- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Evet evet hala sonra fazlasını da yapıyorum. Minder hareketleri vs
Nıce mutlu yıllara :)Selam
menumu yazayim hemmen
sabah 1 dilin tam b.e . den kasAarli tost.tahinli denilen hamurisinin de yarisoni yedim.
oglen Kabak mucveri 6 7 tane .yagda kizarmis malesef .bi kase yoğurt.tek tesellim ac olarak kalkmiş olmam.
aksam 5.45 gibi 2 krpce pirinc çorbası
1 tabak bamya biraz yoğurt
Birazdan leslie yapmayi düşünüyorum.
Su icemiyorum ya gitmiyor.1 litre bile yoktur.1 kt daha icmeye çalışacağım.
Bugun bizim evlilik yıldönümümuz kizlar.6 sene oldu.sevdiimiz bi pasta var esim ondan alacak birazdan.azcik yesem?
Tahinli çörek kızarmış mücver var su az spor yokSelam
menumu yazayim hemmen
sabah 1 dilin tam b.e . den kasAarli tost.tahinli denilen hamurisinin de yarisoni yedim.
oglen Kabak mucveri 6 7 tane .yagda kizarmis malesef .bi kase yoğurt.tek tesellim ac olarak kalkmiş olmam.
aksam 5.45 gibi 2 krpce pirinc çorbası
1 tabak bamya biraz yoğurt
Birazdan leslie yapmayi düşünüyorum.
Su icemiyorum ya gitmiyor.1 litre bile yoktur.1 kt daha icmeye çalışacağım.
Bugun bizim evlilik yıldönümümuz kizlar.6 sene oldu.sevdiimiz bi pasta var esim ondan alacak birazdan.azcik yesem?
Agzindan yel alsinn bacim guzel dusun guzel olsun:)Ayyy ne bilim birgulum ben bu sinirle cok yasamam
Kizlar valla menuleriniz super... ben yazmaya utaniyorum ama yazicam kinayin ve elestirin beni
Benimde en buyuk zaafim ekmek ve pizza
İSTE MENUM
KAHVALTİ (hastanedeydim)
Sucuklu tost (yarim ekmek)
OGLE 2 mandalina
AKSAM yarim ekmek arasi izgara tavuk 2 sb ayran salata
Midem cok agriyor artik kuculmus de benim gozum doymadi goturdum ekmekleri
SU 2 lt
Bgn evde deildim menu karsti gene
Sabah
Iki ymrtadan omlet
Oglen-aksam
Uc kasik patates salatasi
Minik kiymali borek
Bes zyagli sarma
Kabak tatlisi
Yazarken bile yoruldum
Aksama film izlicez. Filmn yanina yogurt ya da sut brz da findik fistk ekleyeblrm.
Gecmis olsun canım.sinirli misindir sen oyle.aman dikkat kesin sirke Küpüne zarar.dikkat et kendine.Slm.millettt. az once dr ddan geldim beyin ve boyun mr cekildi beynim temiz sinuzite bagli burnum sis cikmis asiri sinirlilikten boynumda duzlesme cikti kad gevsetici ve agri kesici verdi. Bas donmesi hala devam ama sonucta ciiddi bisey yok cok sukur.
Muge igne olsaydin rahatlatirdi seni canim yaa cocuk uyuyunca yat uyu hemi.
Kelpi felli kahvaltı yapamasan da kuruyem8s ye h8c olmazsa metabolizma calissin hem dogru enerji almis olursun canim.cantanda bi poset tasi bence birkac kurukayisi findik ceviz ginbi...mrb bayanlar :) bi ctesiyi daha çalışarak geçirdik ... bugn yine kahvltı yapamadım öğle yemeğinde yeşil mercimek mantı vardı ekmeksz yedim 1.5 lt suyumu içtim kendmi az yiyiince daha iyi hissediyorum akşam yemeği napcağimı bilmyrm sanırım menemen corba olur menüsalata vs.. bugün bol harektliydm sankiii :)))
S3ni cok fena kinardim am yuzum yok bu kutsal isi arkadaslara bırakıyorumKizlar valla menuleriniz super... ben yazmaya utaniyorum ama yazicam kinayin ve elestirin beni
Benimde en buyuk zaafim ekmek ve pizza
İSTE MENUM
KAHVALTİ (hastanedeydim)
Sucuklu tost (yarim ekmek)
OGLE 2 mandalina
AKSAM yarim ekmek arasi izgara tavuk 2 sb ayran salata
Midem cok agriyor artik kuculmus de benim gozum doymadi goturdum ekmekleri
SU 2 lt
spor yapcam inşallahTahinli çörek kızarmış mücver var su az spor yok
Bgn evde deildim menu karsti gene
Sabah
Iki ymrtadan omlet
Oglen-aksam
Uc kasik patates salatasi
Minik kiymali borek
Bes zyagli sarma
Kabak tatlisi
Yazarken bile yoruldum
Aksama film izlicez. Filmn yanina yogurt ya da sut brz da findik fistk ekleyeblrm.
Hakkisin canm brz da ac hssediorm die ole dusnmustm de sutle gecstreyim en iisiFındık fıstık bulaşma enerjı verır de yakmadan yatıcaksın kıloya donusur sen en zaarsız olanını yap süt iç gece gece kalorı alma
Gel de beraber olsun sekerOhhh afiyet olsun birgulum.
Afiyet olsun canımSize foto atiym derken tasiriyodum sutukahveli sut seven el kaldrsiinnn:)
Size foto atiym derken tasiriyodum sutukahveli sut seven el kaldrsiinnn:)
Afiyet olsun tatlmSize foto atiym derken tasiriyodum sutukahveli sut seven el kaldrsiinnn:)
Mimoza 1974 abla cım siz en kilolu haliiniz kaçtı acaba siz 54 kilosunuz ama hala yoğun diyettesiniz vallahi imrandim tebrik ederim ..doğum gününüz kutlu olsun ve sevdiklerinizle bir ömür geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?