3 gundur oglum ates ates yaniyo yapmadigim kalmadi ya
Hadi gozunaydin :) onlari atlatirsn insallah ablacimSelamlarrrrrr fıstıklar
Düğünün birini atlattık Kaldı bi kına bi düğün daha
dunyadamisafir
Özlemim çok geçmiş olsun cnm
Ben basliyim barim :)
Sabah kalkinca 1 fincan yesilcay/ 2 tatli kasigi damla bitter cikolata (
Kahvalti: 08:30 da 4 yaprak haslanmis z.yagli baharatli brokoli
yarim köz kirmizi biber / 3 adet ceviz
Domates salatalik
1 tane haslanmis yumurta
Zeytin / 1 fincan yesilcay
02:00 de Piyaz salata / activia / 1 tane salatalik turşusu
1 saat plates / step
2.5 lt su
Karnim cok tok daha da birsey yemem sanirim.. sadece pekmezimi 1 kasik yerim.( hergun aliyorum )
Slm arkadaslar.
Ozlem.canim g.olsun ddikkat et ates de yorar ki hem oglunu hem seni allahim.acil sifalar versin .
Kizlar bugun aboooo gun vardi neler yedimmmm hafta ici verdigimi hafta sonu aliyorum ne pisim.ben yaa
İSTE MENUM
KAHVALTİ 09.00 3 zeytin 2 tb.ekmegi 8-10 p.kizartmasi
OGLE 13.30 2 kase arabasi corbasi simit buyuklugunde hamurundan aldim.
Cay ile de yarim kete 1 dilim kek 1 kurabiye yedim.
(Bunlarin hepsini musafirlikte goturdum)
SAAT 16.00 T. kahvesi
SU 2 lt icmeye calisicam.
Menun iyi pogacada olsa goze batmiyor kucukmus sanirim.Ben de vereyim
Kalkınca yeşil çay
Kahvaltı
Omlet 4 zeytin 1 kk peynir 1 dilim tb ekmeği yeşillik
Ara
Yoğurt
Öğlen
3 yaprak sarması 1 küçük peynirli poğaça (kızımın beslenmesine yaptım)
Akşam
1 kase çorba
Daha yemem sanırım belki acıkırsam meyve yerim
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie 100 yarım mekik 50 squat yapıcam
Gecmis olsun canim zor ya benim kizim da yeni atlatti3 gundur oglum ates ates yaniyo yapmadigim kalmadi ya
EmelCim bende yedim ya bugun dune daha fenaydi :-( ya biraZ daha iyi gibiyim klasik grip bi sicak basio bir usuyom bir acikiom falan ole iste agrim var cok ama daha iyi gibiyim sabah uyandigimda yuzum cok sisti ya korktumMugem nasil oldun canim?
Kizlar menuleriniz cok guzel. Ben yemisim baya bayautandim valla.
Eme
EmelCim bende yedim ya bugun dune daha fenaydi :-( ya biraZ daha iyi gibiyim klasik grip bi sicak basio bir usuyom bir acikiom falan ole iste agrim var cok ama daha iyi gibiyim sabah uyandigimda yuzum cok sisti ya korktum
Menun guzel.. ama o patates kizartmalari cok yagli ya kizartirkene trans yag oluyor biliyorsun cısss onlar yemesen daha guzel olur canim ama genelde guzel menulerin zaten.. (haslamayi tercih edebilirsin)İyi akşamlr kızlar
11:30 3 tane suda beklemiş kayısı ve yarım bardak kadar suyu
12:00 1 haşlama yumurta,4,5 dal maydanoz,yarım kıbrıt k peynır,6,7adet patates kızartması,yarım mini salatalık 1 dilim çavdar
15:50 orman meyveli actıvıa
Yeşil çay
Sade türk kahvesi 1 parçanın yarısından daha az bitter
18:15 1 kase sütlü brokoli çorbası,1 mini çiçek karnıbahar yemegı,5 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pılavı,koyu kıvamlı 1 kase cacık
30 mekık
15 yarım mekık
5 farklı bacak hareketi 20'şer tane
20 sguat
Adım :3,257 adımcık
Su ,2,40 lt içildi
Dahada içerim
Menun guzel.. ama o patates kizartmalari cok yagli ya kizartirkene trans yag oluyor biliyorsun cısss onlar yemesen daha guzel olur canim ama genelde guzel menulerin zaten.. (haslamayi tercih edebilirsin)
Yok yok suanlik demiorum yani genel olarak tavada isitilmis o yaglar kucuk seyde bile baya oluyor translari eritmek kolay degil yapisiyolar diye dedm cnmZamanında hergun dev tabaklar yıyen bırı olarak baya az yedım hergun yumurta yemekten fenalık geldıyarın sporda verırım kendıme ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?