Tansiyonn mu dusuyomus bacim peki?Kizlar gunaydin.
Dun bas donmem dev edince bi dr gittik serum taktilar gecede annemde kaldik ama hala bas donmem devam
Birde regl oldum
Annemlerde tartildim 80.4 geldi ya tarti farki yada regl sisi anlamadim
Birgul canim sagolasin.sende git madem dr a zayiflayinca kimi duysam hastaligi ortaya cikiyor sanirim oyle bi durum icindeyiz
Tuz lambası kullan yattığın yerde faydasını görürsün@EMELinEMELi ay kuzum nolmus ole ya gecmis olsn topikce bi nazar duasi okuyup kursun dokturelim yeminle. Bnm de 10 yildr Hc olmayan astim belirtilerm basladigece uyaniyorum ki negesmi zorlanarak aliyorum gunduzleri hic bseyim yok. 10-15 yil once atlatmistm hastaligi smdi geri mi donuyo diye moralim de cok bozuk. Menu paylasimi da yapamadim cok yogndm ve menum de pek ic acici degildi. Yarndan itibaren toparlicam insallah. Tkrardan gcms olsn yawrm
Yaa supersin maşallah.Ben de bildireyim.
Cuma 76.1
Bugün 74.9
Fark 1.200
Valla ne diyeyim. Çok mutluyum
İnşallah fazla değildir. Bence vücut hep yemeye ve oturmaya alışkın olunca şaşırdı.Yaa supersin maşallah.
ama biraz fazla ki acaba yaaa.kafam karıştı.
BBD borgulcum gecmis olasun canım dikkat et kendine.
Gecmis olsun emelcim dikkat et kendineBirgul tansiyon evde 9-7 cikiyordu yada 10-6 orada 11-7 cikti yemek yedirdi annem gece gece sanirim.o duzenledi gitmeye yakin.
Meliha (yanlis hatirlamiyorim degil mi ismini) tuz lambasi neymis aceppp?
Valla süpersin isim konusunda. Doğru :) ben kullanıyorum kızım çok horlardı geceleri çok faydasını gördümBirgul tansiyon evde 9-7 cikiyordu yada 10-6 orada 11-7 cikti yemek yedirdi annem gece gece sanirim.o duzenledi gitmeye yakin.
Meliha (yanlis hatirlamiyorim degil mi ismini) tuz lambasi neymis aceppp?
Kolay gelsinKızlar hepinizi tebrik ediyorum guzel gitmiş kilolar.
Demin yazım yanlısı yapmisim.
Başka eve tasiniyorum ve bütün yük bende. K.valide çok yasli annem başka şehirde eşim izin aldi aradı şimdi geliyormuş. Bi yerleseyim hep sizinleyim inş. Gorusuruz ..
Neden taşındığını gelince uzun uzun anlatılan, ağzıniz açık kalacak eminim. Şimdi hazırlanmalıdır eşim gelmek uzere yeni evi temizlemeye gitcez. Opuldunuz.
Harikasın cumaya çok var. Görürsün inşallahSelam kızlar
Cuma 68,700
Bugun 68,200
-500 daha fazla fark beklıyodum ama galıba spor azdı
Cumaya 67 gorurum ınşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?