💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

haklısın abla bende öyle düşünüyorum abla benim bu kilo vermeyle ilgili problemim varr
Yok yok problem yok. Hayatımızdaki aksaklıkları problem haline getirirsek sonra büyüyerek üzerimize gelir. O yüzden önce bi kendini rahatlat. Güzel düşün güzel olsun. Şimdi sen bi güzel eşinle akşam yemeğinizi ye sonra da hayatı biraz akışa bırak. Öpüldün...

tşkr eerim canımda sorun bu ya zuhal abladan akıl almam lazımm

Buda nerden çıktı güzelim
abla eczaneye gittim folik asitim bitmişti gitmişken tartılayım dedim aynaya bakınca ncelmişim abla neyse şevkle çıktım bir baktım 73.5 küsüratı saymadım su içiyorum çok gün içinde ama daha verememişim hiç üstüne artı çıktım öyle yüzüm düştü ki eczanedeki bile noldu birden dedi tanıdık.dönüşte pastanenin önünden geçiyordum bişey almamak için zor tuttum kendimi motivem çok düşüyor ya ablaa offff

kızlar bende menümü vereyim

sabah
3 yk müsli

ara
1 sade türk kahvesi yarım elma

öğlen
salata
3 yk yoğurt
3 yk patlıcan tava

ara
2 şekersiz çay
1 mandalina

akşam
4 yk ciğer
salata
3 yk yoğurt

su 2 lt
spor 90 dk tempolu yürüyüş
dışarı çıktığımızda nereye gideceğimizi bilmiyorum ama duruma göre bakarım yersemde yazarım şimdilik böyle yani kızlar öpüldünüzz

O tartı dogrumu emınmısın sonucta gun ıcınde kac kısı tartılıyor eskı olabılır benım. Tartım yarım sancım oynasın 1 kılodan fazla atıyor 5 lt su mormalde 5.2 gelıyor oynatıyım 6 küsür oluyor o yuzden tam emın olman lazım senı anlıyorum benımde moral hep yerde alısmısız her sıkıntıda mıgdeye yuklenmeye bende kacamak yapmadım bakalım yarın ne olcak sporda hıc oldu

Güzelim sen herzaman nerde tartılıyodun
Bide gün içindeki kilomuzla sabahki kilomuz arasında 1-2 Kilo oynar
Bide sen kıyafetle tartılıyon
En doğru Kilo sabah kalkınca wc ye gittikten sonra çıplak olarak, çıkan kilodur
Bazen tartılar arasında bile çok fark olabiliyor

Ben bu ay bası sporda tartılmadan once evdede tartılcam gecen evdekıyle ordakı 900 gram fark vardı pıl degıstım ay bası bakıcam aynı hemen ısaretlıycem tartının yerını

Ben bu ay bası sporda tartılmadan once evdede tartılcam gecen evdekıyle ordakı 900 gram fark vardı pıl degıstım ay bası bakıcam aynı hemen ısaretlıycem tartının yerını
Bazıları yeni tartı alıyor aradaki fark 3-4 kiloyu bulabiliyor
O yüzden 1 tartıyla devam etmek en iyisi
Bozulursa tabi mecburiyet oluyor

E eczanede hem gun icnde hem de kiyafetnle tartilmissn cnm bi bardak su icsen zaten kafadan 200 gr yapio. Ndn bu kdr yzuldun ki

Menumu verıyım :)

11;00 yarım haşlama yumurta 3,4 çatal kızartma 1 dilim çavdar ,koz bıber 1/3

14:40 actıvıa

16:00 1 kepçe mercimek çorbasın ( bol acılı) karışık bitki çayı

18:40 1 kepçe mercımek çorbası ,1 koz bıber,kabak sandal (lorpeynır dereotlu)

2 lt su bugub zor bela içtim suyu dun baya fazla ıctım ondan galıba

20 sguat
4 farklı kol haraket40'ar tane
4 farklı bacak haraketı 20'şer tane
20 mekık
20 yanlar için hareket
1208 adım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…