Keşke sobayı eşin evdeyken beraber kursaydınız bu kadın işi değilkine dinlenebildim ne bişey ablaa sobamı kurdum daha kurmamıştım yengemin birini çağardım yardım etsin diye tek kurulacak gibi değill öteki yengemde çocuklarını alıp gelmiş ayy o çocuklarrr evi mahfetti tekrar bide eve giriştim deli oldum ya çok saygısız insanlarr var ya evi alt üst ettiler hasta hasta kalkıp bide evi temizledim üstüne 2 saate eşim gelir bide yemek yapıcam daha
eşim hiç anlamıyor geçen sene kurmaya çalıştık sobayı üstümüze devirdiiKeşke sobayı eşin evdeyken beraber kursaydınız bu kadın işi değilki
Kız hasta hasta daha spor yapamadım diyonabla çocuk adı üstünde kadın kendisi rahat laf diye ölmüşş bütün evi kaldırıp geri indirdim bu halimle eşimde akşama kızrtma yap dedi ben ne yicem şimdi bide o varr
Neyse buda sana ders olmuşeşim hiç anlamıyor geçen sene kurmaya çalıştık sobayı üstümüze devirdiibende dilim yandı diye onları çağardım yağmurdan kaçarken doluya tutuldumm yanii
Ne tuhaf insanlar var yaa
bildiğin tavada yağdaki kızartmaddan istedi hiç yapmıyorum ya canı çekmiş ben diyetteyim diye ona da sağlıksız şeyler yedirmiyorum patates patlıcan biber kızartması istediiiiKız hasta hasta daha spor yapamadım diyon
Zaten hastayken yapılmaz vücut iyice zayıf düşer
Ne kızartacaksan fırında közleme gibi yapsan
Üstünede domatesli sos
Buzlukta et tavuk türü bişeylerin yokmubildiğin tavada yağdaki kızartmaddan istedi hiç yapmıyorum ya canı çekmiş ben diyetteyim diye ona da sağlıksız şeyler yedirmiyorum patates patlıcan biber kızartması istediiiiben ne yicem bilmiyorum dolapta sebzede yok pek cumartesi pazara gidicemm dolap tam takır oldu
patlıcanda var kabakta var 1 er tane yapabilirim bak iyi akıl verdin ablaBuzlukta et tavuk türü bişeylerin yokmu
Yada patlıcanın birini kendine ayır dilimleyip tost makinesinde basıver, yoğurtla
Hah hah hah! Çok yasa kız sen!
Valla o yanlış bizde çocuk buyutuyoruz. Çok şükür 2-3 yaşlarındayken bile öyle şeyler yapmadılar.abla çocuk adı üstünde kadın kendisi rahat laf diye ölmüşş bütün evi kaldırıp geri indirdim bu halimle eşimde akşama kızrtma yap dedi ben ne yicem şimdi bide o varr
Valla o yanlış bizde çocuk buyutuyoruz. Çok şükür 2-3 yaşlarındayken bile öyle şeyler yapmadılar.
Ne diyim haklisin.hiçbişey diyemiyorum abimm var aaaradaa ablaa
Valla o yanlış bizde çocuk buyutuyoruz. Çok şükür 2-3 yaşlarındayken bile öyle şeyler yapmadılar.
Gayet güzel bir menü olmuş :)Menunu yazayım artık
10.00
3dl kız ekmek\1 çay kaşığı reçel \1 çay kaşığı tereyağı \1 yumurta \1 KK peynir
14.00
Ton balıklı salata
19.00
1 kase yogurt
Su 2 oldu
Spor 40 dk yuruyus
Senin menude çok iyi, zaten ciss görmeyince yorumlamiyorum artık.Gayet güzel bir menü olmuş :)
İyi aksamlar herkese bende menumu veriyim aksami da yedgime gore
Sabah
Saat 07 00
1 haslanmis yumurta
1 domates 1 salatalik
Ogle
Saat 12 30
Kizimin kreste kahvalti vardi
iki kucuk puaca ev yapimi en masumu buydu herkesin icinde yememezlik yapmadim tamamen iyi niyetimden yani (tamam tamam biliyorum olmadi ama aksam telafi ettim)
Aksam
1 kase yogurt biraz once yedim
Su 2 bucuk litre oldu
Spor
Leslie 3 mil
1 saat bisiklet
Aslinda yemiycektim ama yanimdaki bayan butun butun yuttu masallah bende dayanamadim iki ufak yedimSenin menude çok iyi, zaten ciss görmeyince yorumlamiyorum artık.
kız canım çekti desene!
Afiyet olsun, yaramasin. :)Aslinda yemiycektim ama yanimdaki bayan butun butun yuttu masallah bende dayanamadim iki ufak yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?