HoşgeldinSlm ben geldimmmm
haklısın abla bende öyle düşünüyorum abla benim bu kilo vermeyle ilgili problemim varrBiraz naz yap ama çok uzatma cnm
Yok yok problem yok. Hayatımızdaki aksaklıkları problem haline getirirsek sonra büyüyerek üzerimize gelir. O yüzden önce bi kendini rahatlat. Güzel düşün güzel olsun.haklısın abla bende öyle düşünüyorum abla benim bu kilo vermeyle ilgili problemim varr
tşkr eerim canımda sorun bu ya zuhal abladan akıl almam lazımmYok yok problem yok. Hayatımızdaki aksaklıkları problem haline getirirsek sonra büyüyerek üzerimize gelir. O yüzden önce bi kendini rahatlat. Güzel düşün güzel olsun.Şimdi sen bi güzel eşinle akşam yemeğinizi ye sonra da hayatı biraz akışa bırak. Öpüldün...
Buda nerden çıktı güzelimhaklısın abla bende öyle düşünüyorum abla benim bu kilo vermeyle ilgili problemim varr
abla eczaneye gittim folik asitim bitmişti gitmişken tartılayım dedim aynaya bakınca ncelmişim abla neyse şevkle çıktım bir baktım 73.5 küsüratı saymadım su içiyorum çok gün içinde ama daha verememişim hiç üstüne artı çıktım öyle yüzüm düştü ki eczanedeki bile noldu birden dedi tanıdık.dönüşte pastanenin önünden geçiyordum bişey almamak için zor tuttum kendimi motivem çok düşüyor ya ablaa offffBuda nerden çıktı güzelim
abla eczaneye gittim folik asitim bitmişti gitmişken tartılayım dedim aynaya bakınca ncelmişim abla neyse şevkle çıktım bir baktım 73.5 küsüratı saymadım su içiyorum çok gün içinde ama daha verememişim hiç üstüne artı çıktım öyle yüzüm düştü ki eczanedeki bile noldu birden dedi tanıdık.dönüşte pastanenin önünden geçiyordum bişey almamak için zor tuttum kendimi motivem çok düşüyor ya ablaa offff
Güzelim sen herzaman nerde tartılıyodunabla eczaneye gittim folik asitim bitmişti gitmişken tartılayım dedim aynaya bakınca ncelmişim abla neyse şevkle çıktım bir baktım 73.5 küsüratı saymadım su içiyorum çok gün içinde ama daha verememişim hiç üstüne artı çıktım öyle yüzüm düştü ki eczanedeki bile noldu birden dedi tanıdık.dönüşte pastanenin önünden geçiyordum bişey almamak için zor tuttum kendimi motivem çok düşüyor ya ablaa offff
Güzelim sen herzaman nerde tartılıyodun
Bide gün içindeki kilomuzla sabahki kilomuz arasında 1-2 Kilo oynar
Bide sen kıyafetle tartılıyon
En doğru Kilo sabah kalkınca wc ye gittikten sonra çıplak olarak, çıkan kilodur
Bazen tartılar arasında bile çok fark olabiliyor
Bazıları yeni tartı alıyor aradaki fark 3-4 kiloyu bulabiliyorBen bu ay bası sporda tartılmadan once evdede tartılcam gecen evdekıyle ordakı 900 gram fark vardı pıl degıstım ay bası bakıcam aynı hemen ısaretlıycem tartının yerını
Bazıları yeni tartı alıyor aradaki fark 3-4 kiloyu bulabiliyor
O yüzden 1 tartıyla devam etmek en iyisi
Bozulursa tabi mecburiyet oluyor
Hosgeldn cnm ozlettinnSlm ben geldimmmm
E eczanede hem gun icnde hem de kiyafetnle tartilmissn cnm bi bardak su icsen zaten kafadan 200 gr yapio. Ndn bu kdr yzuldun kiabla eczaneye gittim folik asitim bitmişti gitmişken tartılayım dedim aynaya bakınca ncelmişim abla neyse şevkle çıktım bir baktım 73.5 küsüratı saymadım su içiyorum çok gün içinde ama daha verememişim hiç üstüne artı çıktım öyle yüzüm düştü ki eczanedeki bile noldu birden dedi tanıdık.dönüşte pastanenin önünden geçiyordum bişey almamak için zor tuttum kendimi motivem çok düşüyor ya ablaa offff
Gecn gun indim demstn yanilio muyum ki:) 60lardan bahaetmiorm tbiki:) walla tansion mu bilendm cnm ama hala allk bullak kafamAllah allah tansiyonmu oynadiki?
Sağol tatlım, doğumgününün hedefiydi o, daha inemedim.
Birgul geçmiş olsun bence bir dr a gitKizlar bgnku menum
Sabah
Yarimdan az muz
Oglen
Bi yumrta bi avuc kuru dut
Bi kase yogurt
Aksam
Tavuk sote
Bezelye
Bi catal makarna
Hala basim donuo bi tuhafim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?