abla şu kıyafetinin aynısını diktirip bir düğünde giyebilirim o kadar beğendim ve o kadar yakışmış süperrrrGörümcemin kızının kınası vardı
Haftayada dügün
Sonrada öbür görümcemin oğlunun kınası ve düğünü var sırada
Bu arada 4 hafta Size Defile yapıcam
Dün Akşamki yeni albümde
Bakmak isteyen bakabilir
Kız bak oda itiraf etmişhaklısın abla ya ama abla baya motive oldum içimmden dedim her sabah çıkıp şunlara bir görüneyimde bari motive olurumm hele yengemin birr anlatışı var önceden yanların taşıyordu şimdi hiç kalmamış falan diyor gözünü ayıra ayıra
Teşekkür ederim cnm
Zaten dün akşam baya şımardım
Güzel iltifatlar aldım
Sağol bitanemabla şu kıyafetinin aynısını diktirip bir düğünde giyebilirim o kadar beğendim ve o kadar yakışmış süperrrr
içimden dedimmKız bak oda itiraf etmiş
Demekki kötü niyetli değil
Siz beni yakında görün deseydin
Bende biraz atmadım desem yalan olurHaketmıssım sımar tabıben olsam havamdan gecılmezdı
Sağol EmelimMrhaba
Sagolun iyi dusunce ve dilekleriniz icin.
Zuhal ablammm masallah sen artik bir fistiksin :)
Kizlar baktim uyusuk uyusuk.oturmak yerine (ayagim gercekten uyusuktu felc gelecek gibi sanki) kalktim her yeri temizledim sidim toz aldim yemegimi yaptim simdi t.kahvesi iciyorum.
Sonra bebisimi yikayip utu yapcam.
Hala basim donuyor ama halime sukurrr.
Sen kendini stres yapıncada gecikiriçimden dedimmbu arada sancılanıyorum amagelen giden yok abla eğer bugün yarın olursam bu kesin zayıflamanın etkisi çünkü benim günümün ben 20 gün geçtiğini bilirim eli kulağında bir gelse rahat edicemm
çok haklısın zuhal abla sana bişey itiraf edeyimm sen beni çokiyi çözdün biliyormusunn ablama çok benzetiyorum seni o da neredeyse böyle senin söylediğin gibi şeyler söyller ben takıyorum biraz evetSen kendini stres yapıncada gecikir
Hem tartıyı hem diğer konuyu kafandan çıkarmaya çalış
ben buralardayım ablacım hem netten ders çalışıyorum hem arada buraya bakıyorum da kızlar çok boşladı bu aralarAnaaa kızlar nere kayboldunuz
Sayfamız taaa aşağılara düşmüş
Yukarı çekeyim dedim
Emelcim ihmal etme doktora git canım .bu önemli.Kizlar gunaydin bu gece cok kotu bise oldu gece 1.40 da bebisim uyandi mama deneyim dedim ilkkez mama aldim onu yapayim diye mutfaga gittim tansiyonum dustu biberonu alip cikiyodumki kapiya carpmisim biberon yere tabi bense hemenn yere uzandim 3-4 dk uzanmisim.sonra odsya gectim esim yeri temizlemis.
Diyoki biberon.kapagini ve mamayi lavabonun icine atmisim ki ben biberonu kapattim saniyordum. Mama da dokulmus tabi toztozu her yere dagilmis
Dogumdan once yuz felci olmustu sag tarafim orayi carpmsm baya agriyor.
O zamanda boyle bi tansiyonum dustiydu.
Neyse yataga yattim.sag bacagim uyusuyo gibi oldu felcmi geliyor dedim ama simdi uyusukluk yok bas donmem var.
Kizlar valla dedim ki esimebsanirim.ben oluyorumm Allah kimseye dert vermesin.
Maşallah zuhal abla supersin.elbise de cok yakışmış.daha once gormustum ama hele o aynada cektiginde pantolon olduundan mu bilmem hiç fazlaligin yok gibi onda kac kiloydun.Teşekkür ederim cnm
Zaten dün akşam baya şımardım
Güzel iltifatlar aldım
ama yormasana kendini.evin ortasında bayilmissin yaa saka degil bu.dikkat etmelisin.endis3lendim senin için.oysa aynada oturcaktik bugun yaaa.Mrhaba
Sagolun iyi dusunce ve dilekleriniz icin.
Zuhal ablammm masallah sen artik bir fistiksin :)
Kizlar baktim uyusuk uyusuk.oturmak yerine (ayagim gercekten uyusuktu felc gelecek gibi sanki) kalktim her yeri temizledim sidim toz aldim yemegimi yaptim simdi t.kahvesi iciyorum.
Sonra bebisimi yikayip utu yapcam.
Hala basim donuyor ama halime sukurrr.
Sağol cnmaşallah zuhal abla supersin.elbise de cok yakışmış.daha once gormustum ama hele o aynada cektiginde pantolon olduundan mu bilmem hiç fazlaligin yok gibi o
Bi çalışkan kızımızda burdaymışBen yuruyuse cıktım sonra ev işi yaptım şimdide spor yapıyorum arada baktım ama kımse yoktu
Bi çalışkan kızımızda burdaymış
Bu spor aşkını nerden buluyorsunuz kızlar
Bunun sırrını verin hele Bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?