💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam
menumu yazayim hemmen
sabah 1 dilin tam b.e . den kasAarli tost.tahinli denilen hamurisinin de yarisoni yedim.
oglen Kabak mucveri 6 7 tane .yagda kizarmis malesef .bi kase yoğurt.tek tesellim ac olarak kalkmiş olmam.
aksam 5.45 gibi 2 krpce pirinc çorbası
1 tabak bamya biraz yoğurt

Birazdan leslie yapmayi düşünüyorum.
Su icemiyorum ya gitmiyor.1 litre bile yoktur.1 kt daha icmeye çalışacağım.

Bugun bizim evlilik yıldönümümuz kizlar.6 sene oldu.sevdiimiz bi pasta var esim ondan alacak birazdan.azcik yesem?

Nıce mutlu yıllara :)

Bugun zaten gitmiş pirinç mucver kaşar tahin maşallah düşünme yap spor bide baya az su içmişsin ben 3 zorluyorum en az 2 içmen lazım

Kizlar valla menuleriniz super... ben yazmaya utaniyorum ama yazicam kinayin ve elestirin beni

Benimde en buyuk zaafim ekmek ve pizza

İSTE MENUM

KAHVALTİ (hastanedeydim)
Sucuklu tost (yarim ekmek)

OGLE 2 mandalina

AKSAM yarim ekmek arasi izgara tavuk 2 sb ayran salata

Midem cok agriyor artik kuculmus de benim gozum doymadi goturdum ekmekleri

SU 2 lt

Tahinli çörek kızarmış mücver var su az spor yok

Bgn evde deildim menu karsti gene

Sabah
Iki ymrtadan omlet

Oglen-aksam
Uc kasik patates salatasi
Minik kiymali borek
Bes zyagli sarma
Kabak tatlisi

Yazarken bile yoruldum

Aksama film izlicez. Filmn yanina yogurt ya da sut brz da findik fistk ekleyeblrm.

Ekmek arası bişey yerken bari hamur kısmını aldır en azından sadece dışı kalır daha az ekmek yemiş olursun

Börek ama o da öğlen akşama erimiştir. Fındık fıstığı da abartma sakın :)

Gecmis olsun canım.sinirli misindir sen oyle.aman dikkat kesin sirke Küpüne zarar.dikkat et kendine.
Kelpi felli kahvaltı yapamasan da kuruyem8s ye h8c olmazsa metabolizma calissin hem dogru enerji almis olursun canim.cantanda bi poset tasi bence birkac kurukayisi findik ceviz ginbi...
[QE="benita_ask, post: 43676380, member: 369825"]Nıce mutlu yıllara :)

Bugun zaten gitmiş pirinç mucver kaşar tahin maşallah düşünme yap spor bide baya az su içmişsin ben 3 zorluyorum en az 2 içmen lazım[/QUOTE]
2 ye tamamlayacağim
S3ni cok fena kinardim am yuzum yok bu kutsal isi arkadaslara bırakıyorum
Tahinli çörek kızarmış mücver var su az spor yok
spor yapcam inşallah

Fındık fıstık bulaşma enerjı verır de yakmadan yatıcaksın kıloya donusur sen en zaarsız olanını yap süt iç gece gece kalorı alma

Slm kzlar menumu veriyim hemencecik

08:00
2dlm c.ekmegi
2dilim peynir
3 küçük yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
Siyah çay

11:00
Tek şekerli Türk Kahvesi

16:00
2kask fasulye
1kase yoğurt
Salata

19:00
Tek şekerli Türk Kahvesi

21:00
Azıcık fıstık b.leblebi cekirdek

2litre su

Mimoza 1974 abla cım siz en kilolu haliiniz kaçtı acaba siz 54 kilosunuz ama hala yoğun diyettesiniz vallahi imrandim tebrik ederim ..doğum gününüz kutlu olsun ve sevdiklerinizle bir ömür geçirmeniz dileğiyle

canim bu sene nisan ayinda kilo vermeye basladigimda 74.4 kiloydum benimde cok kilo alip verdigim oldu universitenin ikinci sinifinda 87 kiloydum elma diyeti yaptim bir sure ama sagliksiz bir diyet oldugu icin sagligimdan odun verdim iki senede 87 den 51 e dusmustum iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim canim ben simdi kilo korumaya calisiyorum ama bir kac aydir alistigim bir beslenme duzeni var cok fazlada yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…