💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ne dinlenebildim ne bişey ablaa sobamı kurdum daha kurmamıştım yengemin birini çağardım yardım etsin diye tek kurulacak gibi değill öteki yengemde çocuklarını alıp gelmiş ayy o çocuklarrr evi mahfetti tekrar bide eve giriştim deli oldum ya çok saygısız insanlarr var ya evi alt üst ettiler hasta hasta kalkıp bide evi temizledim üstüne 2 saate eşim gelir bide yemek yapıcam daha

İnsanı mısafırden sogutuyolar valla bızımde gecen wc kapı boyasını soymus mısafır canı sıkılmısta sınır oldum valla

İnsanı mısafırden sogutuyolar valla bızımde gecen wc kapı boyasını soymus mısafır canı sıkılmısta sınır oldum valla
gülüm çocuk bu benim zaten çocuğa zaafım var yani ben yengeme kızıyorum bu konuda çocuk hise buluyor elini koltuğa sürüyor eve dağıtıyor çocuk dediğim 9 yaşına oğlum dur demiyorr hasta hasta bide eve geçtim spor da kaldı zaten dünde yapamadımm offf yürreğim sıkılıyorr

Haklısım benım dedgın kızda 13 yaşında bazı ınsanlar rahat ne dersen de anlamıyolar sen zaten halsızsın evle ugrasıyorsun bugun dınlen yarın yaparsın spor bende bu hafta gıdemedım bugundr tadılat var slonda cumartesı erkenden kalkıp gıtmem lazım sıkı bır antreman benı beklıyor şimdı çıkıp uzun tempolu yurucem evdede yapıcam hareketlerı

Canım ya, ne saygısız ne merhametsizlermis.
canı sıkılmış ha allah allah..
Canım hasta hasta yorulmussun zaten dinlen biraz.

Okula git gel bebeyle ilgilen yeneknyap derken henu oturamadim ve coook yorgunum sen neler yapionn
Sen işe başladınmı kuzum

Bende birazdan bişeyler almaya gidecem
Bugünde inşallah azda olsa spor yapıcam

Canım ya, ne saygısız ne merhametsizlermis.

canı sıkılmış ha allah allah..

Canım hasta hasta yorulmussun zaten dinlen biraz.
abla çocuk adı üstünde kadın kendisi rahat laf diye ölmüşş bütün evi kaldırıp geri indirdim bu halimle eşimde akşama kızrtma yap dedi ben ne yicem şimdi bide o varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…