Kete kurabiye kek kizaryma.. cısssss.. motiveni dusurmesin tavizlerin bu hafta toparlarsin insallahSlm arkadaslar.
Ozlem.canim g.olsun ddikkat et ates de yorar ki hem oglunu hem seni allahim.acil sifalar versin .
Kizlar bugun aboooo gun vardi neler yedimmmm hafta ici verdigimi hafta sonu aliyorum ne pisim.ben yaa
İSTE MENUM
KAHVALTİ 09.00 3 zeytin 2 tb.ekmegi 8-10 p.kizartmasi
OGLE 13.30 2 kase arabasi corbasi simit buyuklugunde hamurundan aldim.
Cay ile de yarim kete 1 dilim kek 1 kurabiye yedim.
(Bunlarin hepsini musafirlikte goturdum)
SAAT 16.00 T. kahvesi
SU 2 lt icmeye calisicam.
Kete kurabiye kek kizaryma.. cısssss.. motiveni dusurmesin tavizlerin bu hafta toparlarsin insallahSlm arkadaslar.
Ozlem.canim g.olsun ddikkat et ates de yorar ki hem oglunu hem seni allahim.acil sifalar versin .
Kizlar bugun aboooo gun vardi neler yedimmmm hafta ici verdigimi hafta sonu aliyorum ne pisim.ben yaa
İSTE MENUM
KAHVALTİ 09.00 3 zeytin 2 tb.ekmegi 8-10 p.kizartmasi
OGLE 13.30 2 kase arabasi corbasi simit buyuklugunde hamurundan aldim.
Cay ile de yarim kete 1 dilim kek 1 kurabiye yedim.
(Bunlarin hepsini musafirlikte goturdum)
SAAT 16.00 T. kahvesi
SU 2 lt icmeye calisicam.
Yok yok suanlik demiorum yani genel olarak tavada isitilmis o yaglar kucuk seyde bile baya oluyor translari eritmek kolay degil yapisiyolar diye dedm cnm
Sanada gecmis olsun cnm cocuk hasta oldumu evin nesesi keyfi kalmiyo cnmGecmis olsun canim zor ya benim kizim da yeni atlatti
Cnm bu aralar yogun ve sıkıntiliydik sinavlar basladi sinifim cok o yuzdenGecmis olsun ya soguk su sirke flan. Dusmedimi doktora gtrdunzmu. Seni buralarda goremedm bnde
Sagol ablam bitmedimi hala dugunlerSelamlarrrrrr fıstıklar
Düğünün birini atlattık Kaldı bi kına bi düğün daha
dunyadamisafir
Özlemim çok geçmiş olsun cnm
Adaş çok estetik duruyo yazinİyi akşamlr kızlar
11:30 3 tane suda beklemiş kayısı ve yarım bardak kadar suyu
12:00 1 haşlama yumurta,4,5 dal maydanoz,yarım kıbrıt k peynır,6,7adet patates kızartması,yarım mini salatalık 1 dilim çavdar
15:50 orman meyveli actıvıa
Yeşil çay
Sade türk kahvesi 1 parçanın yarısından daha az bitter
18:15 1 kase sütlü brokoli çorbası,1 mini çiçek karnıbahar yemegı,5 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pılavı,koyu kıvamlı 1 kase cacık
30 mekık
15 yarım mekık
5 farklı bacak hareketi 20'şer tane
20 sguat
Adım :3,257 adımcık
Su ,2,40 lt içildi
Dahada içerim
Adaş çok estetik duruyo yazin
Benim adım Meliha :)mstb cnm sagol adin neydi senin tanismadik
Ay sorma emelim ya hangi bi tarafa kosturcagimi sadirdim ya carsamba kaynanam ameliyat olcakkoyun gibi sirada bekliyoZ
Gidiyim bir yarin saglik ocaginaMuge ilac mi dokundu ki bi git kiz alerji tehlikeli olabilir canimsin.
Tamam.kizlar msj alindi yarin telafi edicem sozzzz.
Ay cnm gcms olsn ya3 gundur oglum ates ates yaniyo yapmadigim kalmadi ya
Kuzum dkkt et ne alerji yapablr ki. Ilactan olablr. Doktra danis yarinElim yuzum sisti benim ya griptenmidir hyoksa ilacmi dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?