- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Eline sağlık cnmSelam nasılsınız bayanlar ilk defa nohut yemegi yaptım valla süprr oldu kendım yaptım diye demiyorum bir çok yemegi yaparım ama nohut fasulye denememıştım yaparkende kımse begenmezse ben yerım dıyodum ama oldu valla
Eline sağlık cnm
Kimse anasının karnında öğrenmiyor sonuçta
Heralde evde mutfak senden soruluyor
O zaman kalkarmaz hazırlaAynn ole dyorum ztn abla ama sabah bebiş uyannca geliyo hmn okadar israr edyoki mcbur kalyrum bazen haliyle onu bekliyorum snrada
Ben yapmaktan çok yemeyi severimEvet ben yapıyorım ışlerı yemegı bıde ben çok severım yemek yapmayı kendım yemesem bıle yapmayı sevıyorumboşuna almadım bu kadar kiloyu
Ben yapmaktan çok yemeyi severim
Ama evde mecbur yemek bana bakıyor
Her ıkısınıde severımbir laf varya yaşamak için yemıyorum yemek için yaşıyorum
Benim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.hayır canım artık sloganımız farklı yaşamak için yiyoruz dimi
yani dimi hem pratik hemde doymuşsun bak...zaten insan bir süre sonra hayat felsefesi haline getiriyor gülüm ya alışıyorsunnBenim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.
Ben de cok severiiim.hem yapmayi hem izlemeyi.Ay bende baylrm yemek yapmaya misafirlere sunmaya ondan bu hale geliyo insan zatenyapmak zor gelse bukadar yemezdim belki diyorum aradabenita_ask Mefkurem
Ay bende baylrm yemek yapmaya misafirlere sunmaya ondan bu hale geliyo insan zatenyapmak zor gelse bukadar yemezdim belki diyorum aradabenita_ask Mefkurem
hayır canım artık sloganımız farklı yaşamak için yiyoruz dimi
Benim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.
Hatta yağ yakmak için yiyoruzhayır canım artık sloganımız farklı yaşamak için yiyoruz dimi
Kuzum kabakları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde bastırıp sarımsaklı yoğurtlarsan daha lezzetli olurBenim oyle gibi yani bazen guzel olmuyor esim nasil yiyorsun diyor.amaan karnim doysun da.dün 2 kabak az suda hasladim yogurtladim baharat azcik da tuz attim yedim valla.bayilmadim ama.karnim doydu.
Bence benim stilime bak ordaki incecik şık kızlaraBen de cok severiiim.hem yapmayi hem izlemeyi.bi insanin en cok sevdigi tv programcisi oktay usta olur mu yaa a.olursa böyle olur işte.
Bende genelde kış salatasının içine büyük rendelerimKabagı cığ julyen kesme aletı varya onla kesıuorum yumusak yerıne kadar uzun uzun ınce yesıl salataya koyuyorum kabagı çiğ yedıgını anlamıyosun bazende havuçla kabak salatası yapıyorum dene ıstersen super
Yaaa deneyecegim.cok guzel gibi duruyor.Kuzum kabakları uzun uzun dilimleyip tost makinesinde bastırıp sarımsaklı yoğurtlarsan daha lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?