💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

abla şu kıyafetinin aynısını diktirip bir düğünde giyebilirim o kadar beğendim ve o kadar yakışmış süperrrr

Kız bak oda itiraf etmiş
Demekki kötü niyetli değil
Siz beni yakında görün deseydin

abla şu kıyafetinin aynısını diktirip bir düğünde giyebilirim o kadar beğendim ve o kadar yakışmış süperrrr
Sağol bitanem
Kına olduğu için fazla abartılı bişey istemedim
Diktirmene hiç gerek yok
Tr de bilinen bi model

Mrhaba

Sagolun iyi dusunce ve dilekleriniz icin.

Zuhal ablammm masallah sen artik bir fistiksin :)

Kizlar baktim uyusuk uyusuk.oturmak yerine (ayagim gercekten uyusuktu felc gelecek gibi sanki) kalktim her yeri temizledim sidim toz aldim yemegimi yaptim simdi t.kahvesi iciyorum.

Sonra bebisimi yikayip utu yapcam.

Hala basim donuyor ama halime sukurrr.

Kız bak oda itiraf etmiş
Demekki kötü niyetli değil
Siz beni yakında görün deseydin
içimden dedimm bu arada sancılanıyorum amagelen giden yok abla eğer bugün yarın olursam bu kesin zayıflamanın etkisi çünkü benim günümün ben 20 gün geçtiğini bilirim eli kulağında bir gelse rahat edicemm

Sağol Emelim

Kuzum başın dönüyosa bi tuzlu ayran iç
Ama uyuşukluk varsa mutlaka görünmen lazım

Sen kendini stres yapıncada gecikir
Hem tartıyı hem diğer konuyu kafandan çıkarmaya çalış

Sen kendini stres yapıncada gecikir
Hem tartıyı hem diğer konuyu kafandan çıkarmaya çalış
çok haklısın zuhal abla sana bişey itiraf edeyimm sen beni çokiyi çözdün biliyormusunn ablama çok benzetiyorum seni o da neredeyse böyle senin söylediğin gibi şeyler söyller ben takıyorum biraz evet ama eşimede söz verdim sana da söylemiştim hemen silip atamıyorum kafammdan ama daha da rahat olmaya çalışacamm

Emelcim ihmal etme doktora git canım .bu önemli.
Teşekkür ederim cnm
Zaten dün akşam baya şımardım
Güzel iltifatlar aldım
Maşallah zuhal abla supersin.elbise de cok yakışmış.daha once gormustum ama hele o aynada cektiginde pantolon olduundan mu bilmem hiç fazlaligin yok gibi onda kac kiloydun.
ama yormasana kendini.evin ortasında bayilmissin yaa saka degil bu.dikkat etmelisin.endis3lendim senin için.oysa aynada oturcaktik bugun yaaa. DDDD

aşallah zuhal abla supersin.elbise de cok yakışmış.daha once gormustum ama hele o aynada cektiginde pantolon olduundan mu bilmem hiç fazlaligin yok gibi o
Sağol cnm
Aslında Kilo olarak çok fark yok
O zaman 75 civarıydım
Şimdide 73 -75 arası gidip geliyoom
İnşallah bu hafta 72 lere adım atarım

badem000
Canan profiline boyunuda yazda sorup durmayım kuzum
Ben yine unuttum
Sende kilolar azaldıkça biraz boşverdin heralde
Ama hayalimize ulaşmadık daha
Yoksa ben çoktan vazgeçtiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…