Günaydın fıstık.Gunaydin biricik destekcilerim bol sporlu az kalorili bi gun gecirmemiz dilegiyle....
Ya bu ne şans arkadaş! Ben nasıl kemer sıkcamki bugün?Günaydınnnn fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günü diliyorum herkese
Sizin için Son Gün, bugün kemerler sıkılsın
Yarına tartı var
Olur odem+önceden barakalarda kalan + verdigin kilo tutar okadar.Ya bana bi fikir verin sevinemiyorum bile cuma gunu 85 cikinca zayiflama vakti geldi diye dusunup yemegi kafamdan ve hayitimdan cikarti su ve spora yoneldim 6 gun sonra bugun tarti beni 81 gosterdi vucudumda o kadar su mu birikmis tartimin dogru olduna eminim ama kafam almadi
Canım yaaaa, çok sağol tatlım.
Gunaydingünaydın kızlarr
Demekki ben yaşlıyım haaaİyiki dogdunnnnnben demicem sana artık abla 38 ne ki gencsinn daha bende 30 um nice yaslaraaaaa
Yok güzelim, böyle rüya görünceGunaydın çok garıp bır ruya gordumkendı mezarımın başındayım hadı gomun dıyorum hasta olup goya olcekmısım beklemeyın hastanolup acı cekmemı gomun benı dıyop öezarın ıstınden cıceklerı topladım bırı hıcbtanımadıfım bırı ben kazarlen aldı kuregı bana kızdı belko olmessın ben butun gun leyle olurum gezerım
Akşam yemeği yemiyon ama pek sağlıklıda beslenmiyon güzellikIki gun oldu aksam yemegi yemiyorum yarin tarti var ya bugun Kesin yerim:)
Nasıl istersen öyle hitap et canım, ayyy sagolunİyiki dogdunnnnnben demicem sana artık abla 38 ne ki gencsinn daha bende 30 um nice yaslaraaaaa
Teşekkürler tatlim
Kizlar dun magazaya gittim.3 y il sonra ilk defa biri 40 biri 38 beden pantalon aldim oleyyy bide tam 38 lere dusssem ayyyy ne guzel olur
Ufff hayırdır inşallah. Sana omurluk kısmet geliyo canim. Hayatını yoluna koyacak bisey. Güzel rüya merak etme. İçin rahat etmezse bi hocaya falan anlat.Gunaydın çok garıp bır ruya gordumkendı mezarımın başındayım hadı gomun dıyorum hasta olup goya olcekmısım beklemeyın hastanolup acı cekmemı gomun benı dıyop öezarın ıstınden cıceklerı topladım bırı hıcbtanımadıfım bırı ben kazarlen aldı kuregı bana kızdı belko olmessın ben butun gun leyle olurum gezerım
Geçmiş olsunGunaydn baclar
esim grip oldu cocuk bir yandan daha kahvaltı yapamadm :-(
Ay güldum ya kız?Iki gun oldu aksam yemegi yemiyorum yarin tarti var ya bugun Kesin yerim:)
Canım, ne ince hatunsun sen. Hep birlikte incecik doğum günleri görelim inşallah.Eki Görüntüle 1686302
Doğum günün kutlu olsun canikommmm
Daha Nice ince olacağın yıllara inşallah
muska77
Akşam yemeği yemiyon ama pek sağlıklıda beslenmiyon güzellik
Öğün atlamak doğru değil
Cıss yemeden sağlıklı şeyler yiyelimki vücuda doğru
Demibu arada cok perisanim 3 gun oldu temizlik yapiyorum. cocuklar derken aksamlar i kendime firsat bulamiyom.ole gecistiriyorum bu gun musaitim Kesin yerim:)
Sağol birtanem,muska77 ablacım doğum günün kutlu olsun her yaşın ayrı bir güzelliği vardır ablam ben 30 lu yaşları daha çok severim
Bende kim sorcak diye bekliyodumDefne d.gunun kutlu olsun
4 kg gitmis fakat cok canim sudan mi gittiki bilemedim
Ozlem ruyadir hayra yor asir yuklendinya bu ara beynin disa vurumu durumu.olmus hayrolsun.insallah.
Zuhal abla bugun tarti gunun du nolduu merak ettim
Bende kim sorcak diye bekliyodum
Hedef tutmadı cnm
İzin öncesi kiloma dönemedim
Geçen hafta 74.5
Bugün 73.5
Fark -1
Seni daha yarın görecez fıstıkHah! Bide benle yarisamazdi. Duyda inanma yine geçti beni.
Tebrikler hayatım bak çok az kaldı 6li rakamlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?