ne kızması canımcımm çok tatlısın ya bu arada sen kaç yaşındasın sana abla diyesim var da ben 25 yaşındayım
An itibariyle çayın yanındaki tabak iptal
Çok iyi bir menü, tebrikler.Menumu yaziyim bende
9:00 2 h yumurta
1 d cavdar
Dom salatalik
12:00 sodali ayran
15:00:1/2 kase bulgur pilavi
Salata
17:45 tavuk
Yogurt
Su 2.5 olmustur
40 dk step
Uzulme gececekBirbucuk yildr otruyorum canim
Yagsiz gevrek dediğin galeta gibi bi şeyse iyi.Merhaba arkadaşlar bugunku menumu bende paylaşayım
kahvalti
1çyb.şekersz çay
3dilim tamb.ekmek
1 çyk.nutella 1tat.k. Yagsz peynir 3 zeytn
yarım yumurta biraz yogurt
Öglen salata 2tane yagşz gevrek
Ara 1elma
Akßam
Biraz yogurt 2 parça sogan birazda patlican oturtmasi
su iki litre spor yapamadm bugun ev temzledm yesil çay ßimdi yapcm yatmadan óncede yogurt kurumu yapcm
bizde yorum isteriz bahane :)İyi akşamlar arkadaşlar bütün yazdıklarınızı okuyorum ve gerçekten sayenizde kendime olan özgüvenim ve inancım arttı..zuhal ablam menüme sürekli yorum yazıyorsun bunun için ayrı teşekür ederim kusura bakmayın ne olur ben yazDığınız her şeyi okuyorum fakat sizlere pek yorum yazamıyorum
Güzel dengelemissin.Bugün kü menüm dün eşimin teyzesine gittik akşam ağzıma bir lokma koymadım oda ısrarla patetesli börek koydu eve götür diye
sabah:: 3 tane yedim ebatları çok büyük depil
Ara..15 te:yarım dilim ayva
Akşam::dünden kalan pırasamı yedim ve yopurt yedim 3kş
2lt su spor :1 saat eliptik
Börek için kendime ceza verdim öğlen yemedim ☺hiç ekmek te yemedim
Ay o lahana çorbası banada yaptı o kötülüğü.Ben bikaç gün lahana çorbası yapmıştım
Sonrasında +500 oldum
O zamandan beri lahana yememeye çalışıyorum
Bugün kesin eksi gordun bacım.Benim menüm gelsin
Tartı öncesi olduğu için hafif tutmaya çalıştım
Ama bugün gece dayanamam diye
Akşam Biraz yedim
Kalkınca ____ 2 k.kayısı
10.00 ______ yulaflı krep, peynir, 4 zeytin
13.00 _____1 bar ayran
16.00______ 1 bar ayran
18.00 ______kıymalı yumurta, ayran
Su 2 lt olur
Benim neden belli 74u gordun ya 75 olacak diye korkudan YEMEDİM doyasıya.Zuhalll ablammm yine yememissin
Bencede artik sayi dursun cunku artik.karisiyorr yaw.
Kizlar menuler guzel de balik.neden sayiyla ki balik firinda yada izgara ise sakincali olmamali.
Kontenjan doldu deriz..Tmm kızlar bundan sonra gelen olursa
Cuma yarışmalarına yönlendirin
Burdaki sayımız yeterli
Ayyy birazda benim yuzumden sayıyla yedin sen galiba. Keşke nedenini belirtseydim.Ay ne bileyim korkudan çok yemedim( yoksa bayılırım balığa
Güzelim yapma böyleSiZi cok seviyorum geri doncem soz begenmelerden goruyodursun okuyup okuyup kaciyorum sayfalar doluyo yetisemiyorum abla.
Buralardayim merak etme
Sağolasın cnmBugün kesin eksi gordun bacım.
Benim neden belli 74u gordun ya 75 olacak diye korkudan YEMEDİM doyasıya.
Kontenjan doldu deriz..
Ayyy birazda benim yuzumden sayıyla yedin sen galiba. Keşke nedenini belirtseydim.
Korkma benimki iyidir mesela!Bu sıtede kayınvalıdelerı okudukca evlılıkten korkuyorum kımse senın kadar ısteyemez üzülme canım rabbım hayırlısıyla verır stres senı olumsuz etkıler zaten bir acı yaşamışsın malesef eşin yapmıs bır dusuncesızlık
Tatlım cevabını ver pasif oldukça üstüne gelirler. Senin kızında gördü tedavi nolmus diye üste cik. Bu senin hatanmi sanki?ya normalde eşim hayatta böyle konuşmaz ama annesini savunur ggibi konuşuyor sen gelinsin ya seni söyler diyor kızı 10 sene tedaviden sonra hamile kaldı bende dedim kendi kızıdagördü tedavi ayıpmı bende istemezdim böyle olsun diyor o da senin gibi düşünmüyor ya kötü senin gözünde bak nasıl savunuyorr
Kiyamam yaa, bak sana bu kadar laf ediyorsa k.v. kimbilir oğluna neler diyodur. Oda ilaçların geleceğini bildiği için stres yapmıştır. Tamam doğru değil yaptığı ama fevri davranma derim.gözlerim kançanaı oldu acı çekmek ne demek işte acı bu ya bu kor var sanki içimdegeçen yengem boşboğazlık etti diye kadına alınmıştım içten içe kadın doğru söylüyormuş demek sevgisinden ölsede kapıya koyar diyodu kadın haklıymış
İyiki dogdunnnnnbugun 38 oldum. Tabii abla diyebilirsin.
