💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

O kadar azsa bıse olmaz tamamen kısınca ınsan sıkılıyor sacma sapan şeyler çekıyor canı abartmadan yıyebılıyosan super
Dogru. Ama olmasaydi dha iyi olurdu tabi.yarin kontrollu bi menuyle insallah. Ben spor ysptigm gun daha cok acikiyorum bugunde hoca yakti plateste her yerimizi yoruldum aciktm epey

Hadi gözün aydın fıstık
Yarın hazırlık var desene

Akşam kötü değil ama diğerleri yine yetersiz

estagfirullah canim s~ıkılasmak 5 kiloda 10 kilo vermis gibi farkettiriyormus tesekkur ederim canim bakacagim netten

ben her gece yatmadan once ihlamur iciyorum rahat uyutuyor canim

Haklisin canim bir diyetisyene gidip gunluk kalori ihtiyacima gore liste almam lazim

çok teşekür ederim zuhal abla cım sayenizde inanın sizlerin de çok etkisi oldu eliptik i çok seviyorum sevdiğim hint filmi car karşısına geçiyorum nasıl zaman geçiyor anlamıyorum ☺

Bende menumu yazam
Sabah:1 fincan kahve 1 kase yogurt, 1 avuc uzum
Oglen:2 dilim kepekli ekmek, 3 dilim beyaz peynir,4 zeytin,1 kasik cokelek,1 kase yogurt az domates salatalik
Ara: misafirim vardi 3 bardak cay ,az uzum,5 tane kadar ceviz,1 gofret ve 1 kurabiye
Aksam 1 tabak etli tava (patates yok) 1 bardak dogadan form cayi

Güzelim sabahları yoğurdun içine hep üzüm koymasanda bazen değiştirsen
Mesela 1 tane meyve yada bikaç tane kurumeyvelerden koyabilirsin
Bikaç tanede kuru yemiş olursa sabah için güzel bir başlangıç olur
Öğle güzel
Ama ara fazla tabiki gofret ve kurabiye olmamış
Akşamada salata ilave edebilirdin

:) tamam yarin degistirecem . Kurabiye yedigim icin ikisiniden birini tercih ettim.

Abla gene icat cikardi dicrksin de kavurga yedim iki avuc bugdayi kavuruyolar glba. Oyle bisey. Cayin yannnda atistrmalik yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…