Menunde cezaya vercek yer yok pek iyi yani hafif olmusMenünmmm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1kk peynir
5 zeytin
Açık çay
İki dal dereotu
3 küçük incir
Ara
Yoğurt
Öğlen
1 kase çorba
Akşam (cezam neyse kabulüm ) 3 kaşık bulgur pilavı
Bol salata
2 lt su
4 bardak sodalı yeşil çay
2 bardak ayva kompostosu (şekersiz)
Spor
1 mil
60 yarım mekik
Bence hiç saygısızlık falan değilYok kiz moralim iyievden cikmama sebebim insanlari kiramam ya yakin oldularmi anliolarda bole çok samimi olmadığım olunca yememem saygisizlik gibi oluonus gibi hissediom o sebepten en iyisi gorusmemek yada gitmedenr baski yok die pazarlik yapmak
Sen hele biraz zayıflada o zaman gör
Kız bakmışın seni istemeye gelmişler
Menun iyi ama meyveye cok yer verme derim kendimce.. 2 meyve birlesince kalori yuksek oluyor kuru meyvelerde olunca arada.. ama genel iyi menun cnmkızlar menümü vereyim hemen
sabah
4 yk müsli
ara
2 kayısı
1 kupa yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
ara
yarım mandalina
akşam
1 kepçe çorba
4 yk kabak
salata
su 2 litre
spor 3 saat yürüdüm kızlar çarşıya yürüyerek gidiip geldim bir de işlerim vardı hallettim
uyuyana kadar bişey yemem bugünkü menü de böyle kızlar
Bende mercimek köftesini hem çok güzel yaparım hemde çok güzel yerim:) ohhhh götür köfteleriii hani bize :)) afiyet olsun yarasin derler ya yaramasin dicem. Kendini hep boyle tut insallah :)
Menunde cezaya vercek yer yok pek iyi yani hafif olmus
Ole orasi da ne bilim :-( zuhal abla ya bunlar esimin arkadaslarinin hanimlari benim yakin arkadaslarim diil ya zamanla alisiriz ya birbirimize diyelim lBence hiç saygısızlık falan değil
Hatta ayrıcalık
Sonuçta herkesin midesi ayrı
:)Aaaa muge sacmalama daha ay sonuna var bu birrrr ikincisi de cuma olsun bi gor canim ne alemdesin dimi guzelim moral bozmak yasakkkkkk tamamm
Meliha genel olarak iyi bulgur da cok sakincali degil tabi kararinda yersen
Her zaman yaparim size ben @ mefkurem kadar güzel yapamam ama... İnsallah tutarim:) ohhhh götür köfteleriii hani bize :)) afiyet olsun yarasin derler ya yaramasin dicem. Kendini hep boyle tut insallah :)
Ben Menümü verıyım :)
Sabah: 1 haşlama yumurta (baharatlı 1 tatlı kaşığı zaytınyagı )yarım kibrit kutusu peynır ,2 zeytın,10 dalmaydanoz,1 bardak yarım yaglı süt,1dilim çavdar ekmegi
Sade türk kahvesi
Karışık bitki çayı
Öglen 14:15. . 4 yemek kaşığı etli nohut susuz ,cacık (koyu kıvamlı)
Spor
20 mekık
20 yarım mekik
20 sguat
5 farklı bacak hareketi 20'şer tane
Agırlıkla 4 farklı kol hareketi 20 'şer tane
20 yanlar için hareket
5 dakika zumba
Adım :)1500
Bugün spor günü olmadığı için evde hafıf tuttum bacaklarım agrıyor çünkü :)
Akşam 17:00 2 kepçe ayran çorbası(bugdaylı)
1 ,5 kepçe etlı nohut (susuz)
Minik parça tavuk
Dimi evet :):)Az yedim az çok yemedim :)) bazen şaşıyorum ne yapsam diye :) bulgur kurtarıcı oluyo
Menunuz iyi efenim ama sabahki protein ve yag acisindan hem süt hem peynir ve yumurta enzimi zorlastirmazmi bi protein yaklasik 48 saatte sindirilirmis. Ama tabi sporda yapiosun kendini daha iyi bilirsin sadece solim dedm
Yok Kızzz köfte muhabbeti başlatmayınHer zaman yaparim size ben @ mefkurem kadar güzel yapamam ama... İnsallah tutarim
Hafta ne cabuk gecti yaa zuhal ablaa 1 gun kaldi:))Yok Kızzz köfte muhabbeti başlatmayın
Kimse yapmasında yemesinde
Günler haftalarıHafta ne cabuk gecti yaa zuhal ablaa 1 gun kaldi:))
Rica ederim canim. Protein agirlikli olunca enerji yerine yorgunluk oluyor vucudda.. sporda kacinci ayin bu arada merak ettm canmSoyle tabıki canım ben yorumca dıkkat edıyorum yazıyorum aklıma kas kaybı olmasın dıye süt peynır yıyorum genelde kahvaltıda süt içmem dIkkat edıcem ama teşekkürler
Bi bakmisim ben 10 kg vermisim :)) şaka bi yana allah ömrü ve zamani bize hayirli kilsin insallahGünler haftaları
Haftalar ayları kovalıyor
Bi bakmışız kaç ay geçmiş
Biz.,ya yerimizde saymışız
Yada kilolar vermişiz
Rica ederim canim. Protein agirlikli olunca enerji yerine yorgunluk oluyor vucudda.. sporda kacinci ayin bu arada merak ettm canm
Himm seninde benim kadarmis. Insallah saglikli vucuda ve kiloya kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?