💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya abla ole si de makbuldur yani bende hayatta giyemem sanirim modern Walla bravo süper karar vermissin bende onu diom kendince eşim istio die sevgiliyken baya giyimimi degistir dim ama enerji büyuk sevgili rab onun isteklerini yerine getirmek nefsime neden boyle agir gelio diyorum

Kiz emel ayniyiz desene te allah im ya ayy deme kilo versen daha bir yakistirip daha iyi hissedersin
Em

İyi aksamlar herkese site de sorun vardi son girdigimde daha sonra bir girdim iki girdim umudum bitmisti bugun bi girdim gelmis cok sevindim su 3 gun benim icin cok kotuydu + lara ciktim oncelikle 1 ocak hedefim 69. 999 yani kisacasi altilari ucundan olsun gormek bugun menumu yazmiycam ama yarin insallah eski Husna olarak araniza katilicam

sabahları baya saglam yapıyosun kahvaltını ona bısey demıcem..

Donerde yarım bıle degılmıs bence cok fazla degıl.. aksamı da yogurtla atlatman ıyı olmus bence.

suyunda sporunda gayet guzel canım

guzel olmus canmm menun.. suyunda sporunda guzel aynı sekılde

Defnee adam ne mutludurrr
Kız mutluolmazmı obez defne gitti normal boyutlarda bir kadın geldi..
Valla üstüme titriyor.. Bişey kaldıracak olsam o ağır canım dur ben alayım diyor poşet taşıtmıyor.
Sen yoruldun ben yaparımm diyor.. Obezken sanki hiç yorulmuyordum.
Hafif hafif kıskanıyor.. Ay özlemişim kocişimin bu halini..
Öyledir zaten nefis zorlar en çok insanı..
Kiz emel ayniyiz desene te allah im ya ayy deme kilo versen daha bir yakistirip daha iyi hissedersin

Em
Evet zayıfken hanımefendi oldum. Kiloluyken buyur teyze diyodu tezgahtarlar boğasım geliyodu adamları...
sabahları baya saglam yapıyosun kahvaltını ona bısey demıcem..

Donerde yarım bıle degılmıs bence cok fazla degıl.. aksamı da yogurtla atlatman ıyı olmus bence.

suyunda sporunda gayet guzel canım
Sağol tatlım umarım artı çıkmam..

Kesinlikle ole eşime kalsa oooo coktan kapanirdim ama bu benim rabbimle aramda esimde asla baski yapmaz ama istiyor arada söylüyor iste
Canımyazmayı unuttum asla ama asla eşim sıcakbakıyor diye yapma..
Önce sindir içine yapabileceğinden emin ol ondan sonra gir tesettüre..

Bende yazayim menumu
9:00 2 haşlanmış
Peynir
Domates
Salatalık

14:00 camide sali gunleri surelerden sinav aliyoruz bir yandan tek cay demliyoruz bide iste bisiler yiyoruz
Bugun yine küçük bir dilim kek
1 kurabiye yedim o kadar

17:30 ton balıklı salata

Su 2 olmuştur
Spor yok
Akşam sodali ayran içerim o kadar

kızlarr menümm
sabah
1 kk beyaz peynir
mantarlı omlet
salatalık,domates

kahvaltı geç yapmıştım öğlen canım istemedi
ara
1 greyfurt 1 havuç

ara
1 fincan sütlü kahve

akşam
1 tabak kabak
su 2,5 litre
spor 90 dk yürüyüş bugünde böyleydi kızlarr

Arada değişiklik olsun diye kahvaltıda yenebilir
Ben yağ oranı en düşük olanından almıştım kuru meyveli 100gr 335 cal.
Ama en güzeli evde yulaf ezmesi kuru meyve kuru yemişle yaparsan daha doğal olur
O gevrekli olan musliler kalorili abla. Ben yulaf ezmeli olani tercih ediorum evde yapilmisla ayni. Onu yiyebilirsin. Ama gevrek degil o cilekli flan flan speciallar flan degil yani. Ben yiorum hic bi kg acisindan skntisini yasamdm

Menum

SABAH 09:00 da Sütle Müsli

04:00 de ton balikli salata

05:45 de Ispanak , light yogurt , 1 kasik bulgur pilavi, biraz salata

40 dk yuruyus

2.5 litreyi gecebilir su yaklastim ama blmiorum.

Aksam arkadasa gidioruz cayin yanina hafif seylerden yisyebilrm ama yemek istemiorum ayip olmasin diye bi 2 kıt hafif seylerden alirim duruma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…