💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen ey gıdı gençlıgım dıyosan bız ne yapalım :) valla guldurdun benı ben sporda bıle depresıf muzıkler dınlıyorum :)
Walla kndme zmn ayirip da SADECE muzik dnlemeyeli cok oldu bacm. Bulasik yikarken falan arada aciyirum ama ay hadi smdi otrup muzik dinliym demiorm yillardir:) ki muzige asiktim ben:) cok da depresif takilma gene sn de sarkilar modunu cok etkilio insanin

Kizceler dun 81.4tum bgn 82.1 kabizlik yok. Yalnx su ictgm kdr wcye gitme ihtyci hssetmiorum. Bu da suyu tuttgnu dusnduruo bucudn tabi. Belki regl yaklasmistr. Bi duzene otrmadigi icn henuz kestiremiyorum tarhini.
En son 81.7ydi
Bgn 82.1
+400 malesef

Günaydın kızlar
Yıne binbir ruyadan uyandım hatta birinde kalorı sayıyordum Kabızlık ve reglı ufaktan olmaya başladım

Geçen cuma 67,800

Bugun 68,100

+ 300

Reglı donemı hıc takıp etmemıstım 2 kıloya kadar artış olabılıyormus bakalım yarın ne cıkıcak gercek kılo olmadıgı ıcım sıkıntı yok arkadaşlar benıö keyfım yok hevesım kalmadı ama bırakmadım bırakmamda +300 bıle umrumda degıl ben devam edıcem hatta ıkı katı dıkkat edıcem bıde bugun spor var ama bellıkı gıdemem sımdıdrn sancım başladı ilk 2 gun ıptal oluyorum yınede kaçamak yapmıycam söz verıyorum

Ufff o sancı benide öldürüyor ilk günler. Bırakmak yok tabiki bu kadar başardık, sonucu gormeden pesmi edecez?

Ufff o sancı benide öldürüyor ilk günler. Bırakmak yok tabiki bu kadar başardık, sonucu gormeden pesmi edecez?

Asla benım hep agır sancılı gecıyor saatım saatıme uymuyor ama bu hafta daha dıkkatlı olucam tuzu azaltcam suyu çogaltcam süt yogurt mutlaka olucak sadece bugun spor gıdemem cıddı sancım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…