valllahi yaaVayy defneee yiktin viran ettin yaw
Aman canan hepsi ayni okumadim da derdi neymis beyefendinin,?
Alttan ala ala omrumuzu yediler uyuzlar.
Canım sağlıksız ve çok az yiyosun. Vucut çalışmıyo besin az diye.. Buradaki menülerden sana uyan olursa bi örnek menü hazırla kendine, bi dene bence..Ben hiç veremiyorum( off
Pazartesi 68.3 idim
Bugun:69 geldim anlamadim gitti
Okadar cok da yemiyorum
Seytan diyo tika basa ye offf
Vaay tebrikler...Herkese gunaydin ben de kilo yaziyim ben gecen hafta persembe tartilmistim bu hafta cuma tartildim fark eder mi bilemedim ama
Gecen hafta
78 900
Bugun
76 500
Ben bugun ki tartidan sunu anladim arada yapilan kacamaklar cok buyuk degilse vucuda iyi bile geliyo galiba sporun faydasini da bu hafta bi kere daha gordum cok mutluyum
Ben hiç veremiyorum( off
Pazartesi 68.3 idim
Bugun:69 geldim anlamadim gitti
Okadar cok da yemiyorum
Seytan diyo tika basa ye offf
Aynen cnm bj de yapi meselesi bn de en zatif halimde 28 falan giyiyordum diger bedenler barbiler icin gbi geliyo bana:)) zaten onyzdn o kdr indrmde alan olmamis benceO kadar olmam ben 58 olmak ıstıyorum sonra daha ınmek ıstermıyım bılmıyptum27 gıymek içinde 50 kılo olmak lazım
Asyaaa tebrikler aynı olduk kııız...geçen cuma 73
bu hafta 72,5
fark _500
yüzde 0,68 li bişey çıktı
ama bu wc başıma belaaa
Aslında arada yiyorum da cogunlukla verdigim kilolari alirim diye korkudan fazla tuketmiye korkuyorumCanım sağlıksız ve çok az yiyosun. Vucut çalışmıyo besin az diye.. Buradaki menülerden sana uyan olursa bi örnek menü hazırla kendine, bi dene bence..
Vaay tebrikler...
Tekrar 82 görmekten iyidir tatlım.. Tebrikler..Kizlwr son kilomu htrlamihorum ama basliktaki son kilomu baz alicam.
81.7den 81.1e. Bekledigmnkadar dusmemis ama neydek:) fark 600 gr
Isallah canim yaptigin cabanin karsiligini gorursun .ben iki ay once 82 kilo idim.Menunde oynamalar yap bence vucudunu calistirmiyo demkki su anda yediklerin hem seytananda uyma kimseye bi faydasi dokunmadi bu gune kadar hem 69 kilosun ne guzel ben bi an once 6 li rakamlari gormek icin neler yapiyorum bi bilsen
Bak burada böyle diye kahvaltı yapmıyosun en büyük yanlışın bu.. Onlar naparsa yapsın sen kahvaltını yap. Alacağın karbonhidratı kahvaltıda almaya çalış..Aslında arada yiyorum da cogunlukla verdigim kilolari alirim diye korkudan fazla tuketmiye korkuyorum
Bende yapıyım kılo bıldırımı
Gecen cuma 67,800
PaZartesi 68,100
Buğün 67.400
-400
Dalgalı kur gibi maşallah
Tesk tavsiyeni deneyecemBak burada böyle diye kahvaltı yapmıyosun en büyük yanlışın bu.. Onlar naparsa yapsın sen kahvaltını yap. Alacağın karbonhidratı kahvaltıda almaya çalış..
Öğlen çorba protein salata
Akşam protein yogurt dene bak nasıl gidecek haftaya kilon..
Ya biz burada Kahvaltiyi Ogle saati yapiyoruz.hepBak burada böyle diye kahvaltı yapmıyosun en büyük yanlışın bu.. Onlar naparsa yapsın sen kahvaltını yap. Alacağın karbonhidratı kahvaltıda almaya çalış..
Öğlen çorba protein salata
Akşam protein yogurt dene bak nasıl gidecek haftaya kilon..
Ya güzelim sen kendi düzenini yap bırak onlar öğlen kahvaltı yapsın. Senin kilo vermenden onemlimi?Ya biz burada Kahvaltiyi Ogle saati yapiyoruz.hep
Haklisin aslinda zaten esim hafta içi hep işte, cocuklarda okulda, bende duzen kurabilirim saol canim yaYa güzelim sen kendi düzenini yap bırak onlar öğlen kahvaltı yapsın. Senin kilo vermenden onemlimi?
Hem onlarla haşlanmış yumurta ve sebze ile öğle öğününü yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?