💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla valla sonuc bence.guzel

Aman ben veremedim biliuorum
Güzelim hemen veremedim diye kendini şartlandırma
Son günlerdeki menülerini bilemiyorum
Ama bugün dikkat etmeye çalış eminim yarına düşersin
Bak ben bile 2 günde baya düştüm
Tartılmadığım için ne kadar artıydım bilemiyorum

muska77 sorabılcegın kımsem yok ngeecı ben ruyayı sabah gordum sabah ezanından sonra gorulen tutanın oek anlamı olmazmıs ama dogrumu bılmıyorum evet dua edıyorum allahtan bana yapılanın karsılıgını versın banda gostersın dıye bıraz streslıydım beddua ettım dıye gordun dendı ama bılemıyorum guzel yorumlamıssın teşekkur ederım agzına saglık

Kız bende yorumladıydım görmemişin
Sen içini ferah tut güzelim

Günaydın kızlar
3 gündür menü yazamiyorum.cunku diyet spor hak getire.
napsam olmadı.
dun yine iuiydi de benim oglandan ancak o uyuyunca fırsat bulabiliyordum.o da sagolsun 1bucuktan once uyumaz oldu.sabah tartıldım artilardayım cok fena.bugun vira bismillah dedim herseye.savah ilk is kendime 2 yumurta hasladim kahvaltı yaptim canım istemese de.arkasindan da yemej pisirdim cocuk uyurken.bugun oglene kadar bostum cunku.
paz sali carsamba gunleri 5.40 da dersim bitiyor eve gidio yemek yiyene kadar 7 oluyor.saatler alininca iyic3 gec olmus oldu tabu bu hafta.o da etkiledi herhalee.
bi cozum bulmaliyim ama nasıl...

Rahat için guzel yorumlarınızla streslı zamalarımı anlatcagın guzel ınsanlar var yanında stres haklısın malesef herseyı etkılıyor karnım o kadar sıskı ılac aldım sonunda ılac kullanmam pek ıstemıyorum ama kacamak yapmadan + olmayı gectım butun vucutta hıssedıyorum sıslıgı bugun daha ıyıyım yıgenımı uyutuyım kardesıme bırakıcaam çok duramam ama spora gıdıcem ne kadar yapsam bana yarar salona gıdıp gelmem bıle 3 km:) aslında bu hafta spor ıcın ızın verıcektın kendıme ama motıvem dusuyor ıpın ucunu bırakmamak lazım zaten sabah 3,4 çatal kızartma yedım söz vermıstım ?utandımda

Cananım insan burdan uzak kalınca otomatikman hesap verme olmayınca motivasyonu düşüyor
Spordan çok beslenme ilk sırada
Yoksa spor yapsak bile yerimizde sayarız
Sende önceden bikaç günlük yeme planını yap
Onu uygulamaya çalış
Sporu sonra düşünürüz
Bugünü hafif tutarsan yarına kadar artıların bi kısmı gider

Tabi yapabildiğin kâr cnm
Hem mutluluk hormonu salgılayıp stresini atarsın

Bugün nasılsın cnm
Daha iyicemisin
iyiyim abla sabah eşim başucuma not yazmış bırakmış kendince açıklama yapıp özür dilemiş bide çok erken saatti bi öpücük kondurdu hiç kalkmadım akşam gelince alır karşısına beni kafana takma falan diye söylenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…