Cuma 68.9 - 600 vermişsin. TebriklerBugun 68.3 gosterdi tarti. Cuma gunu kacti unuttum
asya 90 dk yürüyüşü dışarsamı yoksa koşu bandında mı yapıyorsun ayrıca canım menünde turp tüketiyorsun sevdiğinden mi yoksa zayıflamaya etkisi var mıkızlar menümm
sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 y biber
ara
yarım elma
1 sade türk kahvesi
öğlen
salata
ara
1 kupa yeşilçay
1 avuç fıstık
akşam
3 yk bamya
salata
1 turp
su
2 li
spor 90 dk yürüyüş
yatana kadar bişey yemem ama çay içerim bugünkü menümde böyle canlar
bu haftada geçsin bakalım nolacak sanırım zuhal ablanın dediği şeyi yapıcam arayı tamamen kaldırıp 3 ana öğün yaparım yani denerim en azındanSen bi de stresli bir hafta geçirdin. Olacak o kadar. Aslında bir iki gün vücudu dinlendirip geri mi başlasan. Şaşırtsan bünyeyi. Olur mu acaba. Ama kontrollu dinlendirme. Yoksa + olur. Bilemedim ki.
zayıflamayla alakası yok canım sevdiğim için yiyorum 90 dk her zaman yapmıyorum canım ama evet bantta yürüyorumasya 90 dk yürüyüşü dışarsamı yoksa koşu bandında mı yapıyorsun ayrıca canım menünde turp tüketiyorsun sevdiğinden mi yoksa zayıflamaya etkisi var mı
Yaparsın sen güveniyorum :)bu haftada geçsin bakalım nolacak sanırım zuhal ablanın dediği şeyi yapıcam arayı tamamen kaldırıp 3 ana öğün yaparım yani denerim en azından
@EMELinEMELi ay kuzum nolmus ole ya gecmis olsn topikce bi nazar duasi okuyup kursun dokturelim yeminle. Bnm de 10 yildr Hc olmayan astim belirtilerm basladigece uyaniyorum ki negesmi zorlanarak aliyorum gunduzleri hic bseyim yok. 10-15 yil once atlatmistm hastaligi smdi geri mi donuyo diye moralim de cok bozuk. Menu paylasimi da yapamadim cok yogndm ve menum de pek ic acici degildi. Yarndan itibaren toparlicam insallah. Tkrardan gcms olsn yawrm
Kızlar saçma sapan ve salakca olaylar oldu, bu hafta tanımıyorum moralin çok bozuk. Çocukların sınav haftası ve her gün yazılı lari var bi taraftan yeni ev temizlenerek bu ev toplanacak.. Kafayı yemek uzereyim.
Bu hafta paylaşım yapamam ne olur kusura bakmayın.
Hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bu hafta beni idare edin ne olur.
Cuma kilo bildirmeye calisirim.
Mefkurem sana söz vermiştim liste için ama affet iki hafta üst üste ben yaparım listeyi. Ozur diliyorum.
mimoza1974 seni izlemeye aldım canım.
Kizceler ben arti ciktim
81,7ydi bgn 82,3 + 600.
Ama hem wc sorunm var hem de su icip icip wcye gitme ihtyci hssetmiorum nednse sanrm vucudm suyu tutuyor. Ama bunlar olmasa da en ii ihtmal sabit kalcakti sanrm kilo. Bu aralar ii beslenemedm cnku. Misafrm var onyzdn spor da hak getire.
Selam kızlar
Cuma 68,700
Bugun 68,200
-500 daha fazla fark beklıyodum ama galıba spor azdı
Cumaya 67 gorurum ınşallah :)
Füsunnnn Bak kızıyom artıkBende elektrik idaresindeyim abonelik tesis ettiricegim cuma 54 tum bu sabah tartildim 53.4 um
Selam kızlar
Cuma 68,700
Bugun 68,200
-500 daha fazla fark beklıyodum ama galıba spor azdı
Cumaya 67 gorurum ınşallah :)
Kizma canimcim bende bu kadar hizli dusmek istemiyorum ama metoma bir seyler oldu herhaldeFüsunnnn Bak kızıyom artık
500 gram gayet iyi canim bu arada
MaKizma canimcim bende bu kadar hizli dusmek istemiyorum ama metoma bir seyler oldu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?