Tabiki de... bu yola başkoydum bi kere :))Ama sen tabiki sadece kendine uyanları yiyecen dimi güzellik
Yani abla bunyene işkence yapmasaydin ya neyse yarin tartilinca az daha ye lütfenBenim menüm gelsin
Tartı öncesi olduğu için hafif tutmaya çalıştım
Ama bugün gece dayanamam diye
Akşam Biraz yedim
Kalkınca ____ 2 k.kayısı
10.00 ______ yulaflı krep, peynir, 4 zeytin
13.00 _____1 bar ayran
16.00______ 1 bar ayran
18.00 ______kıymalı yumurta, ayran
Su 2 lt olur
Su yazıyo Tatlişimİy
Yani abla bunyene işkence yapmasaydin ya neyse yarin tartilinca az daha ye lütfentabiki menun çok güzel
Kızartma olmadıktan sonra doyuncaya kadar yenebilirZuhalll ablammm yine yememissin
Bencede artik sayi dursun cunku artik.karisiyorr yaw.
Kizlar menuler guzel de balik.neden sayiyla ki balik firinda yada izgara ise sakincali olmamali.
yanı cogunlukla yapan benim ama onlar ne derşe o pişr ben kafama gore hareket edemiyorum malesef ): kızarma degl abla dilimlermde cokufak ti 2dilm anca işteBeyzacım sabah 3 dil biraz fazla
Sanki geçen günde söylemiştim
Eğer patlıcan kızartma değilse sorun değil
Evde yemekleri seni yapıyosun kv mi
Ay ne bileyim korkudan çok yemedimZuhalll ablammm yine yememissin
Bencede artik sayi dursun cunku artik.karisiyorr yaw.
Kizlar menuler guzel de balik.neden sayiyla ki balik firinda yada izgara ise sakincali olmamali.
zuhal abla tulaflı krep nasıl yapılırBenim menüm gelsin
Tartı öncesi olduğu için hafif tutmaya çalıştım
Ama bugün gece dayanamam diye
Akşam Biraz yedim
Kalkınca ____ 2 k.kayısı
10.00 ______ yulaflı krep, peynir, 4 zeytin
13.00 _____1 bar ayran
16.00______ 1 bar ayran
18.00 ______kıymalı yumurta, ayran
Su 2 lt olur
Yulaflı demek istedim pardon ablazuhal abla tulaflı krep nasıl yapılır
canım çok sıkkınn
canım çok sıkkınn
Sen rüyada ye kuzum onların kalorisi yokBu arada kizlar bugun doyasiya jelibon yediw ama rüyamda
Birde kayınvalidm gorumceme gtmşti oda kek pogaça koymuş tam aldm agzima gotruyodumki geri biraktm zaten regldonemim iyice şişip tartida + olmak istemiyorumbugun sabh tartildm biraz eksi gördumde
Miktara göreYulaflı demek istedim pardon abla
eşimle tartıştık bebeğim olmuyor benim 6 ay önce düşüğüm oldu ama şimdi yine olmuyor benim gittiğim dr a akrabasıda gidiyormuş bugün öğrendim ailesiinin haberi yok olmadığından annesi duyarsa çokkkkk sıkar canımı çokkkk eşimde diyor o da senin gibi düşünecek değil ya torun ister bende dedim benim anne olmayı istememden çok mu ister benim yüreğim yanıyor onun eteği yanar hayatta böyle konuşmazdı bana teselli vereceğine daha beter onunda senin gibi düşünmesini bekleeme diyor deli oldum ya oturdumm ağladım durdummasya_01 hayırdır canım kötü bişe yoktur inşallah
Ne oldu güzelimcanım çok sıkkınn
yazdım abla yarışmada bir arkadaşa da yazmıştım oradan alıntıladım biraz önce yazdım bıktım ben bu konudan abla ya bıktımmNe oldu güzelim
Biri bişeymi dedi
Kuzum ben anlamadımeşimle tartıştık bebeğim olmuyor benim 6 ay önce düşüğüm oldu ama şimdi yine olmuyor benim gittiğim dr a akrabasıda gidiyormuş bugün öğrendim ailesiinin haberi yok olmadığından annesi duyarsa çokkkkk sıkar canımı çokkkk eşimde diyor o da senin gibi düşünecek değil ya torun ister bende dedim benim anne olmayı istememden çok mu ister benim yüreğim yanıyor onun eteği yanar hayatta böyle konuşmazdı bana teselli vereceğine daha beter onunda senin gibi düşünmesini bekleeme diyor deli oldum ya oturdumm ağladım durdumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?