Evet Var ablacm ama cok az atyorum ben bulgurla pirincEsracım sabah ve öğlen güzel
Ama diblede pirinç varsa mercimekle beraber olmasa iyi olur
Suyunuda birazdaha içmeye çalış
Ben yine gec kaldim menuye
Sabah : 1 fincan kahve ,1 kase yogurt, 1 avuc uzum
Oglen: 1 fincan kahve ,1 dometes, yarim salatalik,1 dilim kepekli ekmek,1 kase yogurt
Ara:1 fincan bitki cayi,1 kase yogurt 5 tane kuru hurma, 1 avuc uzum
Aksam : 1 kase mercimekli corbasi,
Sonra cay koydum yaninda ceviz,tarhana,sekerli leblebi (5 tane),uzum yedim ama cok degil
İyi geceler hanimlar ay yorgunum ya:-(
Su sinav i hayırlı bir şekilde atlatirsam gecicek en azindan degicek sabah 7 de kalkip ders calismam gerek sonra16-17 gunGeçmış olsun canım
Su sinav i hayırlı bir şekilde atlatirsam gecicek en azindan degicek sabah 7 de kalkip ders calismam gerek sonra16-17 gun
Güzelim senin bu üzüm merakın nerden geliyorBen yine gec kaldim menuye
Sabah : 1 fincan kahve ,1 kase yogurt, 1 avuc uzum
Oglen: 1 fincan kahve ,1 dometes, yarim salatalik,1 dilim kepekli ekmek,1 kase yogurt
Ara:1 fincan bitki cayi,1 kase yogurt 5 tane kuru hurma, 1 avuc uzum
Aksam : 1 kase mercimekli corbasi,
Sonra cay koydum yaninda ceviz,tarhana,sekerli leblebi (5 tane),uzum yedim ama cok degil
Kuru tarhanalar oluyorya gevrek gibi onlardan heraldeBu tarhana nedır arkadaş cevızın uzm yanında yenıyor
Bendende herkese iyi geceler
Şimdi ben giderim
Menü vermeyenler gelir
Ben işe gidiyom
Yarın görüşürüz fıstıklar
Sağol bitanemKolay gelsın
Sağol bitanem
Yarına güzel eksilerle uyan inşallah
Olucaktir ya bi yerde bi yanlislik vardir artik vucudunun sekillenmesi lazm devam ins olurrBende anlamadım ısın garıbı spora baslarken xl esortman almıstım sımdı yenı aldım aynı marka aynı model m daha once farklı hoca olçmustu belkıde tam aynı yerden olcmedı sertlıgı sıkılıgı yanı ben hıssedıyorum gercı benım hıç yumusak olmadı vucudum hatta gecen uzun zamandır gıyemedım bır pantalonu gıydım oldu bu ay bası anlıycaz :)
Tatli hastasi oldugum icin,Güzelim senin bu üzüm merakın nerden geliyor
Kuzum yesene güzelce sebzeni salatanı etini
Sen nerelisin canimBu tarhana nedır arkadaş cevızın uzm yanında yenıyor
Sekeri bénim tatli istegimi goturuyor Ve tok tutuyo.ve yogurt ile karistirinca hosuma gidiyo:)Güzelim senin bu üzüm merakın nerden geliyor
Kuzum yesene güzelce sebzeni salatanı etini
Tatli hastasi oldugum icin,
Sen nerelisin canim
Olucaktir ya bi yerde bi yanlislik vardir artik vucudunun sekillenmesi lazm devam ins olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?