Hava kapalı oğluşum uyudu. Aslında benim de uyuyasım var ama şimdi spor zamanı :)Huu Huuu ne yapıyonuz millet
Offf bende aynıyım varya ..Şu kışı hiç sevmiyorum yaaa
Evde bile ellerim buz gibi üstümde hep hırka
Avustralya'da 35 dereceymiş
Keşke orda yaşasaydık
Ben sıcak insanıyım
Soğukta hiç enerjim olmuyor
Keşke güzelim yaaaOfff bende aynıyım varya ..
Hadi gel Avustralyaya gidelm
Offf bende aynıyım varya ..
Hadi gel Avustr
Beni de götürün.zaten adamla atistik asabim hozuk.Offf bende aynıyım varya ..
Hadi gel Avustralyaya gidelmnere olsa gelcem
Keşke güzelim yaaa
Hadi siz en azından yazın güneş görüyorsunuz
Bizim burda doğru dürüst oda yok
Resmen kemiklerim donuya sanki
Şu kışı hiç sevmiyorum yaaa
Evde bile ellerim buz gibi üstümde hep hırka
Avustralya'da 35 dereceymiş
Keşke orda yaşasaydık
Ben sıcak insanıyım
Soğukta hiç enerjim olmuyor
Okula git gel bebeyle ilgilen yeneknyap derken henu oturamadim ve coook yorgunumHuu Huuu ne yapıyonuz millet
Gecms olsun cnm. Bnde de oksuruk ve kirgnlik var. hemencik gecer insallahgünaydınn kızlar yeni uyandım daha sanırım hasta oluyorum yataktan kalkamadım bi türlü başım ağrıyor omuzlarım ağrıyorrdünkü halimde ondanmış demekk
ne dinlenebildim ne bişey ablaa sobamı kurdum daha kurmamıştım yengemin birini çağardım yardım etsin diye tek kurulacak gibi değill öteki yengemde çocuklarını alıp gelmiş ayy o çocuklarrr evi mahfetti tekrar bide eve giriştim deli oldum ya çok saygısız insanlarr var ya evi alt üst ettiler hasta hasta kalkıp bide evi temizledim üstüne 2 saate eşim gelir bide yemek yapıcam dahaGünaydınnnn güzeller
Cananım sabahtan hadi keki anladımda
Akşam kerevizin yanında sucuk ne iş kızz
Birgül sana kocaman tebrikler dünü Tatlısız atlattın
Emel kolay gelsin cnm
Ne yaptırıyosunuz evde
Defnecim ilk Sayfa düzenlemesini zaten ben yapabiliyorum
Haftaya düğün var bende cumadan görümceme yardım etmem lazım
Listeyi hafta yapabilirsen çok sevinirim cnm
Asya geçmiş olsun cnm
Kuzum Bugün kendini hiç yorma sıcak çorba bitki çayı içip yat dinlen
ne dinlenebildim ne bişey ablaa sobamı kurdum daha kurmamıştım yengemin birini çağardım yardım etsin diye tek kurulacak gibi değill öteki yengemde çocuklarını alıp gelmiş ayy o çocuklarrr evi mahfetti tekrar bide eve giriştim deli oldum ya çok saygısız insanlarr var ya evi alt üst ettiler hasta hasta kalkıp bide evi temizledim üstüne 2 saate eşim gelir bide yemek yapıcam daha
gülüm çocuk bu benim zaten çocuğa zaafım var yani ben yengeme kızıyorum bu konuda çocuk hise buluyor elini koltuğa sürüyor eve dağıtıyor çocuk dediğim 9 yaşına oğlum dur demiyorr hasta hasta bide eve geçtim spor da kaldı zaten dünde yapamadımm offf yürreğim sıkılıyorrİnsanı mısafırden sogutuyolar valla bızımde gecen wc kapı boyasını soymus mısafır canı sıkılmısta sınır oldum valla
gülüm çocuk bu benim zaten çocuğa zaafım var yani ben yengeme kızıyorum bu konuda çocuk hise buluyor elini koltuğa sürüyor eve dağıtıyor çocuk dediğim 9 yaşına oğlum dur demiyorr hasta hasta bide eve geçtim spor da kaldı zaten dünde yapamadımm offf yürreğim sıkılıyorr
Canım ya, ne saygısız ne merhametsizlermis.ne dinlenebildim ne bişey ablaa sobamı kurdum daha kurmamıştım yengemin birini çağardım yardım etsin diye tek kurulacak gibi değill öteki yengemde çocuklarını alıp gelmiş ayy o çocuklarrr evi mahfetti tekrar bide eve giriştim deli oldum ya çok saygısız insanlarr var ya evi alt üst ettiler hasta hasta kalkıp bide evi temizledim üstüne 2 saate eşim gelir bide yemek yapıcam daha
İnsanı mısafırden sogutuyolar valla bızımde gecen wc kapı boyasını soymus mısafır canı sıkılmısta sınır oldum valla
Canım hasta hasta yorulmussun zaten dinlen biraz.gülüm çocuk bu benim zaten çocuğa zaafım var yani ben yengeme kızıyorum bu konuda çocuk hise buluyor elini koltuğa sürüyor eve dağıtıyor çocuk dediğim 9 yaşına oğlum dur demiyorr hasta hasta bide eve geçtim spor da kaldı zaten dünde yapamadımm offf yürreğim sıkılıyorr
Sen işe başladınmı kuzumOkula git gel bebeyle ilgilen yeneknyap derken henu oturamadim ve coook yorgunumsen neler yapionn
abla çocuk adı üstünde kadın kendisi rahat laf diye ölmüşş bütün evi kaldırıp geri indirdim bu halimle eşimde akşama kızrtma yap dedi ben ne yicem şimdi bide o varrCanım ya, ne saygısız ne merhametsizlermis.
canı sıkılmış ha allah allah..
Canım hasta hasta yorulmussun zaten dinlen biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?