💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İy
Yani abla bunyene işkence yapmasaydin ya neyse yarin tartilinca az daha ye lütfen tabiki menun çok güzel

Zuhalll ablammm yine yememissin

Bencede artik sayi dursun cunku artik.karisiyorr yaw.

Kizlar menuler guzel de balik.neden sayiyla ki balik firinda yada izgara ise sakincali olmamali.
Kızartma olmadıktan sonra doyuncaya kadar yenebilir

Emelim 1 gün kaçırınca işte böyle kaç gün cezasını çekiyom

Beyzacım sabah 3 dil biraz fazla
Sanki geçen günde söylemiştim
Eğer patlıcan kızartma değilse sorun değil
Evde yemekleri seni yapıyosun kv mi
yanı cogunlukla yapan benim ama onlar ne derşe o pişr ben kafama gore hareket edemiyorum malesef ): kızarma degl abla dilimlermde cokufak ti 2dilm anca işte

Zuhalll ablammm yine yememissin

Bencede artik sayi dursun cunku artik.karisiyorr yaw.

Kizlar menuler guzel de balik.neden sayiyla ki balik firinda yada izgara ise sakincali olmamali.
Ay ne bileyim korkudan çok yemedim ( yoksa bayılırım balığa

zuhal abla tulaflı krep nasıl yapılır

Sen rüyada ye kuzum onların kalorisi yok

Demekki doğru yolda ilerliyon
Bak yemediğin için daha mutlu oldun
Kendine güvenin arttı

asya_01 hayırdır canım kötü bişe yoktur inşallah
eşimle tartıştık bebeğim olmuyor benim 6 ay önce düşüğüm oldu ama şimdi yine olmuyor benim gittiğim dr a akrabasıda gidiyormuş bugün öğrendim ailesiinin haberi yok olmadığından annesi duyarsa çokkkkk sıkar canımı çokkkk eşimde diyor o da senin gibi düşünecek değil ya torun ister bende dedim benim anne olmayı istememden çok mu ister benim yüreğim yanıyor onun eteği yanar hayatta böyle konuşmazdı bana teselli vereceğine daha beter onunda senin gibi düşünmesini bekleeme diyor deli oldum ya oturdumm ağladım durdumm

Kuzum ben anlamadım
Dr giden akraba, eşinin annesine söyler diyemi başladı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…