💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla cım ben kısaca yine menümü bildiriyim 7 saat aynı hocadan ders dinleyince saat 18.00 da uyuya kalmışın 11 kadar benim eşim de kapıya basmış 23.00 de yani zile onuda açmamışım 10 dk adam baya fırça attı☺neyse ablamcım yinede ben menümü yazayım
Abla cım sabah fiks menü her zaman ki gibi☺
Ara:yok
Öğle:1 ayran ve 1 portakal okuldaydım artık asla dürüm ekmek arası yemiyorum 2 haftadır bıraktım
Ara:yok
17.30 da eve geldim bir tabak dolu pırasa yemeğim vardı onu yedim yanına salatalık
2 tane
Tatlı krizine girince 2 kaşık müsli yoğurt ve bir çay kaşığı bal karıştırıp yedim
Su:1.5 ltt oldu
Spor :90 dk tempolu yürüyüş

Hayirli cumalar arkadaslarr.. ben dün yazamadm menu ya programlarim vardii baya uyudum aksamda yprgunluktan.
Kilo bildirimimi yapayim bugunde islerim var yazamam belkii.. menumu yazarim aksama..

75 idim en son 73 e dustugumleyim her hafta ayni hiz olmuyomus maalesef:) olsun saglikli olsunda.pazartesiye fark olucaktir ins emnim. Gorusmek uzere..

Gecende levista kotlar 50 liraydi sma sadece 25-26-27 bedenler icin:) o zmn ger trlu zayflmk gerek:)

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

Hakikaten yaa, sanki bi daha yemek görmeyecek, yemeyecek gibi..
Az çatlak degilmişiz ha!
Ya ben musli hiç denemedim, tadı guzelmi?
Gunaydin hanimlar haftanin ilk bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 98.3
Bugun 98.0
Fark -300 gr
Bu 300 gr in benim icin anlami buyuk gercekten
Kiz senin menüler çok iyiydi kabizlikmi var yoksa?
Gecende levista kotlar 50 liraydi sma sadece 25-26-27 bedenler icin:) o zmn ger trlu zayflmk gerek:)
27 dediğin 36 beden olmuyomu? Bu kotların bedenleri beni öldürecek arkadaş!
Slmmm +lar kralicesi geldi...

Gecen cuma 78.2
Bugun 78.9
Fark +700

Tatlım biraz daha dikkat ve sabırla bu hafta gulersin umarım.

Yaa ben bu hafta hastalandim antibiotik alerji yapti sistim falan ya ptesi + 400 dum aslinda ptesiden bugune 700 gitmis oldu

Tartıldım..

Bence ben bıldırım ıcın pazartesını beklemelıyım..

Neyse gıdıym de sımdı sevgılıskoma kurabıyeler fılan hazırlıyım.. Sonrada kuafore gıderm fon ıcın.
Hepınızı optum kılo veren cıtırlarımızı kocaman kocaman tebrık edıyorumm

Canan sen ne yaptın güzelim barıştınızmı kocişle
Yeni gordum ablacım kusura bakma.
Cok inatci anlamıyor ya beni.cok yoruluyorum bazen.empati yap diyorum o da benden istiyor . sinir etyi beni.birakip git diyo seytan.
amaan of.bi kasik su bulsam bogucam.

Yaa ben bu hafta hastalandim antibiotik alerji yapti sistim falan ya ptesi + 400 dum aslinda ptesiden bugune 700 gitmis oldu
Biliyorum tatlım o yüzden dedim ya ..
Teşekkür ederiiim.
Yaaa çok kötüsün..

Yeni gordum ablacım kusura bakma.
Cok inatci anlamıyor ya beni.cok yoruluyorum bazen.empati yap diyorum o da benden istiyor . sinir etyi beni.birakip git diyo seytan.
amaan of.bi kasik su bulsam bogucam.
Aman tatlım sakin ol..
Empati kuran koca bulanları bizde kıskanıyoruz inan..
Biraz kulak ardı et biraz tavır yap iki üç güne düzelir zatenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…