Mugee gecms oldn cnm. Mide rahatszlign yoksa gun boyu ictgn suya karbonat ya da sirke koyup icmeyi denesene. Alkali su oluyo onlari katinca ve mikrop yasayamio o zmn. Vucdmzn buyuk bolumu su oldgndan bna mntikli gelio:) allah sifa versn cnm. Zencefili de rksik etme basucndan, sik sik ic ki cbk gecsn.Gunaydin hanimlar ben çok fena e grip oldun bir kac gündür belirtiler vardi ama bugün ve fenalardayim bogazim kulağım vs her yerim ağrıyor ya en zoruda bana yardım etcek kimsenin olmaması corbami kendim yapicam çocuğuma da kendim bakmak zorunda yim büyük ihtimal acile giderim bugün :-( hemebde arti cikmisim zaten :-( çok gelemezsem bilinki takat im yok sinav arigesi hic iyi olmadi hiç
Deniyim canim... Kendime zencefiilli tarcinli elmalı cay yaptim...Mugee gecms oldn cnm. Mide rahatszlign yoksa gun boyu ictgn suya karbonat ya da sirke koyup icmeyi denesene. Alkali su oluyo onlari katinca ve mikrop yasayamio o zmn. Vucdmzn buyuk bolumu su oldgndan bna mntikli gelio:) allah sifa versn cnm. Zencefili de rksik etme basucndan, sik sik ic ki cbk gecsn.
Herkese tesekkurleer insallah geçer
Gecmis olsun tatlim.acil sifalar insallah şafi ismiyle Rabbimin. Dikkat et kendine.bol c vitamini bogazini yumusatici seyler ic.Gunaydin hanimlar ben çok fena e grip oldun bir kac gündür belirtiler vardi ama bugün ve fenalardayim bogazim kulağım vs her yerim ağrıyor ya en zoruda bana yardım etcek kimsenin olmaması corbami kendim yapicam çocuğuma da kendim bakmak zorunda yim büyük ihtimal acile giderim bugün :-( hemebde arti cikmisim zaten :-( çok gelemezsem bilinki takat im yok sinav arigesi hic iyi olmadi hiç
Aminnn allah razi olsun herkestenGecmis olsun tatlim.acil sifalar insallah şafi ismiyle Rabbimin. Dikkat et kendine.bol c vitamini bogazini yumusatici seyler ic.
Çok geçmiş.olsunDeniyim canim... Kendime zencefiilli tarcinli elmalı cay yaptim...
Ama du dr da gittim sağ kulağım tikanmis komple bir damla verdi antibiyotik falanca verdi sokulmezse kbb ye gitmem gerekmiş temiz lenmesi gerekebilirmis :-( agri kesici iğne yaptiriyim dedi ben istemedim ama keske yaptirsaydim pismanim :-(
Ay kulak kotu bebegm gcms olsn tkrardanDeniyim canim... Kendime zencefiilli tarcinli elmalı cay yaptim...
Ama du dr da gittim sağ kulağım tikanmis komple bir damla verdi antibiyotik falanca verdi sokulmezse kbb ye gitmem gerekmiş temiz lenmesi gerekebilirmis :-( agri kesici iğne yaptiriyim dedi ben istemedim ama keske yaptirsaydim pismanim :-(
Oh tahliller tmzse gerisi teferruat. Neye dibirleniosyn sen? Rahat olsana:)Slm.millettt. az once dr ddan geldim beyin ve boyun mr cekildi beynim temiz sinuzite bagli burnum sis cikmis asiri sinirlilikten boynumda duzlesme cikti kad gevsetici ve agri kesici verdi. Bas donmesi hala devam ama sonucta ciiddi bisey yok cok sukur.
Muge igne olsaydin rahatlatirdi seni canim yaa cocuk uyuyunca yat uyu hemi.
Offf geçmiş olsunSlm.millettt. az once dr ddan geldim beyin ve boyun mr cekildi beynim temiz sinuzite bagli burnum sis cikmis asiri sinirlilikten boynumda duzlesme cikti kad gevsetici ve agri kesici verdi. Bas donmesi hala devam ama sonucta ciiddi bisey yok cok sukur.
Muge igne olsaydin rahatlatirdi seni canim yaa cocuk uyuyunca yat uyu hemi.
Bnde menumu yazayim unutmadannn
SABAH 9:00 da Müsli ( yulaf ezmesi kuru meyve tarcin cevizle hepsinden azar )
Arada sıkılmış ceyrek bardak
portakal suyu
11:00 de 2 bardak yesilcay
16:00 da ton balikli 1 2 parca cevizli bol salata ve 2 kasik biber dolmasi
2.5 lt su 3 olur belki
Spor yok dinlenme gunum..
Geç kalkınca öğün değişti :)
Öğlen
Ilık limonlu su
Yumurta salatası
1kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara
Yoğurt
Akşam
4 kaşık tavuk sote bol salata
İnce bir dilim pasta (kızım çok ısrar etti-cezama razıyım )
2 lt su
1 fincan yeşil çay
Spor 100 yarım mekik
Evet evet hala sonra fazlasını da yapıyorum. Minder hareketleri vsMenun iyi az yemişsin mekiği pastadan sonra çektıysen sorun yok yakmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?