- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
çokkk güzel olucakkk çokkkk ayyy elbise çıkmıyor aklımdan girmem lazımm onun içine ilk kez bu kadar zayıfladım ben ve ilk kez elbisse giyicem çok merak ediyorum nasıl olucak diyeeasya_01 _____68
muska77 ____67
@EMELinEMELi 75
mstb _______68
storeperde ______69.9
hadi bakalımmmm kızlarrrrrr
Evet ben d vitamini veriyorum kisin kemikleri için ama arkadaslar istah için ç vitamini veriyor
asya_01 _____68
muska77 ____67
@EMELinEMELi 75
mstb _______68
storeperde ______69.9
hadi bakalımmmm kızlarrrrrr
gülüm şimdi ocak 1 ine kadar kendimize hedef koyduk şu kiloya kadar vericez diye sende yaz fikrini ve o kiloya inebilmek için kendimizide yicezzzzKızlar bu ne ben anlamadı?
gülüm şimdi ocak 1 ine kadar kendimize hedef koyduk şu kiloya kadar vericez diye sende yaz fikrini ve o kiloya inebilmek için kendimizide yicezzzz
sanki biz nasıl veriyoruz gülümm bir tarafımızı parçalyoruz artıkk...ben 17 gün gram veremedim hemde hiç diyeti bozmadan devam ettim o nasıl bir kahırdır Allahım psiikolojim bozulmuştuu...sen öyle deme koy bir hedef kendineeAy ben versem versem 1 kilo ya da 2 kilo veririm.
Gr gr veriyorum çünkü.
Hiç yazmiyim moralim bozulmasın :)
sanki biz nasıl veriyoruz gülümm bir tarafımızı parçalyoruz artıkk...ben 17 gün gram veremedim hemde hiç diyeti bozmadan devam ettim o nasıl bir kahırdır Allahım psiikolojim bozulmuştuu...sen öyle deme koy bir hedef kendineebak işe yaricakkk
gülüm insülin direncin var mı senin dr a git en basiti sağlık ocağına kanda herşeye bakıyorlarrDüşün sen 17 gün veremedin ben neredeyse hep öyleyim canım.
Vallahi çok zor ya.
yaaa keşke resmini çekip katsaydınn gülüm belki bende alırım sonra aklımda fikir olurdu....bu hafta olsun böyle yinede dikkat et ama gülümmasya_01 normalde benımde hedefım 68 olucaktı ama bu cuma abımın sozu var..
Orda ıllakı ıkramlar fılan elımden geldıgınce dıkkat edıcem ama bu hafta genel olarak cok ıyı sonuc alıcagımı dusunmuyorum. Ama soz ocak 1 hedefıme ulasıcamm
Bu arada az once elbıse etek kıyafet yelek fılan baktım beynım yanıyo..
O kadar cok sey varkı ne gıyıcem ne alıcam hıc bılmıyorumm..
gülüm insülin direncin var mı senin dr a git en basiti sağlık ocağına kanda herşeye bakıyorlarr
yaaa keşke resmini çekip katsaydınn gülüm belki bende alırım sonra aklımda fikir olurdu....bu hafta olsun böyle yinede dikkat et ama gülümm
tamam gülüm beni mutlaka etiketlede göreyimmalıyım da bı canımcım resım atıcam
bende de pko var gülüm işte hamile kalmak için çabalıyorum bende ama senin iyi bir dr a gidip bunların hepsine baktırman lazımmm gülümm sakın ihmal etme bakk ilaç kullanırsın yoluna girer inşşİnsülin direncim var tatlım malesef PKO'dan kaynaklı.
Bir de metabolizma hızımı çok yavaşlatan nur topu gibi hipotiroidim var.
İkisi bir araya gelince sonuç çok dikkat ettiğim halde gr gr vermek...
Menüm,
8.00
3 dL kız ekmek /yarım yumurta/3 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağı/ yarım KK peynir.
14.00
Çeyrek ekmek döner/ ayran(dayanamadim çok ozlemisim)
19.30
1 kase yogurt
Su 2,5 olur
Spor 30+30+30 1,5 saat yürüyüş.
afiyet olsun ablacımmm akşamı yoğurtla kapatıyorsun telafisini ediyorsun yaniiMenüm,
8.00
3 dL kız ekmek /yarım yumurta/3 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağı/ yarım KK peynir.
14.00
Çeyrek ekmek döner/ ayran(dayanamadim çok ozlemisim)
19.30
1 kase yogurt
Su 2,5 olur
Spor 30+30+30 1,5 saat yürüyüş.
İşin zormuş, allah yardım etsin.İnsülin direncim var tatlım malesef PKO'dan kaynaklı.
Bir de metabolizma hızımı çok yavaşlatan nur topu gibi hipotiroidim var.
İkisi bir araya gelince sonuç çok dikkat ettiğim halde gr gr vermek...
Amiiiiin, sağol bacım.Güzel menü olmuş canım afiyet olsun bol bol eksiye dönsün
Eeee yedik döneri, çaresi akşam hafif yemek.afiyet olsun ablacımmm akşamı yoğurtla kapatıyorsun telafisini ediyorsun yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?