Abla o bi iki dakika var ya hayati derecede onmli gec klmis bri icnKız tembel 1 bar süt içmeyimi yetiştiremiyon
Gecende levista kotlar 50 liraydi sma sadece 25-26-27 bedenler icin:) o zmn ger trlu zayflmk gerek:)Bende hedefıme odaklandım ve ıstedıgımı gıymek ıstıyorum evde denerım olmadı degısırım demek yerıne orda denemek ne bılıyım bunun buyuk bedenı varmı demek ıstemıyorum ındırımde hep küçük bedenler oluyor
Gecende levista kotlar 50 liraydi sma sadece 25-26-27 bedenler icin:) o zmn ger trlu zayflmk gerek:)
Hakikaten yaa, sanki bi daha yemek görmeyecek, yemeyecek gibi..Sen bu işi bitircen güzelim bundan eminim
Zaten şu anda bile iyisin bana göre
Bana göre hep yarın başlıcaz durumu var ya
Onun için Son defa diyip tıka basa yiyoduk
Tabi o yarınlar gelmiyordu
Bi hedefe ulaşsak aynı hataları yapacağımızı sanmıyorum
Ya ben musli hiç denemedim, tadı guzelmi?Zuhal abla cım ben kısaca yine menümü bildiriyim 7 saat aynı hocadan ders dinleyince saat 18.00 da uyuya kalmışın 11 kadar benim eşim de kapıya basmış 23.00 de yani zile onuda açmamışım 10 dk adam baya fırça attı☺neyse ablamcım yinede ben menümü yazayım
Abla cım sabah fiks menü her zaman ki gibi☺
Ara:yok
Öğle:1 ayran ve 1 portakal okuldaydım artık asla dürüm ekmek arası yemiyorum 2 haftadır bıraktım
Ara:yok
17.30 da eve geldim bir tabak dolu pırasa yemeğim vardı onu yedim yanına salatalık
2 tane
Tatlı krizine girince 2 kaşık müsli yoğurt ve bir çay kaşığı bal karıştırıp yedim
Su:1.5 ltt oldu
Spor :90 dk tempolu yürüyüş
Kiz senin menüler çok iyiydi kabizlikmi var yoksa?Gunaydin hanimlar haftanin ilk bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 98.3
Bugun 98.0
Fark -300 gr
Bu 300 gr in benim icin anlami buyuk gercekten
27 dediğin 36 beden olmuyomu? Bu kotların bedenleri beni öldürecek arkadaş!Gecende levista kotlar 50 liraydi sma sadece 25-26-27 bedenler icin:) o zmn ger trlu zayflmk gerek:)
Tatlım biraz daha dikkat ve sabırla bu hafta gulersin umarım.Slmmm +lar kralicesi geldi...
Gecen cuma 78.2
Bugun 78.9
Fark +700
Tartiiiil....Oglen erkek arkadasmla bulusucam ve ben meraktan burdayımm..
Pazartesı yapıcam bıldırımımı ama cok merak edıyorum acaba tartılsam mııı
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Hakikaten yaa, sanki bi daha yemek görmeyecek, yemeyecek gibi..
Az çatlak degilmişiz ha!
Ya ben musli hiç denemedim, tadı guzelmi?
Kiz senin menüler çok iyiydi kabizlikmi var yoksa?
27 dediğin 36 beden olmuyomu? Bu kotların bedenleri beni öldürecek arkadaş!
Tatlım biraz daha dikkat ve sabırla bu hafta gulersin umarım.
Geçen cuma:74,1
Bugün: 72,5
Fark 1,6
%2,16
Tattil kiz feyzaOglen erkek arkadasmla bulusucam ve ben meraktan burdayımm..
Pazartesı yapıcam bıldırımımı ama cok merak edıyorum acaba tartılsam mııı
Yeni gordum ablacım kusura bakma.Canan sen ne yaptın güzelim barıştınızmı kocişle
Biliyorum tatlım o yüzden dedim ya ..Yaa ben bu hafta hastalandim antibiotik alerji yapti sistim falan yaptesi + 400 dum aslinda ptesiden bugune 700 gitmis oldu
Teşekkür ederiiim.Supersinnnn
Yaaa çok kötüsün..Tartıldım..
Bence ben bıldırım ıcın pazartesını beklemelıyım..
Neyse gıdıym de sımdı sevgılıskoma kurabıyeler fılan hazırlıyım.. Sonrada kuafore gıderm fon ıcın.
Hepınızı optum kılo veren cıtırlarımızı kocaman kocaman tebrık edıyorumm
Aman tatlım sakin ol..Yeni gordum ablacım kusura bakma.
Cok inatci anlamıyor ya beni.cok yoruluyorum bazen.empati yap diyorum o da benden istiyor . sinir etyi beni.birakip git diyo seytan.
amaan of.bi kasik su bulsam bogucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?