık yapmamıstı lahana olabılırmı ıkısı bır arada yogurt dıyetı yapıcam 5 gun hem yogurtta alısırım hemde rahatlarım ıns denıyım
Altli ustlu ama kahvaltı yemek hep beraber
Ben bikaç gün lahana çorbası yapmıştım
Sonrasında +500 oldum
O zamandan beri lahana yememeye çalışıyorum
Beyzacım sabah 3 dil biraz fazlaMerhaba arkadaşlar bugunku menumu bende paylaşayım
kahvalti
1çyb.şekersz çay
3dilim tamb.ekmek
1 çyk.nutella 1tat.k. Yagsz peynir 3 zeytn
yarım yumurta biraz yogurt
Öglen salata 2tane yagşz gevrek
Ara 1elma
Akßam
Biraz yogurt 2 parça sogan birazda patlican oturtmasi
su iki litre spor yapamadm bugun ev temzledm yesil çay ßimdi yapcm yatmadan óncede yogurt kurumu yapcm
Kesinlikle ...Tmm olumlu yanit alirsan solersin
Ayfercim şöyle düşünİyi akşamlar arkadaşlar bütün yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten sayenizde kendime olan özgüvenim ve inancım arttı..zuhal ablam menüme sürekli yorum yazıyorsun bunun için ayrı teşekür ederim kusura bakmayın ne olur ben yazDığınız her şeyi okuyorum fakat sizlere pek yorum yazamıyorum
Tabi olmasa daha iyiymiş ama en azından sabah yemişinBugün kü menüm dün eşimin teyzesine gittik akşam ağzıma bir lokma koymadım oda ısrarla patetesli börek koydu eve götür diye
sabah:: 3 tane yedim ebatları çok büyük depil
Ara..15 te:yarım dilim ayva
Akşam::dünden kalan pırasamı yedim ve yopurt yedim 3kş
2lt su spor :1 saat eliptik
Börek için kendime ceza verdim öğlen yemedim ☺hiç ekmek te yemedim
Ama sen tabiki sadece kendine uyanları yiyecen dimi güzellikOlacak iş değil..... üç yıldır okulda etkinlik yapmayan sınıf annesi ben zayıflamaya karar verip harekete geçtim açık büfe brunc ayarlamış... Allahım nasıl bir imtihandır bu ...
Estağfirullah zuhal abla haklsın elimden geldikçe menülere yorum yazarım yalnış anlamıyorum abla cım ☺zamanla performans artacak inşallah abla cım görüşmek üzere iyi akşamlarAyfercim şöyle düşün
Sen nasıl kendine yorum yapıldığında memnun oluyor ve kendini düzeltmeye çalışıyorsan
Burdaki herkesde aynı şekilde beklentili
Çünkü hepimizin desteğe ihtiyacı var
Hepimiz Kilo vermek istiyoruz
O yüzden vakit buldukça birbirimize emek vermemiz gerektiğini düşünüyorum
Yanlış anlama bu hepimiz için geçerli
Bunu hepimize söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?