Seni daha yarın görecez fıstık
Beni Böyle yapacan eminim
Zaten bu hafta yeterince verdin cnmsanmam bugün kaciririm ben pasta falan.
Vay uyanık!Zaten bu hafta yeterince verdin cnm
Boşver sen bol bol pastanı ye
Sağol birtanem,
31 ol o zaman sorarım sana seviyonmu sevmiyonmu?
Göreceğiz bakalım.severim ablacım yaa
Bu ne olumsuzluk ya! Veriyorum diceksin. Olumsuz olma hayatım.Zuhal abla valla sonuc bence.guzel
Aman ben veremedim biliuorum
İyi eğlenceler cnmBen çıkıyorum kızlar. Gorusuruz
Güzelim hemen veremedim diye kendini şartlandırmaZuhal abla valla sonuc bence.guzel
Aman ben veremedim biliuorum
Bugün nasılsın cnmseverim ablacım yaa
Kız bende yorumladıydım görmemişinmuska77 sorabılcegın kımsem yok ngeecı ben ruyayı sabah gordum sabah ezanından sonra gorulen tutanın oek anlamı olmazmıs ama dogrumu bılmıyorum evet dua edıyorum allahtan bana yapılanın karsılıgını versın banda gostersın dıye bıraz streslıydım beddua ettım dıye gordun dendı ama bılemıyorum guzel yorumlamıssın teşekkur ederım agzına saglık
Kız bende yorumladıydım görmemişin
Sen içini ferah tut güzelim
Yok güzelim, böyle rüya görünce
Ömrün uzamış derler
Kendine çok stres yaptınya bikaç gündür
Bilinçaltında onun etkiside olur
Bişey kırılıp dökülünce yada kaza olunca
Sadaka vakti gelmiş demektir
Hem içiniz ferahlar
Cananım insan burdan uzak kalınca otomatikman hesap verme olmayınca motivasyonu düşüyorGünaydın kızlar
3 gündür menü yazamiyorum.cunku diyet spor hak getire.
napsam olmadı.
dun yine iuiydi de benim oglandan ancak o uyuyunca fırsat bulabiliyordum.o da sagolsun 1bucuktan once uyumaz oldu.sabah tartıldım artilardayım cok fena.bugun vira bismillah dedim herseye.savah ilk is kendime 2 yumurta hasladim kahvaltı yaptim canım istemese de.arkasindan da yemej pisirdim cocuk uyurken.bugun oglene kadar bostum cunku.
paz sali carsamba gunleri 5.40 da dersim bitiyor eve gidio yemek yiyene kadar 7 oluyor.saatler alininca iyic3 gec olmus oldu tabu bu hafta.o da etkiledi herhalee.
bi cozum bulmaliyim ama nasıl...
Tabi yapabildiğin kâr cnmRahat için guzel yorumlarınızla streslı zamalarımı anlatcagın guzel ınsanlar var yanında stres haklısın malesef herseyı etkılıyor karnım o kadar sıskı ılac aldım sonunda ılac kullanmam pek ıstemıyorum ama kacamak yapmadan + olmayı gectım butun vucutta hıssedıyorum sıslıgı bugun daha ıyıyım yıgenımı uyutuyım kardesıme bırakıcaam çok duramam ama spora gıdıcem ne kadar yapsam bana yarar salona gıdıp gelmem bıle 3 km:) aslında bu hafta spor ıcın ızın verıcektın kendıme ama motıvem dusuyor ıpın ucunu bırakmamak lazım zaten sabah 3,4 çatal kızartma yedım söz vermıstım?utandımda
iyiyim abla sabah eşim başucuma not yazmış bırakmış kendince açıklama yapıp özür dilemiş bide çok erken saatti bi öpücük kondurduBugün nasılsın cnm
Daha iyicemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?