Sadece bu gunluk az yemek istedim
Tesk canim tavsiyen icin :)Ama hiç dencek kadar az yemıssın halsız duşup yorulma dıye dedım bır çorba falan ekle
Evet bu gunluk az yiyim dedim.Sen hiç yemek yememişinki tatlım
Yetstiremiorm abla ya okula gec kaliorm hep:)Sabahta sütünü içsen iyi olur cnm
Dikkat et de tansiyonun kan şekerin falan düşmesin. Bence çok da sağlıklı olmamış. En azından sabah kahvaltın sıkı olsaydı da gerisi neyse derdim ama hadi bu günlük böyle olsun. Allah korusun vücudun dengesi bozulur. Kendine iyi bak.Bugunku menum
Sabah: 1 mandalin à
Oglen: 3 bardak cay,1 kase yogurt, 5 dilim peynir,domates,salatalik
Ara: 1 fincan kahve 3 tane kuru hurma,yarim avuc leblebi
Aksam: 1 kase yogurt,1 bardak bitki cayi
Baska yememeye calisacam
Kız tembel 1 bar süt içmeyimi yetiştiremiyonYetstiremiorm abla ya okula gec kaliorm hep:)
Kadınların sağlıktan önce kıyafet problemi daha öncelikli geliyorBende hedefıme odaklandım ve ıstedıgımı gıymek ıstıyorum evde denerım olmadı degısırım demek yerıne orda denemek ne bılıyım bunun buyuk bedenı varmı demek ıstemıyorum ındırımde hep küçük bedenler oluyor
Kadınların sağlıktan önce kıyafet problemi daha öncelikli geliyor
Kendimize olan şeyleri değilde hoşumuza giden şeyleri giyebilmek gerçekten mutluluk verici
Emine aklıma geldi
Senin perdeler ne oldu cnm
Sen bu işi bitircen güzelim bundan eminimÇok sıkıldım çunku eskıden ıstedıgımı alırdım alısverıs yapmak keyıflıydı sımdı ezıyet bazen m beden alıp dılaba koyuyodum sımdı olmaya başlıyor nasıl mutlu oluyorum bizde para verıyoruz ama bız hangısını alıyıö yerıne bana hangısı olur dıyoruz buda sıkıyor benı sımdı dıyorım eskıden kendıme garezım neymıs hadı yıyosun nıye abartıyosun kararında ye sımdı dıyet degıl yaptıgımız o yUzden çok sıkılmıyorum bazrn canıma tak edıyor ama arada ısyan etmem normaldımı dun acıktım yemek yıcegıne kıtap oku su ıc dedım ve yaptım :)
Biraz kendini anlatsana cnmoyle duruyo guneslikleri ve tulleri kullaniyorum.burda turk perdecisi biraz uzak.
Sen bu işi bitircen güzelim bundan eminim
Zaten şu anda bile iyisin bana göre
Bana göre hep yarın başlıcaz durumu var ya
Onun için Son defa diyip tıka basa yiyoduk
Tabi o yarınlar gelmiyordu
Bi hedefe ulaşsak aynı hataları yapacağımızı sanmıyorum
Biraz gec oldu ama turk cok.var nisanli olarak geldim. 9 yil oldu .yurtdisindayim.sonra ailemide getirdim. Gecinip gidiyoruz iste.Biraz kendini anlatsana cnm
Sizin oralar nasıl türkler varmı
Sen ordamı doğma büyümesin
Ailen ordamı Vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?