💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herzamanki gibi güzel cnm
Belki sadece ananası 1 kere yiyebilirdin

Cok ınce kestım dılımı normal bır dılım 47 kalorı benım 2 dılım toplasan bır dılım ederdı yarın guzel bır bıldırım gelıcek ınşallah hrm bugun m beden esorman aldım tam oldu sardı ama rahatsız etcek şekılde degıl çok mutlu oldum

Abla meyve 2 dilim elma 2 dilim portakal ince hala arkadastaydikta ole oldu bakalım yarin telafi ederim insallah

Bizim gruptaki spor canavarlarını yazmıştım
@brcstegul

Aaaa merak ettim şimdi
Hadi inşallah güzel bi eksi görürsün

Ben de perşembeden beri hiç Tartılmadığım için inşallah kötü bi süprizle karşılaşmam

Ben de menumu verim
Eve donuyoruz.
Sabah :1 fincan Kahve,1 mandarins
Oglen:1 kase mércimek corbasi, 2 dilim peynir 1 zeytin, 1 yk tulum peyniri,yarim d'images.
Ara :1 fincan sekerli turk kahvesi
Aksam: 3 tane kofte,1 bardak ayran az tursu.
Gozunuz gormesin 1 baklava
Isallah yarin duzene girerim

Eminem lütfen yarın sağlıklı düzgün menüler yapmaya çalış
Aç Kalmak yok ama doğru şeylerle karnımızı doyuracaz

Aaaa merak ettim şimdi
Hadi inşallah güzel bi eksi görürsün

Ben de perşembeden beri hiç Tartılmadığım için inşallah kötü bi süprizle karşılaşmam

Bugun bende tartılmadım yarın sabırsızlıkla beklıyorum dunku kurabıye dısında kacamagım yok sporuda ıyı yaptım bakalım beklentım ıyı yonde :)

Sabahın kötü bence. Öğleni sabaha çekseydin öğlen yine çorba içseydin. En önemli öğün kahvaltı. Bir yumurta bari olsaydı keşke

Kızlar yarın tartılıyoruz ve bilmeyenler için, bildirimlerimizi son cuma kilomuza göre yapıyoruz
İnşallah herkes yeni haftaya eksilerle başlar

Bugünde baya menü paylaşmayan vardı

Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…