Amiiiiin..
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş.
26 yasında kapandın canim. Zorlandığını yerler oluyor tabii ama şimdi istesemde acilamam galiba.
Valla içimden geldi. Ben artık insanların istediği gibi değil allahın istediği gibi giyinicem dedim ve yaptım.
Ama pantolon falan giyerim pardesu hiç giymedim sevmiyorum.
Asyacim beni izlersen resimlerini gormek isterimsağol ablişşş içimizden yeni bir ben çıkıyorrr
EmMrb kizlar.
Ayyy mugeee ben de zayiflayip kapanmak istiyorum senun kaygini heyecanini az da olsa korkunu anliyorum cunku ben de oyle hissediyorum. Namazda kiliyorum ama iste insl o hidayet gelir bize, isteyene.
Cana nerde bu arada hbrnz varmi?
Ben bugun pizza yedim
Menüm,
8.00
3 dL kız ekmek /yarım yumurta/3 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağı/ yarım KK peynir.
14.00
Çeyrek ekmek döner/ ayran(dayanamadim çok ozlemisim)
19.30
1 kase yogurt
Su 2,5 olur
Spor 30+30+30 1,5 saat yürüyüş.
Ben de bildireyim menümü
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 galeta tere
Öğlen 12.30
Dünden kalan balkabağı çorbam ve 1 kase yoğurt
Ara
1 avuç yer fıstığı 3-4 kuru üzüm
Akşam 18.00
5 kaşık mantar sote 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası bol salata
Sütlü şekersiz neskafe içerim
Su 2.5 olur
Spor 100 yarım mekik 50 squat
Kız mutluolmazmı obez defne gitti normal boyutlarda bir kadın geldi..Defnee adam ne mutludurrr
Öyledir zaten nefis zorlar en çok insanı..Ya abla ole si de makbuldur yani bende hayatta giyemem sanirim modernWalla bravo süper karar vermissin bende onu diom kendince eşim istio die sevgiliyken baya giyimimi degistir dim ama enerji büyuk sevgili rab onun isteklerini yerine getirmek nefsime neden boyle agir gelio diyorum
Evet zayıfken hanımefendi oldum. Kiloluyken buyur teyze diyodu tezgahtarlar boğasım geliyodu adamları...Kiz emelayniyiz desene te allah im ya ayy deme kilo versen daha bir yakistirip daha iyi hissedersin
Em
Sağol tatlım umarım artı çıkmam..sabahları baya saglam yapıyosun kahvaltını ona bısey demıcem..
Donerde yarım bıle degılmıs bence cok fazla degıl.. aksamı da yogurtla atlatman ıyı olmus bence.
suyunda sporunda gayet guzel canım
Canımyazmayı unuttum asla ama asla eşim sıcakbakıyor diye yapma..Kiz emelayniyiz desene te allah im ya ayy deme kilo versen daha bir yakistirip daha iyi hissedersin
Em
Canımyazmayı unuttum asla ama asla eşim sıcakbakıyor diye yapma..
Önce sindir içine yapabileceğinden emin ol ondan sonra gir tesettüre..
O iyi işte karar sana kalıyor..Kesinlikle ole eşime kalsa oooo coktan kapanirdim ama bu benim rabbimle aramda esimde asla baski yapmaz ama istiyor arada söylüyor iste
rabbimm yardımcımız olsun gülümBen de hamile kalmayı denedim olmadı.
Hipotiroid için kullanıyorum ilaç canım.
Amin.
canım benimm albumum yok profile ekleyip kaldırıyorum geri eşim izin vermiyorrAsyacim beni izlersen resimlerini gormek isterim
O gevrekli olan musliler kalorili abla. Ben yulaf ezmeli olani tercih ediorum evde yapilmisla ayni. Onu yiyebilirsin. Ama gevrek degil o cilekli flan flan speciallar flan degil yani. Ben yiorum hic bi kg acisindan skntisini yasamdmArada değişiklik olsun diye kahvaltıda yenebilir
Ben yağ oranı en düşük olanından almıştım kuru meyveli 100gr 335 cal.
Ama en güzeli evde yulaf ezmesi kuru meyve kuru yemişle yaparsan daha doğal olur
Ben giriyorum hocasiz sıkıcı oluyo zaten baya hareketli oluyor ben dersden sora tek calisiuorum meselaHıc grup derslere katılmadım bu ay ılk ya denıyım grup derslerıne gırınce kardıo pek yapamam bakalım yenı bır duzen oturtmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?