💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar sarj sorunm vardi durekli giremiyirum siteye. Hemen menumu paylasayim, cok da ovunlcek bi yani yok malesef

Sabah
Yarim muz
Yarim bardak sut

Oglen
Yarim kase kuru faslye

Aksam
Bi tabak yesil fasulye ( fasulyeden gittm bugn:))
Bi avuc badem
Bi kase yogurt

Veee cislar
Iki gofret, cok cis sayilmasa da gec saatte oldgu icn keske yemesydim dedigm yarm kase kisir

Güzelim niye geç vakit genelde bişeyler oluyor
Heralde akşam yemeğini az yiyosun acıkıyosun

kızlar menümü paylaşayım ondan sonra geçmişe bakayım
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
domates
akşam dolu dolu bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve havuç salatası

Sen rüyada ye kuzum onların kalorisi yok

Demekki doğru yolda ilerliyon
Bak yemediğin için daha mutlu oldun
Kendine güvenin arttı
Ewet abla ya şimdi açlıktan ölüyor dum esim geldi kuru kayısı almış 2 tane ufak ondan aldım ağzıma yarın görümcem gitcem kahvaltı ya umarım herşey yolunda gider

bebişe çok geçmiş olsun canım

Aramıza hoşgeldin canım

Fusun abla sn yazinca ispanagi cok ozledgmi fark ettm:) aklimda bulnsun manava ugradgmda:)
değişiklik oldu canım ben de özlemişim severim ama yıkaması zor oluyor diye yapmaya üşenirim ben bütün gün dışarlardaydım annem yapmış

Iyi geceler kizlar bugu ku menumu paylaysm gec oldu ama

08:00
2c.bardagi siyah cay
2dlm tb ekmegj
1haslanms yumurta
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
3kuck yeşil zeytin
Cok az tereyağı

11:30
Karsk bitki cayi
Yarim yumurta sarisi 1yumurta beyazı

15:20
1 lahmacum
1bardak Layt cola

17:30
Az şekerli turk kahvesi

20:00
Mevsim salata
Yarim dilim patatesli pide
1bardak ayran

11:30
Az sekerli tarcnli Türk Kahvesi

Su1.5litre

Disardaydm bugün annemin evine hali bakmaya gittik anca bukadar oldu menum

Oyle sey mi olur canim, baska biseye gelince her sey allahtan cocuk meselesine gelnce senin cocugn olmuyor tu pis demek ne kadar da insanlik disi. Senin benegin olmus ustelik tutunamasa da, kaldi ki olmaya da bilrdi. Her sey insanlar icin, az ne dedigni tartmasi lazm insanlarin. Sen icini frah tut, guzel bi kapi acilir insallah.

Ewet abla ya şimdi açlıktan ölüyor dum esim geldi kuru kayısı almış 2 tane ufak ondan aldım ağzıma yarın görümcem gitcem kahvaltı ya umarım herşey yolunda gider
Kuzum çok acıktıysan küçük kasede tarçınlı yoğurt yada 1 bar tarçınlı süt içebilirsin

Hem lahmacun hem pide aynı günde olmamış cnm
Akşam da geç ve hamur iyi olmamış
Daha bitmedimi işleriniz

Valla actıvıa aldım bakalım denıycem sındırım kabıZlık için belkı işe yaar kullanan oldumı aranıZda olduysa bilgı verırsenız sevınırım sade almadım orman meyvelı aldım

ben activia epey kullandım canım barsakları güzel düzene sokuyor

Arkadaslar bugun gec kaldim esim evdeydi randevu alisverise derken baya gec oldu
Menumu vereyim
Sabah:1 fincan kahve, 1 kase yogurt, yarim avuc uzum
Oglen :4 bardak cay sucuklu yumurta,iki dilim peynir,4 zeytin 1 kase yogurt,az domates salatalik
Ara:3 tane lokum yedim
Aksam :yemedim. Sonra 1 hurma (yas) yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…