- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ben giriyorum hocasiz sıkıcı oluyo zaten baya hareketli oluyor ben dersden sora tek calisiuorum mesela
O gevrekli olan musliler kalorili abla. Ben yulaf ezmeli olani tercih ediorum evde yapilmisla ayni. Onu yiyebilirsin. Ama gevrek degil o cilekli flan flan speciallar flan degil yani. Ben yiorum hic bi kg acisindan skntisini yasamdm
Bende yazayim menumu
9:00 2 haşlanmış
Peynir
Domates
Salatalık
14:00 camide sali gunleri surelerden sinav aliyoruz bir yandan tek cay demliyoruz bide iste bisiler yiyoruz
Bugun yine küçük bir dilim kek
1 kurabiye yedim o kadar
17:30 ton balıklı salata
Su 2 olmuştur
Spor yok
Akşam sodali ayran içerim o kadar
kızlarr menümm
sabah
1 kk beyaz peynir
mantarlı omlet
salatalık,domates
kahvaltı geç yapmıştım öğlen canım istemedi
ara
1 greyfurt 1 havuç
ara
1 fincan sütlü kahve
akşam
1 tabak kabak
su 2,5 litre
spor 90 dk yürüyüş bugünde böyleydi kızlarr
Menum
SABAH 09:00 da Sütle Müsli
04:00 de ton balikli salata
05:45 de Ispanak , light yogurt , 1 kasik bulgur pilavi, biraz salata
40 dk yuruyus
2.5 litreyi gecebilir su yaklastim ama blmiorum.
Aksam arkadasa gidioruz cayin yanina hafif seylerden yisyebilrm ama yemek istemiorum ayip olmasin diye bi 2 kıt hafif seylerden alirim duruma gore
İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi 2 zeytin cok az peynir 1 yk patates haslama
OGLE 14.00 2sb ayran 1.5 simit buyuklugunde pizza
AKSAM 18.00 1 incir 1 ceviz 2 k.kayisi
SU 2 lt
Slm kizlar nasilsiniz
2 olduk yeni dişlerimizde 16 tane oldu her dişte hastanelik olmuştuk....yanıma da alıştırmıştım yatakta bana ızdırap olmaya başlamıştı en son beşigi yere indirdim iki gün ağladı 3 gun alıştık ama aglatmazsan kendi dediginide inat ediyolarSenin kizin kac yaşında? Ya benim kindede oluyordu e dis olayı bitirdi bizi zaten zaten benimki uyumayi pek sevmez
Aynen öyle maslesef biraz kiymak gerek ben saat basi odasina gidiodum sabaha karsi artik e dayanamayip yatağa aliyordumm ayy smdi bizim disler bitti ama tabiki hastaliklar cisi suyu hep uyanıyoruz2 olduk yeni dişlerimizde 16 tane oldu her dişte hastanelik olmuştuk....yanıma da alıştırmıştım yatakta bana ızdırap olmaya başlamıştı en son beşigi yere indirdim iki gün ağladı 3 gun alıştık ama aglatmazsan kendi dediginide inat ediyolar
Ayni dert bende de var hic durmuyo dis yüzünden. Çok agliyo2 olduk yeni dişlerimizde 16 tane oldu her dişte hastanelik olmuştuk....yanıma da alıştırmıştım yatakta bana ızdırap olmaya başlamıştı en son beşigi yere indirdim iki gün ağladı 3 gun alıştık ama aglatmazsan kendi dediginide inat ediyolar
iyi gidiyorsun gülümm bravooSlm kızlar bugün dışardaydım pek giremedim
Yatmadan okuycam tum yazışmaları şimdi kızım durmuyor
Menum
Sabah melemen 2dilim ekmek peynir
Ara kahve soda
Öğlen
2dilim ekmek peynir
Akşam
Domates çorbası salata
Su 2lt küçük kek var bide cıss
Yazarım cnm...Aynen öyle maslesef biraz kiymak gerek ben saat basi odasina gidiodum sabaha karsi artik e dayanamayip yatağa aliyordumm ayy smdi bizim disler bitti ama tabiki hastaliklar cisi suyu hep uyanıyoruz
Sende kilonu falan bizimkisi gibi yazsana bilince daha iyi oluo
Sabah :2 dilim ekmek üzerine az kaymak ve bal ...1 salatalık
Peynir..2 tane küçücük kandil simidi olan çörek
Ara:yok
Öğle:16.00 da 1 tabak yeşilmercimek ..büyük bir tabak salata
Akşam : 19 .00 da 1 yeşil elma büyük bir kupa yeşilçay
Spor :50 dk eliptik
Su:2 lt muhakak 2.5 lt ye tamamlanacak
Menüm böyle umarım olmuştur☺
Bende menumu verıyım
Tarti gunu diye kahvalti yapmadim oglende gec oldu market alisveris derken boyle oldu
20 dk uzay
45 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
100 iç bacak
100 dış bacak
2 farklı kol alettınde 20'şer tane
3 farklı dambılla bacak 20'şer tane
15:30menemen 2 dilim
Cavdar ,1 tatli kasigi kaymak,1 cay kasigi krem peynir 2 bardak sekersiz cay
19;40 tavuk buftek,salata ,cacik
,4 yemek kaşıgı pırınç pilavı
Aksam gec saate kaldi keyfim yoktu bıde gec yiyince acıkmadım pılavı bılınclı yedım baya kısıyorum hergun almam gerekenın yarısı kalorı alıyorum zaten birazda vucut tutmaya basladi kendisini bu hafta pek kasmiycam tabi bosvermiyorum her hafta 1 gün farklı detoks denemeyı düşünüyorum şuan bir çok şey düşünüyorum
Su 1 lt icildi 1,5 olur
Spor dısı adım 5.220 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?