- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Herzamanki gibi güzel cnm
Belki sadece ananası 1 kere yiyebilirdin
Abla meyve 2 dilim elma 2 dilim portakal ince hala arkadastaydikta ole oldu bakalım yarin telafi ederim insallahTabi gözümüz börek görünce böyle oluyor
Ama börek yemeye niyetlendiysen ekmeği yemeseydin keşke
Yinede o kadar şey arasında kendini tuttuğun için tebrikler cnm
Eğer bi öğünde fazla karbon aldysak diğer öğünlerde Protein alarak dengeleyebiliriz
Yani meyve kötü seçim
Bizim gruptaki spor canavarlarını yazmıştımOlmazmı güzelim hemde bisürü
benita_ask
@asya_01
@esilay23
@umutfakiri
Hatırladıklarım, unuttuğum varsa kusura bakmasın
En son cuma listede 18 kişiydik ve üye alımlarını durdurduk
Bende halâ 7 lerde sürünüyom cnm
İzinden sonra bi toparlıyamadım kendimi
İnşallah bu hafta tam anlamıyla başladım
Yarında yavaş yavaş spora başlıcam
Aaaa merak ettim şimdiCok ınce kestım dılımı normal bır dılım 47 kalorı benım 2 dılım toplasan bır dılım ederdı yarın guzel bır bıldırım gelıcek ınşallah hrm bugun m beden esorman aldım tam oldu sardı ama rahatsız etcek şekılde degıl çok mutlu oldum
Eminem lütfen yarın sağlıklı düzgün menüler yapmaya çalışBen de menumu verim
Eve donuyoruz.
Sabah :1 fincan Kahve,1 mandarins
Oglen:1 kase mércimek corbasi, 2 dilim peynir 1 zeytin, 1 yk tulum peyniri,yarim d'images.
Ara :1 fincan sekerli turk kahvesi
Aksam: 3 tane kofte,1 bardak ayran az tursu.
Gozunuz gormesin 1 baklava
Isallah yarin duzene girerim
Aaaa merak ettim şimdi
Hadi inşallah güzel bi eksi görürsün
Ben de perşembeden beri hiç Tartılmadığım için inşallah kötü bi süprizle karşılaşmam
Sabahın kötü bence. Öğleni sabaha çekseydin öğlen yine çorba içseydin. En önemli öğün kahvaltı. Bir yumurta bari olsaydı keşkeBen de menumu verim
Eve donuyoruz.
Sabah :1 fincan Kahve,1 mandarins
Oglen:1 kase mércimek corbasi, 2 dilim peynir 1 zeytin, 1 yk tulum peyniri,yarim d'images.
Ara :1 fincan sekerli turk kahvesi
Aksam: 3 tane kofte,1 bardak ayran az tursu.
Gozunuz gormesin 1 baklava
Isallah yarin duzene girerim
Benim de benim de ----- bekliyorumBugun bende tartılmadım yarın sabırsızlıkla beklıyorum dunku kurabıye dısında kacamagım yok sporuda ıyı yaptım bakalım beklentım ıyı yonde :)
Benim de benim de ----- bekliyorum
Evde degilim canim ya daha yeni gidiyoruz.Ben hazirlamadim.misafir umdugunu degil,buldugunu yer.:))Sabahın kötü bence. Öğleni sabaha çekseydin öğlen yine çorba içseydin. En önemli öğün kahvaltı. Bir yumurta bari olsaydı keşke
O zaman diyecek bişey yok. :) olsun kısmetse yarınaEvde degilim canim ya daha yeni gidiyoruz.Ben hazirlamadim.misafir umdugunu degil,buldugunu yer.:))
Isallah canim haftaya kadar 1 kilo vermem lazim.O zaman diyecek bişey yok. :) olsun kısmetse yarına
O zaman tamam. Verirsin merak etmeIsallah canim haftaya kadar 1 kilo vermem lazim.
Korkma güzel düşünerek uyuValla yarina ben korkuyorum isallah korktugum basima gelmez.aslinda tatli haricinde fazla abartmadim ama duzensiz iste yarina belli olur
Isallah canim haftaya kadar 1 kilo vermem lazim.
Isallah yemekli misafir im olmasssa baslayacam.1 kılo için ciddi disiplin lazım sıfır kaçamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?