💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menunde cezaya vercek yer yok pek iyi yani hafif olmus

Bence hiç saygısızlık falan değil
Hatta ayrıcalık
Sonuçta herkesin midesi ayrı

Menun iyi ama meyveye cok yer verme derim kendimce.. 2 meyve birlesince kalori yuksek oluyor kuru meyvelerde olunca arada.. ama genel iyi menun cnm

Menunuz iyi efenim ama sabahki protein ve yag acisindan hem süt hem peynir ve yumurta enzimi zorlastirmazmi bi protein yaklasik 48 saatte sindirilirmis. Ama tabi sporda yapiosun kendini daha iyi bilirsin sadece solim dedm

Menunuz iyi efenim ama sabahki protein ve yag acisindan hem süt hem peynir ve yumurta enzimi zorlastirmazmi bi protein yaklasik 48 saatte sindirilirmis. Ama tabi sporda yapiosun kendini daha iyi bilirsin sadece solim dedm

Soyle tabıki canım ben yorumca dıkkat edıyorum yazıyorum aklıma kas kaybı olmasın dıye süt peynır yıyorum genelde kahvaltıda süt içmem dIkkat edıcem ama teşekkürler

Soyle tabıki canım ben yorumca dıkkat edıyorum yazıyorum aklıma kas kaybı olmasın dıye süt peynır yıyorum genelde kahvaltıda süt içmem dIkkat edıcem ama teşekkürler
Rica ederim canim. Protein agirlikli olunca enerji yerine yorgunluk oluyor vucudda.. sporda kacinci ayin bu arada merak ettm canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…