💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence guzel esra ama dik fıstık saati biraz daha erken olsolsaymış keşke

sagol kuzum

canim cok gecmis olsun

cok sevindim canim bir sey olmadigina bas donmende insaAllah gecer

Allah altin yilinizi ve daha nice yillarida beraber kutlamayi nasip eder insaAllah

kahvalti metabolizmanin calismasi icin onemli canim gerci oglen ekmeksiz yemissin ama manti kalori acisindan pek masum bir yemek degil

menun gayet guzel canim portakal suyunu ceyrek bardakla sinirlaman iyi olmus bence

pastanin cezasini kendin vermissin zaten canim
menunun sporunun ve ictigin suyun ustune denilecek kelime yok canim

menun guzel olmus kalori miktarinida arttirman iyi canim zaten 1200 kaloriden az diyetler saglik acisindan tavsiye edilmiyor sporunda cok guzel
bugun cislar biraz fazla canim
canim aslinda yarim ekmek arasi yiyecekler 500-600kalori arasi cok asiri kalori almamissin ama saglikli olmamis hafta ici telafi edersin uzulme
cislari oglen yemissin canim pek sorun olmaz diye dusunuyorum aksami hafif tutman iyi olmus

menun guzel canim ama cerezleri erken vakitte yesen daha iyi olurdu

Evet portakali ben şurup niyetine iiciyorum .kucuk bsy cikiyor bi portakaldan zaten yetiyo o. Tatli amacyla degil yani :) kahve fincani kadar iciorum

Benita asya mstb haric menuler feci gibi digerlerinkini goremedm ama kizartmalar vs havada ucusmuss dikkat edelim salmayalim 1 kerelik bosveris bikac gunde atilmazz pazartesine bomba olalim insallah :)

Zaten gergınım bıde kılo gergınlıgı eklenmesın dıye dıkkat etmeye çalısıyorım 7 gün haftaiçi gibi yaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…