💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar yarışma takımından arkada

yazdım abla yarışmada bir arkadaşa da yazmıştım oradan alıntıladım biraz önce yazdım bıktım ben bu konudan abla ya bıktımm
Tatlım sen kendine bu kadar Stress yapınca değişen bişey oluyormu
Aksine Stress sana zarar

Bu sıtede kayınvalıdelerı okudukca evlılıkten korkuyorum kımse senın kadar ısteyemez üzülme canım rabbım hayırlısıyla verır stres senı olumsuz etkıler zaten bir acı yaşamışsın malesef eşin yapmıs bır dusuncesızlık

Kuzum ben anlamadım
Dr giden akraba, eşinin annesine söyler diyemi başladı konu
evet abla 1. derece akrabalar kadında dedikodu kazanı kadının kızıda tedavi görüyor işin tuhafı görümcemde 10 sene tedavi gördü şu an hamile dedim kardeşinde o kadar tedavi gördü eşimde diyor o kızı seni şu an bile laf ediyorlardır belki bilemezsin ya kaynanam varya başıma kalkar durur anlayışlı bir kadın değil o kadar cahil ki cahil

Allahım ya kendı kızı yasamıs yasamasa bıle ne var sen ıstermısın boyle olsun en buyuk ezıyetı sen cekıyosun esınde saçmalamış kusura bakmada

Allahım ya kendı kızı yasamıs yasamasa bıle ne var sen ıstermısın boyle olsun en buyuk ezıyetı sen cekıyosun esınde saçmalamış kusura bakmada
ya normalde eşim hayatta böyle konuşmaz ama annesini savunur ggibi konuşuyor sen gelinsin ya seni söyler diyor kızı 10 sene tedaviden sonra hamile kaldı bende dedim kendi kızıdagördü tedavi ayıpmı bende istemezdim böyle olsun diyor o da senin gibi düşünmüyor ya kötü senin gözünde bak nasıl savunuyorr

Şaşırıyorum yemınle ellerıne ne gecıyor bazı ınsanlar neden boyle benımde kardesım evlı 5 sene cocuk yapmadılar bız bır kere sormadık tek erkek bıde üzülme kendıne ezıyet etme bıraz sakınles yuzunu yıka

gözlerim kançanaı oldu acı çekmek ne demek işte acı bu ya bu kor var sanki içimdegeçen yengem boşboğazlık etti diye kadına alınmıştım içten içe kadın doğru söylüyormuş demek sevgisinden ölsede kapıya koyar diyodu kadın haklıymış

Asyam bitanem
Öncelikle onu bunu değil sadece kendini düşün
Kv bişeyler dese ne olur demese ne olur
Sende cevabını verirsin
Eşin lüzumsuzluk etmiş ama insanoğlu hata yapabiliyor

Asyam bitanem
Öncelikle onu bunu değil sadece kendini düşün
Kv bişeyler dese ne olur demese ne olur
Sende cevabını verirsin
Eşin lüzumsuzluk etmiş ama insanoğlu hata yapabiliyor
kv omzunda ağlanacak insan olsa been ilk onun omzunda ağlardım abla ama fitne diye ölüyor bilse bir sürede olmasa üstüne evlen bile der yani ama Allaha havale ettim akşam akşam burnumun direği sızladı beddua etmicem ama rabbime havale ediiyorum

Dur sakın ol ne yaptın sense kolaymı bır hata yapmıs emjnım oda pısmandır kalk yuzunu yıka bır sakınles

Iyı aksamlar..

tesekkur ederm daha ıyıym. Erkek arkadasm kucuk bı kaza yapmıs dun cok uzun sure ulasamadm kendısıne..

Neyse kı ıyımıs bugun yanına gıttım.

asya_01 canım cok uzuldum maalesef bızım elımızde olmayan herkesten cok ıstedıgmız seyler oluyo ama ınsanalr o kadar anlayıssızkı..

ustelık basına gelen bılır derler anlayısla karsılaması lazımken cok yanlıs dusunuyolar..

esınde aılesıne guvenmıyo sanırm haklı gorup savunmak gıbı degılde..
Belkıde o da farkında cahıllıgının ama acık acık soyleyemıyodur..

Kuzum sen kv yi falan boşversene
Ne düşünürse düşünsün yada desin
Bu konuda bişey derse, tersle bidaha konuşamaz
Sonuçta senin çocuğun olmuyor değil
Olmuş zaten kısmet değilmiş
Sen yinede herşeyi ve herkesi Allah à havale et
Böyle kendine eziyet edersen sadece kendine zarar verirsin
Biraz bencil ol
Çocuk herşey değil
Allah dermansız dert vermesin

Geçmiş olsun kuzum
Şükür bişeyi yokmuş

eşime dedim şimdi abla madem annenne o kadar güveniyorsun bir daha çocuk derse olmuyor bende sıkıntı var dicem 1 seneyede çocuk olmazsa boşanma davası açacam dedim daaha bide haklıymış gibi kendisi tavır yapıyor yeter abla ya tak etti canıma

Çok geçmiş olsun

Güzelim şu anda sinirlerin bozuk
Hiç eşinle tartışmaya girme
İstemeden birbirinizi kırarsınız
Feyzaya katılıyorum
O annesini korumak için değilde
Onu tanıdığı için öyle söylemiştir

Güzelim şu anda sinirlerin bozuk
Hiç eşinle tartışmaya girme
İstemeden birbirinizi kırarsınız
Feyzaya katılıyorum
O annesini korumak için değilde
Onu tanıdığı için öyle söylemiştir
abla gözlerimin içi çok kötü yanıyorr yazılanları çok zor okuyabiliyorum dinleenmem lazım sanırım gözlerim çok fena sonra dertleşelim yine çok öptüm çok sağolun hepiniz...benim neye ihtiyacım var biliyormusunuz duaya...bana duanızı gönderin yeter...

Asya ya cok zor bir durum gerçekten allah yatdimcin olsun ama kv den bu kadar cahilse soktuğu laflarin altindan kalmamazsin daha beter depresyona girersin ya sen bir dr a gt baska bir dr a bunun kirk yolu var ignesi ilaci en olmazsa maddiyatiniz iyiyse tüp bebek yani ama senin güçlü durman gerek... Kesinlikle baska dr arastir ama yakininiz gidiyor die diil baska bir uzmaninda görüşünü almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…