💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eline sağlık cnm
Kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta
Heralde evde mutfak senden soruluyor

Aynn ole dyorum ztn abla ama sabah bebiş uyannca geliyo hmn okadar israr edyoki mcbur kalyrum bazen haliyle onu bekliyorum snrada
O zaman kalkarmaz hazırla
Gelirsede beraber yaparsınız
Ben kalkınca çok acıkıyorum kahvaltıyı erken yapmak istiyom de

hayır canım artık sloganımız farklı yaşamak için yiyoruz dimi
Benim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.

Benim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.
yani dimi hem pratik hemde doymuşsun bak...zaten insan bir süre sonra hayat felsefesi haline getiriyor gülüm ya alışıyorsunn

Ay bende baylrm yemek yapmaya misafirlere sunmaya ondan bu hale geliyo insan zatenyapmak zor gelse bukadar yemezdim belki diyorum arada benita_ask Mefkurem
Ben de cok severiiim.hem yapmayi hem izlemeyi.bi insanin en cok sevdigi tv programcisi oktay usta olur mu yaaa.olursa böyle olur işte.

Ay bende baylrm yemek yapmaya misafirlere sunmaya ondan bu hale geliyo insan zatenyapmak zor gelse bukadar yemezdim belki diyorum arada benita_ask Mefkurem

Aynen çok severım yorulmam yemek yaparken ben yemesem bile hazırların yenılıklere açıgım dışarda yedıgım yemeklerı bıle evde denerım ama malesef yemekle aramızdakı aşk kıloya dönüştü
hayır canım artık sloganımız farklı yaşamak için yiyoruz dimi

Evet el mecbur oyle oldu ama olsun ıstedıgımoz kıloya düşünce arada yerız tabıkı artık asla 60 bıle gormek ıstemıyorum aynı hatayı yapıp bır daha kılo almam duzenımı oturttum degısmez artık

Kabagı cığ julyen kesme aletı varya onla kesıuorum yumusak yerıne kadar uzun uzun ınce yesıl salataya koyuyorum kabagı çiğ yedıgını anlamıyosun bazende havuçla kabak salatası yapıyorum dene ıstersen super

Ben Menümü verıyım :)

Sabah: 1 haşlama yumurta (baharatlı 1 tatlı kaşığı zaytınyagı )yarım kibrit kutusu peynır ,2 zeytın,10 dalmaydanoz,1 bardak yarım yaglı süt,1dilim çavdar ekmegi

Sade türk kahvesi

Karışık bitki çayı

Öglen 14:15. . 4 yemek kaşığı etli nohut susuz ,cacık (koyu kıvamlı)

Spor
20 mekık
20 yarım mekik
20 sguat
5 farklı bacak hareketi 20'şer tane
Agırlıkla 4 farklı kol hareketi 20 'şer tane
20 yanlar için hareket
5 dakika zumba

Adım :)1500
Bugün spor günü olmadığı için evde hafıf tuttum bacaklarım agrıyor çünkü :)

Akşam 17:00 2 kepçe ayran çorbası(bugdaylı)
1 ,5 kepçe etlı nohut (susuz)
Minik parça tavuk

Kuzum kabakları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde bastırıp sarımsaklı yoğurtlarsan daha lezzetli olur

Bende genelde kış salatasının içine büyük rendelerim
Lahanalar havuç yeşillikler nar Vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…