Çok iyi bir menü, tebrikler.
Uzulme gececekbende 4 yıl oturdum. Herşey düzene giriyor zamanla.
Lokum yedigimizi icin yemek istemedim.bide unuttum magazada kizimin yarim dondurmasini yedim.menününde sporununda çok güzel canım ama sabah 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş gibi
menün güzel canım sanırım nesfit yemekten vazgeçmiştin sporunda çok iyi
Ben de bazı gün çabuk doyuyorum canım bazı günde bir tepsi börek yesem doymayacakmışım gibi geliyor menün güzel sporun ve içtiğin su da çok iyi
menünün de sporununda maaşallahı var canım
Herkes çok dikkatli ve güzel spor yapmış bugün canım sen de öyle
Menün iyi canım ev temizliğide bir nevi spor gevrek derken bildiğimiz simitlerden bahsediyorsan iki tane biraz fazla canım sabah da 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş
Sabah börek yemişsin ama akşama kadar hemen hemen hiç bir yememişsin akşamıda hafif tutmuşsun iyi olmuş canım spor güzel
Menünü 2 gündür çok hafif tutuyorsun canım
kısır neysede gofretleri yemeseydin iyiydi canım menün onun dışında iyi
baştan iyi gidiyormuşsun ama sonradan cıs yemişsin canım
Akşam yememişsin iyi dayanmışsın canım
Neyse çok abartmamisin bari.Kizlar sarj sorunm vardi durekli giremiyirum siteye. Hemen menumu paylasayim, cok da ovunlcek bi yani yok malesef
Sabah
Yarim muz
Yarim bardak sut
Oglen
Yarim kase kuru faslye
Aksam
Bi tabak yesil fasulye ( fasulyeden gittm bugn:))
Bi avuc badem
Bi kase yogurt
Veee cislar
Iki gofret, cok cis sayilmasa da gec saatte oldgu icn keske yemesydim dedigm yarm kase kisir
Yine süper menü.kızlar menümü paylaşayım ondan sonra geçmişe bakayım
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
domates
akşam dolu dolu bir tabak ıspanak yemeği
yoğurt ve havuç salatası
Ufff cıs dolu olmuş.Iyi geceler kizlar bugu ku menumu paylaysm gec oldu ama
08:00
2c.bardagi siyah cay
2dlm tb ekmegj
1haslanms yumurta
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
3kuck yeşil zeytin
Cok az tereyağı
11:30
Karsk bitki cayi
Yarim yumurta sarisi 1yumurta beyazı
15:20
1 lahmacum
1bardak Layt cola
17:30
Az şekerli turk kahvesi
20:00
Mevsim salata
Yarim dilim patatesli pide
1bardak ayran
11:30
Az sekerli tarcnli Türk Kahvesi
Su1.5litre
Disardaydm bugün annemin evine hali bakmaya gittik anca bukadar oldu menum
iyi durmuşun akşam yemeden valla.Arkadaslar bugun gec kaldim esim evdeydi randevu alisverise derken baya gec oldu
Menumu vereyim
Sabah:1 fincan kahve, 1 kase yogurt, yarim avuc uzum
Oglen :4 bardak cay sucuklu yumurta,iki dilim peynir,4 zeytin 1 kase yogurt,az domates salatalik
Ara:3 tane lokum yedim
Aksam :yemedim. Sonra 1 hurma (yas) yedim
Sagoool.MaaşAllah canım
Bizde seviyoruz fıstık!SiZi cok seviyorum geri doncem soz begenmelerden goruyodursun okuyup okuyup kaciyorum sayfalar doluyo yetisemiyorum abla.
Buralardayim merak etme
Hayir olsun canim bi sadaka ver de gec sikma caniniGunaydın çok garıp bır ruya gordumkendı mezarımın başındayım hadı gomun dıyorum hasta olup goya olcekmısım beklemeyın hastanolup acı cekmemı gomun benı dıyop öezarın ıstınden cıceklerı topladım bırı hıcbtanımadıfım bırı ben kazarlen aldı kuregı bana kızdı belko olmessın ben butun gun leyle olurum gezerım
Iki gun oldu aksam yemegi yemiyorum yarin tarti var ya bugun Kesin yerim:)Günaydınnnn fıstıklar
Az kalorili bol hareketli bi günü diliyorum herkese
Sizin için Son Gün, bugün kemerler sıkılsın
Yarına tartı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?