Bence guzel esra ama dik fıstık saati biraz daha erken olsolsaymış keşkeSlm kzlar menumu veriyim hemencecik
08:00
2dlm c.ekmegi
2dilim peynir
3 küçük yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
Siyah çay
11:00
Tek şekerli Türk Kahvesi
16:00
2kask fasulye
1kase yoğurt
Salata
19:00
Tek şekerli Türk Kahvesi
21:00
Azıcık fıstık b.leblebi cekirdek
2litre su
Yemegi erkn yedim yaa ondan ole olduBence guzel esra ama dik fıstık saati biraz daha erken olsolsaymış keşke
merhabaa.. bugun sınavlarımı bıtırdım geldımmm..
6 dersım var bu donem sadece ama baya bı agır..
Cok uykusuz kaldım kahvaltılarm hep sımıt pogaca tarzında oldu..
Neyse olan oldu dıyelım..
uzun zamandır tartılmadım durumumu hıc bılmıyorum.
Sahsen moral bozucu bıseyle karsılasmamak ıcın hafaya pazartesı yenıden baslıyoms gıbı devam edıcem kılo bıldırımıme..
Menulerımı yarından ıtıbaren yazmaya devam edıcem
mimoza1974 nıce nıce senelereee
cok guzel kılo vermıssnz genel oalrak herkesı ayrı ayrı tebrık edıyorum..
@asya_01 canım doktorun soyledıklerıne bende cok sevındım.. Insallah saglıklı bı sekılde bebısını kucagına alıcagın gunlerı de gorucez burda hep beraber..Sonrasında da dogum sonrası fazlalıklarını verıcez burda yıne
Bu arada haftaya cuma erkek arkadasım gelıyo.. Zayıfladıgmı farkedıcek kadar kılo vermedım ama yılbasına 70ın altında gırıcem ıns
bıkac hafta sonra da abımın sozu olucak aıle arasında.. Bakalım belkı o zamana kadar da 70ın altına ınebılrıımm
Hepınızı opuyorum kocaman.. Iyı geceler..
canim cok gecmis olsunGunaydin hanimlar ben çok fena e grip oldun bir kac gündür belirtiler vardi ama bugün ve fenalardayim bogazim kulağım vs her yerim ağrıyor ya en zoruda bana yardım etcek kimsenin olmaması corbami kendim yapicam çocuğuma da kendim bakmak zorunda yim büyük ihtimal acile giderim bugün :-( hemebde arti cikmisim zaten :-( çok gelemezsem bilinki takat im yok sinav arigesi hic iyi olmadi hiç
Slm.millettt. az once dr ddan geldim beyin ve boyun mr cekildi beynim temiz sinuzite bagli burnum sis cikmis asiri sinirlilikten boynumda duzlesme cikti kad gevsetici ve agri kesici verdi. Bas donmesi hala devam ama sonucta ciiddi bisey yok cok sukur.
Muge igne olsaydin rahatlatirdi seni canim yaa cocuk uyuyunca yat uyu hemi.
Alla korusun Allah gecinden versin canimAyyy ne bilim birgulum ben bu sinirle cok yasamam
Selam
menumu yazayim hemmen
sabah 1 dilin tam b.e . den kasAarli tost.tahinli denilen hamurisinin de yarisoni yedim.
oglen Kabak mucveri 6 7 tane .yagda kizarmis malesef .bi kase yoğurt.tek tesellim ac olarak kalkmiş olmam.
aksam 5.45 gibi 2 krpce pirinc çorbası
1 tabak bamya biraz yoğurt
Birazdan leslie yapmayi düşünüyorum.
Su icemiyorum ya gitmiyor.1 litre bile yoktur.1 kt daha icmeye çalışacağım.
Bugun bizim evlilik yıldönümümuz kizlar.6 sene oldu.sevdiimiz bi pasta var esim ondan alacak birazdan.azcik yesem?
kahvalti metabolizmanin calismasi icin onemli canim gerci oglen ekmeksiz yemissin ama manti kalori acisindan pek masum bir yemek degilmrb bayanlar :) bi ctesiyi daha çalışarak geçirdik ... bugn yine kahvltı yapamadım öğle yemeğinde yeşil mercimek mantı vardı ekmeksz yedim 1.5 lt suyumu içtim kendmi az yiyiince daha iyi hissediyorum akşam yemeği napcağimı bilmyrm sanırım menemen corba olur menüsalata vs.. bugün bol harektliydm sankiii :)))
menun gayet guzel canim portakal suyunu ceyrek bardakla sinirlaman iyi olmus benceBnde menumu yazayim unutmadannn
SABAH 9:00 da Müsli ( yulaf ezmesi kuru meyve tarcin cevizle hepsinden azar )
Arada sıkılmış ceyrek bardak
portakal suyu
11:00 de 2 bardak yesilcay
16:00 da ton balikli 1 2 parca cevizli bol salata ve 2 kasik biber dolmasi
2.5 lt su 3 olur belki
Spor yok dinlenme gunum..
