💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kete kurabiye kek kizaryma.. cısssss.. motiveni dusurmesin tavizlerin bu hafta toparlarsin insallah

Kete kurabiye kek kizaryma.. cısssss.. motiveni dusurmesin tavizlerin bu hafta toparlarsin insallah

Yok yok suanlik demiorum yani genel olarak tavada isitilmis o yaglar kucuk seyde bile baya oluyor translari eritmek kolay degil yapisiyolar diye dedm cnm

Haklısım zaten nadır yıyorum patates çok seviyorum adeta aşığım :) ama g.i yüksek diye uzak duruyorum adet donemınde benımde aklıma yemek düşüyor 2 aydır kendımı zor frenlıyorum bir an önce olsa bitsr rahatlasam

Menü bildirimi yapıyorum iki gün gelemedimama devam pes etmek yok
Sabah:08.00 de 2 dilim kızarmış ekmek
1 salata
1 domates
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin ve şekersiz çay ve az peynir
Ara :yapmadım gece hiç uyumadım 16.30 kadar uyudum
16.30 az ekmeğin arasına kaşar koyuo yedim
Aklam 19.30 1 tabak salata
Su:2 lt spor
1 saat eliptik şu an yapacağım sınavlarım bitti yarından itibaren daha katılımcı biri olacağım iyi akşamlar diliyorum herkese3

Adaş çok estetik duruyo yazin

selam kızlar genel olarak menulerınız guzel gorunuyo..

bende sabah bırazcık borek yedım cıs olarak.. dun cok erken kapatmıstm yemek faslını cok acıkmıstm sabahtan berı de basım agrıyo.. dayanamadm yedım

bıraz + cıkıcam sanırm yarın degılde haftaya pazartesı bıldırım yapıcam umarım o zamana kadar -' ye duserım.

Dun menü yazamadim
Bugunku menum
Sabah: 1 fincan kahve ,1 kase yogurt
Oglen: 1 dilim kepekli ekmek, 1 kase yogurt ,2 zeytin,2 dilim peynir
Ara: 1 fincan kahve, yarim avuc uzum ,iki dis tarhana, 1 tane gofretleri
Aksam: saat 6h :1 kase yogurt, 3 yemek kasigi pirasa yemegi,
Saat 7h: 3 bardak cay,5 tane ceviz, az uzum ,az yarim avuc leblebi 1 mandalin 7 tane yas üzüm
Yatmadan once de kayisi li form cayi icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…