Seninde benmki gibi karismis.bende fazla kacirdim bugun aksami yapmasaydm iyiydi.. sennki duzensiz olmus az canm :)aksam bı ıkı catalda makarna aldım.. bıraz sacma bı menuydu
Dogru canm ama cok az denecek kadardi yani 2 kasik bisey canim cekti :))
Dogru. Ama olmasaydi dha iyi olurdu tabi.yarin kontrollu bi menuyle insallah. Ben spor ysptigm gun daha cok acikiyorum bugunde hoca yakti plateste her yerimizi yoruldum aciktm epeyO kadar azsa bıse olmaz tamamen kısınca ınsan sıkılıyor sacma sapan şeyler çekıyor canı abartmadan yıyebılıyosan super
Hadi gözün aydın fıstıkmerhabalar menulerınz genel olarak guzel gorunuyo.
Herkese ayrı ayrı yorum yapamıcam.. Inanılmaz yorgunum uyucam bırazdan..
cuma gunu erkek arkadasım gelıcek yarında alısverıs kuafor vaktı
menumu verıym bende bugun berbat bı gundu ama yazmak zorundayım..
sabah 9 gıbı bı tane ıkısı bır arada bı mınık kek
11 gıbı mıdem kotu oldu bı kutu kakaolu sut
1 gıbı yarım kasarlı tost bı fıncan ıkısı bır arada
aksam 5 gıbı bıraz patateslı etlı turlu bı tabak nohutlu degısık bı dolma cok az da balık(benım pek aram yok balıkla)
7 gıbı bı tane yesıl elma
suyum 2.5 lıtre gıbı
Spor yaparken evet insan daha çok açıkıyorDogru. Ama olmasaydi dha iyi olurdu tabi.yarin kontrollu bi menuyle insallah. Ben spor ysptigm gun daha cok acikiyorum bugunde hoca yakti plateste her yerimizi yoruldum aciktm epey
haklisin canim ben de elektronik sigaralara basliyorumAbla zatn sigara basli basina sigara sebebi naptin sen. Birakmasan da azaltmaya calis
Abla siddetle callanetics oneriyorum. Sikilasma icn birebir.
Kıtaba dalmısımbaya geç cevap verdım kusuraa bakma spor evde yapabılcegın hareketler var sguat netten bulabılırsın ben yavaş kılo verıyorum ama spor yaptıgım için şikayetım yok çok çok az kolarım tek tesrllım sıkılaşmam çok dıkkat etmeme ragmen yavaş verıyorum
estagfirullah canim s~ıkılasmak 5 kiloda 10 kilo vermis gibi farkettiriyormus tesekkur ederim canim bakacagim netten
Mefkurem 2 gecedır çok sık uyanıyorum sıcak basıyor sabaha karsı uykuya dalıyorum benım uyku düzenin hrp kotu erkende yatsam ufacık sese uyanırım hasta olunca daha hassas oldum ama sabah kalkıcam gece uyuyamasan bıle inş bu gece uyuyabılırım tamam bir daha zor verıyorum demem :) zaten artık takmıyorım kafama sıkılasmam ıyı benımde ıstedıgım kılo verırken sarkmadan vermek oda oluyor valla artık takmıyorum rahat kafam
Inşallah tekrar almazsınız cnm
Öğlen ve akşam güzel olmuş
Birgülüm kendini tutamıcağını biliyon kuzum yapma ozaman kurabiye
Onun dışında güzel
Ama hiç sebze salata türü bişey yok
Emelim bence sadece akşam güzel
Menü güzel asyam
Sabah kuruyemişerini ihmal etme
Meyvenide kalkınca yesen daha iyi olur
Sabahla ikindi arası baya uzun olmuş cnm Heralde Dışardaydın en azından 1 ayran içebilirsin ama menü güzel
Özlemim son günlerde yatma düzenin bozuldu bence o yüzdende yorgun hissediyorun
Bi gün uykusuz olsamda erken kalk akşam erken yatarsın
Öğlen salam dışında güzel ama onuda sık yemiyosun
Akşamda ekmek olmasa daha iyi olurdu
Çok geçmiş olsun Esracım
Sabah nutella dışında güzel Feyzam
Akşamda tek tost pek az olmuş keşke yanında ayran falan olsaydı
Minnacık demene güveniyorum çuko için
Güzelim ödem için belki maydonoz suyu yapsaydın belki daha hızlı faydası olur
Hem kek hem makarna olmamış bana göre
Füsüncum artık gerçekten kızıcam sana böyle vermeye devam edersen
Kuzum hep diyorum ama
Salata sebze türü pek olmuyor
Öğlen güzel cnm
Akşam baya geç olmuş hele kurabiye için
Özlemcim sana, yavaş veriyorum
Cümlesini yasaklıyorum 
çok teşekür ederim zuhal abla cım sayenizde inanın sizlerin de çok etkisi oldu eliptik i çok seviyorum sevdiğim hint filmi car karşısına geçiyorum nasıl zaman geçiyor anlamıyorum ☺Sana hurma yarıyormu cnm
Sanki bana incir yada kaysı daha iyi geliyor
Menü güzel görünüyor
Şu eliptiği uzun süreli yapanlara hayranım bana çok sıkıcı geliyor
Menüde gayet güzel cnm
Baya yol katettin
Komposto fazla değilse arada olabilir
Hatta şekersiz yapılsa daha iyi olur
Güzelim sabahları yoğurdun içine hep üzüm koymasanda bazen değiştirsenBende menumu yazam
Sabah:1 fincan kahve 1 kase yogurt, 1 avuc uzum
Oglen:2 dilim kepekli ekmek, 3 dilim beyaz peynir,4 zeytin,1 kasik cokelek,1 kase yogurt az domates salatalik
Ara: misafirim vardi 3 bardak cay ,az uzum,5 tane kadar ceviz,1 gofret ve 1 kurabiye
Aksam 1 tabak etli tava (patates yok) 1 bardak dogadan form cayi
:) tamam yarin degistirecem . Kurabiye yedigim icin ikisiniden birini tercih ettim.Güzelim sabahları yoğurdun içine hep üzüm koymasanda bazen değiştirsen
Mesela 1 tane meyve yada bikaç tane kurumeyvelerden koyabilirsin
Bikaç tanede kuru yemiş olursa sabah için güzel bir başlangıç olur
Öğle güzel
Ama ara fazla tabiki gofret ve kurabiye olmamış
Akşamada salata ilave edebilirdin
Cnm olmaz olr mu ama suyu yazmiorm gnlde. Ortalama iki ltre oluo bzn daha fazla tbiSu yok mu su
Abla gene icat cikardi dicrksin de kavurga yedim iki avucMenü güzel asyam
Sabah yumurta yemediğin zaman peyniri daha fazla yiyebilirsin
Bana kahvaltın çok az geldi
Bugün vücudu şaşırtcam demişin heralde Defnem
Tatlısız bi menü süper şekercim
Akşam bozma sakın
Menü bol yeşillikli çooook güzel cnm
tşk ederim p.tesi gidicemBen halsızlık ve kılo veremıyorum dıye dahılıyeye gıttım test yapıldı ınsulın dırencı cıktı bence sende gıt b12 baktır ekmek beyaz ekmekse bu son olsun bence çavdar yada tam tahıllıyı kararında ölçülü ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?