Geç kalkınca öğün değişti :)
Öğlen
Ilık limonlu su
Yumurta salatası
1kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara
Yoğurt
Akşam
4 kaşık tavuk sote bol salata
İnce bir dilim pasta (kızım çok ısrar etti-cezama razıyım )
2 lt su
1 fincan yeşil çay
Spor 100 yarım mekik
menunun sporunun ve ictigin suyun ustune denilecek kelime yok canimSelam kızlar bende menumu verıyım geç kalktım aslında yataktan çıkamadım
ı
13:30 2 yumurtalı peynir,közbiber,1 dilim çavdarlı omlet,1 şekersiz çay
Spor
20 dk uzay
33 dk koşu bandı (3.06 km tempolu rampada)
20 dk bisiklet
200 iç bacak
200 dış bacak
4 farklı kol hareketi 40 'ar tane
Agırlıkla 4 farklı kol hareketi 30'ar tane
Yanlar için 30 adet
5 farklı bacak hareketi 30'ar tane
18:00 2 kepce sütlü brokoli çorbası,bir kase karnıbahar yemegi (2 mınık çiçek )2 yemek kaşıgı yogurt ,1 közbiber
1 dilim çavdar ekmegi
Aldığımdan çok fazla kalorı yaktıgım için biraz keyıflendım
Yemek sonrası sade türk kahvesi
Yatmadan önce karışık bitki çayı
Su 2,5 l
kızlar menümm
sabah
1 yumurtayla mantarlı omlet
peynir
domates
salatalık
ara
1 fincan sütlü kahve
1 kayısı
öğlen
4 veya 5 taneydi küçük balık
salata
ara
yeşilçay
1 armut
akşam
kabak
4 yk makarna
1 kase yoğurt
salata
su 2 lt
spor 1 saat çarşıya yürüyerek tempolu gidip geldim yürüyüş bandında da 30 dk tempolu yürüdümmm
akşam yeşilçay içerim büyük ihtimal bugün böyle kızlarr
bugun cislar biraz fazla canimSelam
menumu yazayim hemmen
sabah 1 dilin tam b.e . den kasAarli tost.tahinli denilen hamurisinin de yarisoni yedim.
oglen Kabak mucveri 6 7 tane .yagda kizarmis malesef .bi kase yoğurt.tek tesellim ac olarak kalkmiş olmam.
aksam 5.45 gibi 2 krpce pirinc çorbası
1 tabak bamya biraz yoğurt
Birazdan leslie yapmayi düşünüyorum.
Su icemiyorum ya gitmiyor.1 litre bile yoktur.1 kt daha icmeye çalışacağım.
Bugun bizim evlilik yıldönümümuz kizlar.6 sene oldu.sevdiimiz bi pasta var esim ondan alacak birazdan.azcik yesem?
canim aslinda yarim ekmek arasi yiyecekler 500-600kalori arasi cok asiri kalori almamissin ama saglikli olmamis hafta ici telafi edersin uzulmeKizlar valla menuleriniz super... ben yazmaya utaniyorum ama yazicam kinayin ve elestirin beni
Benimde en buyuk zaafim ekmek ve pizza
İSTE MENUM
KAHVALTİ (hastanedeydim)
Sucuklu tost (yarim ekmek)
OGLE 2 mandalina
AKSAM yarim ekmek arasi izgara tavuk 2 sb ayran salata
Midem cok agriyor artik kuculmus de benim gozum doymadi goturdum ekmekleri
SU 2 lt
cislari oglen yemissin canim pek sorun olmaz diye dusunuyorum aksami hafif tutman iyi olmusBgn evde deildim menu karsti gene
Sabah
Iki ymrtadan omlet
Oglen-aksam
Uc kasik patates salatasi
Minik kiymali borek
Bes zyagli sarma
Kabak tatlisi
Yazarken bile yoruldum
Aksama film izlicez. Filmn yanina yogurt ya da sut brz da findik fistk ekleyeblrm.
Slm kzlar menumu veriyim hemencecik
08:00
2dlm c.ekmegi
2dilim peynir
3 küçük yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
Siyah çay
11:00
Tek şekerli Türk Kahvesi
16:00
2kask fasulye
1kase yoğurt
Salata
19:00
Tek şekerli Türk Kahvesi
21:00
Azıcık fıstık b.leblebi cekirdek
2litre su
kahvalti metabolizmanin calismasi icin onemli canim gerci oglen ekmeksiz yemissin ama manti kalori acisindan pek masum bir yemek degil
menun gayet guzel canim portakal suyunu ceyrek bardakla sinirlaman iyi olmus bence
pastanin cezasini kendin vermissin zaten canim
menunun sporunun ve ictigin suyun ustune denilecek kelime yok canim
menun guzel olmus kalori miktarinida arttirman iyi canim zaten 1200 kaloriden az diyetler saglik acisindan tavsiye edilmiyor sporunda cok guzel
bugun cislar biraz fazla canim
canim aslinda yarim ekmek arasi yiyecekler 500-600kalori arasi cok asiri kalori almamissin ama saglikli olmamis hafta ici telafi edersin uzulme
cislari oglen yemissin canim pek sorun olmaz diye dusunuyorum aksami hafif tutman iyi olmus
menun guzel canim ama cerezleri erken vakitte yesen daha iyi olurdu
Evet portakali ben şurup niyetine iiciyorum .kucuk bsy cikiyor bi portakaldan zaten yetiyo o. Tatli amacyla degil yani :) kahve fincani kadar iciorum
Hayirli gecelerr ablacimiyi geceler
Benita asya mstb haric menuler feci gibi digerlerinkini goremedm ama kizartmalar vs havada ucusmuss dikkat edelim salmayalim 1 kerelik bosveris bikac gunde atilmazz pazartesine bomba olalim insallah :)
AmiiinAllah altin yilinizi ve daha nice yillarida beraber kutlamayi nasip eder insaAllah
10 simit miiben de menumu yazayim
sabah 10 simit
peynir ve domates
aksam 17:30
2 kepce yesil mercimek corbasi
1 tabak pirincli kabak yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?