- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Bilmiyorum ki. Yani size katıldıktan sonra başladım. Sanki yarıyacak gibi :)Bende karisik bitki cayi yesil cay rezene icerim ama bu gitmedipeki ise yariyormu
Bu çorbaların bir özelliği var mı :))İyi akşamlar menumu verıyım
Sabah 1 haşlama yumurta ,2 zeytın ,yarım kıbrıt kutusu peynır,1 dilim çavdar ekmegi,1 kozbıbr
Öglen 2 kepçe kereviz çorbası,1 ince dilim ananas,çeyrek nar
Spor 50 dk tempolu yürüyüş(6.003 adım)
5 farklı bacak hareketı 40'ar tane
4 farklı kol hareketı agırlıkla 40 'ar tane
30 mekık
2 dk step
40 sguat
Ara 1 kepçe kereviz çorbası,1 dilim ince ananas
18:00 2 kepçe kereviz çorbası,1 dilim çavdar ,1 tane koz bıber,1,5 yemek kaşığı yogurt
Yürüyüş 2 4,746 adım (35 dakıka)
Sade türk kahvesi
Su 2,5 lt yatana kadar 3 olur
1 fincan karışık bitki çayı
Daha ne oldun. Güzelllllkızlar menümm
sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 y biber
ara
yarım elma
1 sade türk kahvesi
öğlen
salata
ara
1 kupa yeşilçay
1 avuç fıstık
akşam
3 yk bamya
salata
1 turp
su
2 li
spor 90 dk yürüyüş
yatana kadar bişey yemem ama çay içerim bugünkü menümde böyle canlar
Ayyy ben yazamıyorum oldun değil olsun diyecektimDaha ne oldun. Güzelllll
Sanki börekler için biraz daha mı spor yapsanMerhaba hanimlar Eve yeni geldim arkadasa kahvtiya gitmistik baya kalabaliktik kekler borekleer pogacalar falan filan e baya bir seyler doluydu
12:00 1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
2 küçük borek
15:00 biraz meyva
19:00 balik firinda(5-6)
Su 2 olmuş gecmistir
30 dk yürüyüş
Sabahi telafi etmeye çalıştım ama bilemedim
Bu çorbaların bir özelliği var mı :))
Siz bana yetişirken ben hep aşağı inen olayım. Ben kaçayım siz beni kovalayın . Münkünse 65 e kadar :))Menünüz çok hafif ve güzel...şu anki kilonuz 76 size yetişmek için çabalayacağım☺
Peki günde üç kez mi tüketeceğiz. Hani en azından çorba. Ben de denemek isterimDiyet çorba dıye buldum az kıvamlı 100 gramda 10 kalorı dıyor bıde yemek olarak kerevı yapmayalı yıllar oldu hep aynı çorbalar fenalık geldı tadı normal super desem yalan olur ama ben ıcerım
abla gün içinde kuru yemiş yedim bir avuç kadarAsyacım hep diyorumya bana öğünlerin çok az geliyor
Daha besleyici olması açısından sabah yumurta ve kuru yemiş ekle derim
.Peki günde üç kez mi tüketeceğiz. Hani en azından çorba. Ben de denemek isterim
İyi işte yemek derdin olmaz.
Şu kadar için denmıyor detoks degıl ben ev temızlıgı yaptım dunden evdekıelre yemek vardı ama bana uymıycak şeylerdı bunuda benden baskası ıcmez evde yarında boyle yapıcam verılen olcuden bıraz az yaptım koca tencere oldu 3 gun ıcerım
İyi işte yemek derdin olmaz
Denetim valla süper :)Degısıklık oldu hem kerevız baya dıyet ıcın uygun verıyım tarıfı ıstersen dene
Bir buyuk bir küçük kereviz aldım soydum küp küp dogradım 1 partakalıda aynı şekılde bıraz kerevız yapragı 1 kuru sogan
4 su bardagı su
1 orta boy havuç yıne kucuk dogradım hepsını karıstırdım yumusuncaya kadar pısırdım blendırdan gectım bıraz koyuydu su koydım
Yarım tatlı kasıgı toz zencefıl 5,6 dal maydanoz ,6,7 dal dere otu eklemesı yaptım boyle ıste durdukca koyulasıcak gıbı su eklerım duruma gore yarında ona gore menu yaparım
Denetim valla süper :)
Herzamanki gibi güzel cnmİyi akşamlar menumu verıyım
Sabah 1 haşlama yumurta ,2 zeytın ,yarım kıbrıt kutusu peynır,1 dilim çavdar ekmegi,1 kozbıbr
Öglen 2 kepçe kereviz çorbası,1 ince dilim ananas,çeyrek nar
Spor 50 dk tempolu yürüyüş(6.003 adım)
5 farklı bacak hareketı 40'ar tane
4 farklı kol hareketı agırlıkla 40 'ar tane
30 mekık
2 dk step
40 sguat
Ara 1 kepçe kereviz çorbası,1 dilim ince ananas
18:00 2 kepçe kereviz çorbası,1 dilim çavdar ,1 tane koz bıber,1,5 yemek kaşığı yogurt
Yürüyüş 2 4,746 adım (35 dakıka)
Sade türk kahvesi
Su 2,5 lt yatana kadar 3 olur
1 fincan karışık bitki çayı
Tabi gözümüz börek görünce böyle oluyorMerhaba hanimlar Eve yeni geldim arkadasa kahvtiya gitmistik baya kalabaliktik kekler borekleer pogacalar falan filan e baya bir seyler doluydu
12:00 1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
2 küçük borek
15:00 biraz meyva
19:00 balik firinda(5-6)
Su 2 olmuş gecmistir
30 dk yürüyüş
Sabahi telafi etmeye çalıştım ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?