EvetSanada gecmis olsun cnm cocuk hasta oldumu evin nesesi keyfi kalmiyo cnm
Hayir cnm patates harici cıss yok okadardan bisey olmaz bence moralini bozma tam yol ileri...ben diyet heyecanimi kaybettim burayi okusamda kendime hakim olamiyorum ozlemİyi akşamlr kızlar
11:30 3 tane suda beklemiş kayısı ve yarım bardak kadar suyu
12:00 1 haşlama yumurta,4,5 dal maydanoz,yarım kıbrıt k peynır,6,7adet patates kızartması,yarım mini salatalık 1 dilim çavdar
15:50 orman meyveli actıvıa
Yeşil çay
Sade türk kahvesi 1 parçanın yarısından daha az bitter
18:15 1 kase sütlü brokoli çorbası,1 mini çiçek karnıbahar yemegı,5 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pılavı,koyu kıvamlı 1 kase cacık
30 mekık
15 yarım mekık
5 farklı bacak hareketi 20'şer tane
20 sguat
Adım :3,257 adımcık
Su ,2,40 lt içildi
Dahada içerim
Sagol cnm memnun oldum ozlem bende biraz savsakladim burayi ama topliycam ins karabatak gibi bi gorunup bi kayboldugumu dusunenler vardir mutlakaBenim adım Meliha :)
Allah kolaylık versin
Hayir cnm patates harici cıss yok okadardan bisey olmaz bence moralini bozma tam yol ileri...ben diyet heyecanimi kaybettim burayi okusamda kendime hakim olamiyorum ozlem
Sen niye depresyondasin nolduki cnm4 gundur depresyondayım uyumak ıstıyorum hep bazen gozlerımı acamıyorum keyfım yok bıde reglı sıkıntısı kaygılı saçma haldeyım bırakmak degılde hevesım yok ama yınede dıkkat edıyorum emeklerım bosa gıtmesın dıye ama heves nasıl gerı gelır bılmıyorum
Sen niye depresyondasin nolduki cnm
Bende senin gibiyim allah baska keder vermesin cnmBir bilsem tam olarak bende bılmıyorum yorgun uyanıyorum dankı gihiç uyumamış gıbı bir agırlık zaten çok tüya goren biriyım bazen etkısınde kalıyorum bide reglı sıkıntıları eklenınce modum yerlerde kaygılı gergın strelı oluyorum yapı olarakta çabuk üzülrn çabuk sevınen bırıyım sporda bıle sıkılıyorum fenalık gelıyor
Bazen geriye donup bakinca uzuldugumuz seylerin be kadar sacma oldugunu dusunuruz hep.bende stresten galiba bu ay hala olmadim.3 gun gecti bakalim
canm is stresinden herhalde. Bn de gorumcem geldi geleli dikkat edemiyorum spor yapamiyorum sinir oluorm bibyandan ama dier taraftan hevesm de gelmio. Oof ofHayir cnm patates harici cıss yok okadardan bisey olmaz bence moralini bozma tam yol ileri...ben diyet heyecanimi kaybettim burayi okusamda kendime hakim olamiyorum ozlem
Ooh depresif depresif ne de guzl muzik dinlenir:)) ne zamandr keyfimce muzik bile dinleyemiyorumnarkadas bu nedir:) gunler nasil gecio hic anlamiorum bile. Yas 28 neredyse eyy gidi gencligim dicem :)
O donemleri sorma bende cozutuyorum nerdeyse 1 kg geri geliyo yani. Insalllah bu sefer tuttarim kendimi. Bnde patatesii cok seviyorum haslayincada hos oluyor alistiriyorum kendimi. Esime kizartsamda uzak duruyorum napimmHaklısım zaten nadır yıyorum patates çok seviyorum adeta aşığım :) ama g.i yüksek diye uzak duruyorumadet donemınde benımde aklıma yemek düşüyor 2 aydır kendımı zor frenlıyorum bir an önce olsa bitsr rahatlasam
Guzelmis menun :)Hanimlar eve anca gelebldm. Menum
Sabah
1 fincan kahveli sut
Iki yumrtali peynrli omlet
Yarm muz
Ara
Bi avuc kuru dut
Bi minil tuzlu kurabye
Aksam
Balik
Bol salata
Bi tatli kasgi helva
Film izlicz brzdan. Biraz sut ya da togurt iyi gider bnce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?