Dikkat et canım.bol sivi tuket.Gunaydin kizlar. Eksi bu hafta icn yalan oldu, tek cabam fazla arti cikmamak icn olacak:) onh bile basaramiorum bu hafta cdden. Arkadsm kahvaltiya davet etti brzdan da oraya gidicem. Abartmamaya calisicam. Optm hepinzi:)
Günaydın canım. İki gündür ufaklık huzursuz kucakta gezmekten ağrıdı belim. Sporum da kaldıGünaydınnnn şekerler
Bugün millet uyanamadımı ne
Fazla kimse gelmemiş
Herkese enerji dolu bi gün diliyorum
Seni 60 a düşmeden bırakırmıyım şekercimAbla
A dun gidecen sandım korktum balla.bugun okuyabildim geçmişi içim rahatladı
Çocuklar kucağa alışırsa çok zor oluyorGünaydın canım. İki gündür ufaklık huzursuz kucakta gezmekten ağrıdı belim. Sporum da kaldı
Nasıl istersen cnmGünaydınlar.
dun sarz aletimiz yoktu menumu yazamadim.yazayım mi
Normalde çok kucağa almıyoruz ama böyle huysuzlaşınca sakinleşsin diye mecburen alıyorum. Aslında genelde sakindir ama dedişin gibi bi sıkıntısı var sanırımÇocuklar kucağa alışırsa çok zor oluyor
Ben ilkinde yapmıştım o hatayı
Sonraki 2 sinde alıştırmadım
Seninkinin belki sancısı varsa ondandır
Burdaki her çocukta karın ağrısı oluyor nerdeyse
Ayyy saol ablacımSeni 60 a düşmeden bırakırmıyım şekercim
Bugun hetkesin imtahan günü galiba.birgul ve senin menune ozellikle bakicam muge.dikkat et Canim.Gunaydin hanimlar bende ogleden sonra caya davetkiyim ayy bense çok abartmam insallah cok samimi olduğum insaarda yok aslında neyse insallah bana göre birseyler vardır kahvaltida ekmek yemedimiste bende geç gelirim diye yemeğimi yedim çamaşır bulaşık kahvalti amca oturdum şimdi biraz soru çözüp camiye gidicen öptüm hepinizi
Tsk ederim cnm başlayacam bende 52 kiloyum 45 olsam yeter İnş veririzSlm cnm
Biz farlı bi diyet uygulamıyoruz
Yağlı tatlı hamurişlerini kesip
Ekmeği sadece sabahları yersen işin kolay olur
Bide Öğleni geçiştirmeki akşama çok acıkmazsın
Youtubede leslie videoyoları var
Evde onları yaparak başlıyabilirsin spora
Başarılar cnm
Merhaba cnm hoş bulduk ben 23 yaşındayım 10 aylık evliyim çocuğum yok evlenince 47 kiloydum şimdi 52 oldum boyum 1.55 kısa olduğum için kilo sırıtıyor yoksa öyle çok kilom yok ama önünü alamazsam fena olacak gibi geliyor o yüzden vermek istiyorum kilolari özellikle göbeğim var cnmSelam canim hosgeldin ben Husna 24 yasindayim 2 cocugum var sende kendini tanitirmisin boyun ne kadar kac kilosun
Ben biliyorumki emeklerini boşa giderecek kadar abartmazsın cnmGunaydin hanimlar bende ogleden sonra caya davetkiyim ayy bense çok abartmam insallah cok samimi olduğum insaarda yok aslında neyse insallah bana göre birseyler vardır kahvaltida ekmek yemedimiste bende geç gelirim diye yemeğimi yedim çamaşır bulaşık kahvalti amca oturdum şimdi biraz soru çözüp camiye gidicen öptüm hepinizi
Allah hepimizden razı olsun tatlımAyyy saol ablacımramazan basi 71 ile basladim.cok sukur simdi 65 im.yavas ilerliyorum ama senin destegin olmasa coktan pes etmistim. Allah razi olsun.
Sabah kalkınca hemen kahvaltını yapSlm kzlar guzel ceksin gününüz kacamaksz insallahbugün yine kaynvalidede yedim kahvaltyi oglen yemegi vaktinde kahvaltı
Bizim grubumuzun kontenjanı doldu cnmMerhaba cnm hoş bulduk ben 23 yaşındayım 10 aylık evliyim çocuğum yok evlenince 47 kiloydum şimdi 52 oldum boyum 1.55 kısa olduğum için kilo sırıtıyor yoksa öyle çok kilom yok ama önünü alamazsam fena olacak gibi geliyor o yüzden vermek istiyorum kilolari özellikle göbeğim var cnm
Sorun değil cnmBizim grubumuzun kontenjanı doldu cnm
Kusura bakma
İstersen diyet gruplarında
Cuma zayıflama yarışmalarına katılabilirsin
Motivasonuna yardımcı olur
Çok sevindim cnmArkadaslar bugun gun sabah kahve icmeye arkadaslarin geldi. Kahve den once bi tartilalim dediler.sonra bana sende cik bakalım dediler
Veeeee bi de ciktim ne gorem 68.1 - 67.8 gosterdi cok se vindicte 67 leri gorunce:)
Benim bugun aksam yemegi yiyesimde gelmez.
Ben simdiden bozmustum.valla. motivé yi sizin sayenizde oldum .daha duzenli yemeye calisacam:)haklisinÇok sevindim cnm
Bu sana güzel bi motivasyon olsun
Menülerin sağlıklı olursa dahada güzel verirsin ve kalıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?