💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayir cnm patates harici cıss yok okadardan bisey olmaz bence moralini bozma tam yol ileri...ben diyet heyecanimi kaybettim burayi okusamda kendime hakim olamiyorum ozlem

Benim adım Meliha :)
Allah kolaylık versin
Sagol cnm memnun oldum ozlem bende biraz savsakladim burayi ama topliycam ins karabatak gibi bi gorunup bi kayboldugumu dusunenler vardir mutlaka ama hissediyorum donusum muhtesem olacak allahin izniyle

Birgulum tesekkur ederim rabbim tum cocuklara sifa versin bi iglesseydi oglum (amin)

Hayir cnm patates harici cıss yok okadardan bisey olmaz bence moralini bozma tam yol ileri...ben diyet heyecanimi kaybettim burayi okusamda kendime hakim olamiyorum ozlem

4 gundur depresyondayım uyumak ıstıyorum hep bazen gozlerımı acamıyorum keyfım yok bıde reglı sıkıntısı kaygılı saçma haldeyım bırakmak degılde hevesım yok ama yınede dıkkat edıyorum emeklerım bosa gıtmesın dıye ama heves nasıl gerı gelır bılmıyorum

Sen niye depresyondasin nolduki cnm

Sen niye depresyondasin nolduki cnm

Bir bilsem tam olarak bende bılmıyorum yorgun uyanıyorum dankı gihiç uyumamış gıbı bir agırlık zaten çok tüya goren biriyım bazen etkısınde kalıyorum bide reglı sıkıntıları eklenınce modum yerlerde kaygılı gergın strelı oluyorum yapı olarakta çabuk üzülrn çabuk sevınen bırıyım sporda bıle sıkılıyorum fenalık gelıyor

Bende senin gibiyim allah baska keder vermesin cnm

Bazen geriye donup bakinca uzuldugumuz seylerin be kadar sacma oldugunu dusunuruz hep.bende stresten galiba bu ay hala olmadim.3 gun gecti bakalim

Bılıyorum bıraz daha rahat olmak lazımm ama ben kafaya takanlardanım. :) benımde bugun olması lazım bu stresle gecıkır kesın bayan olmak zor çok Allah dermansız dertt vermesın bunada şukur

canm is stresinden herhalde. Bn de gorumcem geldi geleli dikkat edemiyorum spor yapamiyorum sinir oluorm bibyandan ama dier taraftan hevesm de gelmio. Oof of

Ooh depresif depresif ne de guzl muzik dinlenir:)) ne zamandr keyfimce muzik bile dinleyemiyorumnarkadas bu nedir:) gunler nasil gecio hic anlamiorum bile. Yas 28 neredyse eyy gidi gencligim dicem :)

Ooh depresif depresif ne de guzl muzik dinlenir:)) ne zamandr keyfimce muzik bile dinleyemiyorumnarkadas bu nedir:) gunler nasil gecio hic anlamiorum bile. Yas 28 neredyse eyy gidi gencligim dicem :)

Sen ey gıdı gençlıgım dıyosan bız ne yapalım :) valla guldurdun benı ben sporda bıle depresıf muzıkler dınlıyorum :)

O donemleri sorma bende cozutuyorum nerdeyse 1 kg geri geliyo yani. Insalllah bu sefer tuttarim kendimi. Bnde patatesii cok seviyorum haslayincada hos oluyor alistiriyorum kendimi. Esime kizartsamda uzak duruyorum napimm

Bu arada kilo bildiririm tahmin ettigim gibi..

75 kg dim
73 kg olduk sukur
Fark 2 kg
Hedef 71 ya da 71 bucuk insallah diger pazartesiye Rabbim cikarirsa..

Arkadaslar salmayin ya.. spor yapan arkadaslar her gun yapanlar 1 2 gun kendinize verin mutlaka haffifletin. Vucudu ve kaslari yormayin yeterli besinleri degistirerek alin.

Depresyona iyi gelen besinler var vucudu dinc tutan arada onlari yiyin..

Gerekli ve yeterli sekilde sporu ve yemekleri yiyelim insallah ideal kiloda ideal yasam tarziyla devam edelim.. destek olalim birbirimize.

Dunyada oyle kargasalar varki haberleri actiginizda.. evleri yurtlari zalimce imha edilip insanlari sokaklara sefillige iten zalimler perisan olsun. Zulumu yasayaninda zulumu goreninde imtihanida buyuk.. dua edelim birbirimize ve kardeslerimize insallah.. dunya yasancak bi dunya olmaktan cikti yinede sukurler olsun Rabbimin vardir bi bildigi.. Allah bize iman gucu ve kardesligi yasamayi nasip etsin.

Gunler aylari kovaliyor sabirli olursak hepsi gidiecek her kotulukte bitecek.. guzellikler gelicek sevgilerle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…