💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar kilo bildirimi yapıyorumm yalnız şunu belirteyim 3 gündür fena kabızlık çekiyorumm çorba yapıcam bugün kendime iyi gelir bana çok şükür adette oldum inş cumaya kadar kurtulurum bu şişlikten kendimi fıçı gibi hissediyorum çünkü
cuma 73,5 ti sanırım
bugün 74
cuma hedef 73

kızlar cumaya hedefi abartmıyorum adet haftam tırsıyorum daha fazla verirsem amenna hayırlısıyla 73 ten aşağı vurmaya başlasa gerisi gelicek inş

Tansiyonn mu dusuyomus bacim peki?

Tuz lambası kullan yattığın yerde faydasını görürsün

Ben de bildireyim.
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
Valla ne diyeyim. Çok mutluyum
Yaa supersin maşallah.
ama biraz fazla ki acaba yaaa.kafam karıştı.

BBD borgulcum gecmis olasun canım dikkat et kendine.

Birgul tansiyon evde 9-7 cikiyordu yada 10-6 orada 11-7 cikti yemek yedirdi annem gece gece sanirim.o duzenledi gitmeye yakin.

Meliha (yanlis hatirlamiyorim degil mi ismini) tuz lambasi neymis aceppp?
Valla süpersin isim konusunda. Doğru :) ben kullanıyorum kızım çok horlardı geceleri çok faydasını gördüm

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum guzel gitmiş kilolar.
Demin yazım yanlısı yapmisim.
Başka eve tasiniyorum ve bütün yük bende. K.valide çok yasli annem başka şehirde eşim izin aldi aradı şimdi geliyormuş. Bi yerleseyim hep sizinleyim inş. Gorusuruz ..
Neden taşındığını gelince uzun uzun anlatılan, ağzıniz açık kalacak eminim. Şimdi hazırlanmalıdır eşim gelmek uzere yeni evi temizlemeye gitcez. Opuldunuz.

Kolay gelsin

Kizceler ben arti ciktim
81,7ydi bgn 82,3 + 600.
Ama hem wc sorunm var hem de su icip icip wcye gitme ihtyci hssetmiorum nednse sanrm vucudm suyu tutuyor. Ama bunlar olmasa da en ii ihtmal sabit kalcakti sanrm kilo. Bu aralar ii beslenemedm cnku. Misafrm var onyzdn spor da hak getire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…