Walla kndme zmn ayirip da SADECE muzik dnlemeyeli cok oldu bacm. Bulasik yikarken falan arada aciyirum ama ay hadi smdi otrup muzik dinliym demiorm yillardir:) ki muzige asiktim ben:) cok da depresif takilma gene sn de sarkilar modunu cok etkilio insaninSen ey gıdı gençlıgım dıyosan bız ne yapalım :) valla guldurdun benı ben sporda bıle depresıf muzıkler dınlıyorum :)
Ayy bende cok şükür oldum snndaUffff ben de yeni regl oldum gelirken hediye olarak + 200 getirmiş buna şükür.
İnşallah canımAyy bende cok şükür oldum snndagider o +merak etme cnm
Banada +300 hediye etti :)Uffff ben de yeni regl oldum gelirken hediye olarak + 200 getirmiş buna şükür.
Grami gramina ayri artilarimz.)Gunaydin hanimlar bende tahmin ettigim gibi artiyim ama bu kadar olcagini dusenmesiysim
Cuma:98.3
Bugun: 98.7
+400
Ne kadan da hediyesever bu regl:)) hediyeler havada ucusuyoo:) kapanin elinde kaliooBanada +300 hediye etti :)
Sanırım aklımızı çelip tatlı yedirdiği içinNe kadan da hedisever bu regl:)) hediyeler havada ucusuyoo:) kapanin elinde kalioo
Ufff o sancı benide öldürüyor ilk günler. Bırakmak yok tabiki bu kadar başardık, sonucu gormeden pesmi edecez?Günaydın kızlar
Yıne binbir ruyadan uyandım hatta birinde kalorı sayıyordumKabızlık ve reglı ufaktan olmaya başladım
Geçen cuma 67,800
Bugun 68,100
+ 300
Reglı donemı hıc takıp etmemıstım 2 kıloya kadar artış olabılıyormus bakalım yarın ne cıkıcak gercek kılo olmadıgı ıcım sıkıntı yok arkadaşlar benıö keyfım yok hevesım kalmadıama bırakmadım bırakmamda +300 bıle umrumda degıl ben devam edıcem hatta ıkı katı dıkkat edıcem bıde bugun spor var ama bellıkı gıdemem sımdıdrn sancım başladı ilk 2 gun ıptal oluyorum yınede kaçamak yapmıycam söz verıyorum
Ufff o sancı benide öldürüyor ilk günler. Bırakmak yok tabiki bu kadar başardık, sonucu gormeden pesmi edecez?
Tebrikler asya! Sonunda vücudunun inadı kırıldı.günayydınnnn kızlar
cuma 73
bugün72,5
fark0,5
yüzde 0,68 li bişey çıktıı
şeytanın bacağı kırıldı heralde 17 gün sonraa
evet yaaa 17 gündür gram verememiştimmTebrikler asya! Sonunda vücudunun inadı kırıldı.
İki günde -500 guzel bir moral oldu sana. Bu duraklama dönemleri delirtiyor insanı çünkü.evet yaaa 17 gündür gram verememiştimm100 gr da olsa yine sevinecektim yanii
hemde ne delirtme porsiyon artırdım aslında vucut kıtlığa girdi sanırımmİki günde -500 guzel bir moral oldu sana. Bu duraklama dönemleri delirtiyor insanı çünkü.
Anacım sabahları 1 dL ekmek yesen iyi olur aslında..hemde ne delirtme porsiyon artırdım aslında vucut kıtlığa girdi sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?