Ablacim şimdi 10 yas benim icin abla denme ve abla deme siniridirDemekki ben yaşlıyım haaa
Düzelir herşey sen kafana takma. Eğer kendini çok kasarsan sadece kendini üzmekten ve olumsuz etkilerden başka bir işe yaramaziyiyim abla sabah eşim başucuma not yazmış bırakmış kendince açıklama yapıp özür dilemiş bide çok erken saatti bi öpücük kondurduhiç kalkmadım akşam gelince alır karşısına beni kafana takma falan diye söylenir
doğru söylüyorsun canım üzülen yine ben oldummDüzelir herşey sen kafana takma. Eğer kendini çok kasarsan sadece kendini üzmekten ve olumsuz etkilerden başka bir işe yaramaz
Evt abla 1.gun utandim menu yazmadim 2.3.gun yine öyle oldu.sacmaladim resmen.bir de saat 8 oldu hep ben yiyene kadar eski saate gore 9 yani cok gec.Cananım insan burdan uzak kalınca otomatikman hesap verme olmayınca motivasyonu düşüyor
Spordan çok beslenme ilk sırada
Yoksa spor yapsak bile yerimizde sayarız
Sende önceden bikaç günlük yeme planını yap
Onu uygulamaya çalış
Sporu sonra düşünürüz
Bugünü hafif tutarsan yarına kadar artıların bi kısmı gider
iyiyim abla sabah eşim başucuma not yazmış bırakmış kendince açıklama yapıp özür dilemiş bide çok erken saatti bi öpücük kondurduhiç kalkmadım akşam gelince alır karşısına beni kafana takma falan diye söylenir
Bende kim sorcak diye bekliyodum
Hedef tutmadı cnm
İzin öncesi kiloma dönemedim
Geçen hafta 74.5
Bugün 73.5
Fark -1[/QUOTE
Masallahhh eksisin
ayy şimdi aradı kuaföre git saçlarına fön çektir yemekten sonra dışarı çıkarıcam seni dedi nereye götürecek acaba merak ettimmmIyı yapmıs demekkı ısteyerek kırmamıs cabuk enlamıs hatasını :) üzme sende kendını
Ne eğlencesi kız, okula gittim büyüğü bırakıp küçüğü aldım. Akşama olur ama öyle parti havası olmaz, aile içinde işte. Yemekten sonra bi pasta keser eşim ve çocuklarla yeriz. Bizbize yani.İyi eğlenceler cnm
Bugün iş güç yapma
Kendin için bişeyler yap
Rahat ol ruyan gerçekten iyi, su streside at artık. Bosvermeyi öğren dengesiz insanlar hep var hep olacak.muska77 sorabılcegın kımsem yok ngeecı ben ruyayı sabah gordum sabah ezanından sonra gorulen tutanın oek anlamı olmazmıs ama dogrumu bılmıyorum evet dua edıyorum allahtan bana yapılanın karsılıgını versın banda gostersın dıye bıraz streslıydım beddua ettım dıye gordun dendı ama bılemıyorum guzel yorumlamıssın teşekkur ederım agzına saglık
Gordunmu oda stres yapmış, sonrada pişman olmuş. Biraz naz yap ama uzatma bence. Adam seni seviyo belli. O seviyosa dünya konuşsa arkadan boş. Hiç takma.iyiyim abla sabah eşim başucuma not yazmış bırakmış kendince açıklama yapıp özür dilemiş bide çok erken saatti bi öpücük kondurduhiç kalkmadım akşam gelince alır karşısına beni kafana takma falan diye söylenir
Oooooo asıl asyaya iyi eğlenceler.ayy şimdi aradı kuaföre git saçlarına fön çektir yemekten sonra dışarı çıkarıcam seni dedi nereye götürecek acaba merak ettimmm
ayy şimdi aradı kuaföre git saçlarına fön çektir yemekten sonra dışarı çıkarıcam seni dedi nereye götürecek acaba merak ettimmm
Harika :)ayy şimdi aradı kuaföre git saçlarına fön çektir yemekten sonra dışarı çıkarıcam seni dedi nereye götürecek acaba merak ettimmm
Ne demek
Hadi kolay gelsin.Ben spora gıdıyroumzaten cok duramıycam erken gelrım
muska77 nini bugün yiyeceği pasta cısstan sayılmasa. Hani doğumgünü ödülü olsa :)
Bence de. Ben de olsam yerdim. HahhhaaahaaaHadi kolay gelsin.
sayilsada sayılmasa da yicem.
Hayrolsun cnm. Bilincalti iste, hayra yor gene de. Hayrolsun insallahGunaydın çok garıp bır ruya gordumkendı mezarımın başındayım hadı gomun dıyorum hasta olup goya olcekmısım beklemeyın hastanolup acı cekmemı gomun benı dıyop öezarın ıstınden cıceklerı topladım bırı hıcbtanımadıfım bırı ben kazarlen aldı kuregı bana kızdı belko olmessın ben butun gun leyle olurum gezerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?