Bn de odem attigni dusunuyorum cnm. Ama gene de dkkt et besleyici seyler yeKizlar bana bi fikir verin ben cok ac kalmiyorum listem belli suyu cok iciyorum sporum da cok iyi ama tarti da hergun cok fazla bi dusus oluyo niye boyle oldu bu duracak bi yerde degil mi esim diyetimi biraktirmaya calisiyo oda sasirdi bu ise bisy olacak diyo ama ben cok iyiyim
Oyle oldugunu dusunuyorum aslinda ben ama esim panik oldu biraz niye bu kadar verdin diye ama sagligim gayet iyiOdemin cok fazladr belki cnmtyosundur A Artemis580
Tebrik ederim.. Sanada hayırlı cumalar..Slm Günaydın kızlar gununuz kacamaksz gecsin Cumanız mübarek olsun
Geçen hafta:90:6
Bu hafta:89:6
Fark:1kg
Demekki kolay kil veren bir yapın var niye korkuyonki.. Aç kalmıyosun zararlı ilaçlar içmiyosun.. Eeee ozaman keyfini çıkar..Kizlar bana bi fikir verin ben cok ac kalmiyorum listem belli suyu cok iciyorum sporum da cok iyi ama tarti da hergun cok fazla bi dusus oluyo niye boyle oldu bu duracak bi yerde degil mi esim diyetimi biraktirmaya calisiyo oda sasirdi bu ise bisy olacak diyo ama ben cok iyiyim
Saol ablacim evet ac kalmiyorum aksamlari ac karna yatiyorum ama o da olmasi gereken bisey ben mutlu olmak istiyorum cunku zayiflamaya karar verdikten 1 hafta sonra 85 lik tartida 80 gordum ama birazda korkuttu bizi galibaTebrik ederim.. Sanada hayırlı cumalar..
Demekki kolay kil veren bir yapın var niye korkuyonki.. Aç kalmıyosun zararlı ilaçlar içmiyosun.. Eeee ozaman keyfini çıkar..
Korkma ilk hafta çok hızlı gider zaten.. Aç yatmak benimde uygladığım formül.. İlk haftalar karnımın gurultusundan uyuyamazdım valla.7
Saol ablacim evet ac kalmiyorum aksamlari ac karna yatiyorum ama o da olmasi gereken bisey ben mutlu olmak istiyorum cunku zayiflamaya karar verdikten 1 hafta sonra 85 lik tartida 80 gordum ama birazda korkuttu bizi galiba
Cook dogru soyluyosun abla o karin acligi cok zor ya resmen gurulduyo☺Korkma ilk hafta çok hızlı gider zaten.. Aç yatmak benimde uygladığım formül.. İlk haftalar karnımın gurultusundan uyuyamazdım valla.
Bilirim :)Cook dogru soyluyosun abla o karin acligi cok zor ya resmen gurulduyo☺
Olsn pasta icnde klmadi en azndan:)@ işaretini koyu boşluk vermeden ismi yazıyosun..
Dn sabah 74,5 dim de
Valla özlemişim pişman değilim...Olsn pasta icnde klmadi en azndan:)
inş. canım eksisin ya şükür de yinede..Geçen hafta 69,00
Bu hafta 68,700
-300 çok şıkur az ama yınede 2 gundur korku panıkten sonra bunada şukur ınş pazartesı daha ıyı olucak :)
inş. canım eksisin ya şükür de yinede..
SupperrrrSlm Günaydın kızlar gununuz kacamaksz gecsin Cumanız mübarek olsun
Geçen hafta:90:6
Bu hafta:89:6
Fark:1kg
gecen cuma 55.9
bu cuma 54
fark eksi 1.9
%3.34 sanirim
simdi cikmam lazim kizlar gecmise aksam bakarim
Afiyet olsun :)Valla özlemişim pişman değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?