💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Düzelir herşey sen kafana takma. Eğer kendini çok kasarsan sadece kendini üzmekten ve olumsuz etkilerden başka bir işe yaramaz

Evt abla 1.gun utandim menu yazmadim 2.3.gun yine öyle oldu.sacmaladim resmen.bir de saat 8 oldu hep ben yiyene kadar eski saate gore 9 yani cok gec.
b7gun ic8n planimi yaptim.yarin ve sonrasi icin de yapicam hemen .

Iyı yapmıs demekkı ısteyerek kırmamıs cabuk enlamıs hatasını :) üzme sende kendını

Iyı yapmıs demekkı ısteyerek kırmamıs cabuk enlamıs hatasını :) üzme sende kendını
ayy şimdi aradı kuaföre git saçlarına fön çektir yemekten sonra dışarı çıkarıcam seni dedi nereye götürecek acaba merak ettimmm

İyi eğlenceler cnm
Bugün iş güç yapma
Kendin için bişeyler yap
Ne eğlencesi kız, okula gittim büyüğü bırakıp küçüğü aldım. Akşama olur ama öyle parti havası olmaz, aile içinde işte. Yemekten sonra bi pasta keser eşim ve çocuklarla yeriz. Bizbize yani.
Rahat ol ruyan gerçekten iyi, su streside at artık. Bosvermeyi öğren dengesiz insanlar hep var hep olacak.

Gordunmu oda stres yapmış, sonrada pişman olmuş. Biraz naz yap ama uzatma bence. Adam seni seviyo belli. O seviyosa dünya konuşsa arkadan boş. Hiç takma.

Hayrolsun cnm. Bilincalti iste, hayra yor gene de. Hayrolsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…